- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #2.301
endişelenmen için bi sebep yokki biz 7 haftalıkken duyduk kalp atışlarını güzel düşün güzel olsun bak yarın buraya neler hissetiğini yazıcaksınkızlar ben geçen hafta çarşamba günü doktora gitmiştim 5+4'tü. keseyi görmüştük. Doktor bir hafta sonrası için randevu verdi. Yani yarın 6+4'deyken gideceğim kalp atışını duyar mıyız? Doğrusu endişeliyim. Hafta sonuna kadar beklesem mi ki?
Gidip de duymassam çok üzülürümZaten çok evhamlıyım
hoş geldin canım bende 2009nisan annesiydim şimdide 2015 temmuz olacak inşallah korkular hepimizde var bence sadece bazılarımız baskılamayı biliyoruz diye düşünüyorum umarım bir sorun olmadan haziranda başlar herhalde bizim doğumlar..Konu acilmis midir derken 200'ler gecilmis bile :)
Ben de insallah 28 temmuzda ikinci bebegimi kucaklayacagim kizlar...
Tam 5 haftalikim :) kizim da 5 yasinda.
Bugun gittik dr.a kesemizi gorduk ama 5 degil de 4 haftalik gibiymis pihticim, minik daha :)
2009 eylul anneleriyle harika dostluklarimiz oldu, hala gorusuyoruz.
Insallah burada da kaynasip cok guzel vakit gecirecegiz :)
Rabbim saglikla.sihhatle kicaklamayi nasip etsin insallah hepimize.
Bir dusugun oldugu icin cok tedirginim bu arada.. Korkular devam
hoş geldin canım bende 2009nisan annesiydim şimdide 2015 temmuz olacak inşallah korkular hepimizde var bence sadece bazılarımız baskılamayı biliyoruz diye düşünüyorum umarım bir sorun olmadan haziranda başlar herhalde bizim doğumlar..
canım,benim 5.88 çıktı devlet hastanesinde sınırlar içinde olunca genelde önemsemiyorlar hamilelikte 2 nin üzerinde olmaması lazım bu konu önemli doktorum tiroid hapı verdi ve sürekli tsh değerlerimi kontrol edecek hapını muhakkak kullan iyi bir doktora gitArkadaşlar tsh değerim4,41 çıkmış, referans değeri en yüksek 4 diyor, anlayamadım haftasonu gidicem doktora kötü bir durum var mısır sizce biraz araştırdım çok sıkıntılı şeyler yazıyor telaşlandım
ya bence böyle söyleme midesi bulanmayanların içine kuşku düşebilir... ben oğlumda hemen hemen hiç bulantı çekmedim bunda da hamile olduğumu öğrenmeden daha başladı ama sadece sabahları şimdide gittikçe azaldı...bence bulantı psikolojik değildir tamamen kişinin yapısal özelliği ve ırsiyetin olduğunu araştırmıştım anneminde hamileliklerinde bulantı problemi olmamış... ama ekşime sürekli var her yemekten sonra kesintisiz...Benimde gecen hafta oyleydi mide eksimesi ve midem cayir cayir yaniyordu bir kac gundur yerini bulantiya birakti buda iyiye isaret galiba :)
5. hafta için hiçde yüksek değil ben 5+2 de baktırdım 1937 çıkmıştı telaş yapma önemli olan kesenin gözüküp gözükmemesi...kızlar beta hcgleriniz kaçtı 5. haftada cvp bekliyorum benimkisi 1975 çıktı yüksek geldi de
="_SakURa_, post: 37979308, member: 47132"]Cok sukur bulantim yok ama Allah biliyor ya bunda olsun istedim.cunku kizimdaki gibi 30 kilo almaktan muthis korkuyorum..
Yavrularimiza feda.olsun ama o zaman zayiftim, 50 kiloydum.. Simdi 30 alirsam tam 2 kati olurum.. Tirsiyorum
içimi rahatlattığın için teşekkürler canım. ikiz olabilir dediler de perşembe randevum var bakalım meraklı ve heyecanlıyım.5. hafta için hiçde yüksek değil ben 5+2 de baktırdım 1937 çıkmıştı telaş yapma önemli olan kesenin gözüküp gözükmemesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?