• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Temmuz anneleri birsey sorucam. Bulantilariniz ne zaman başladı. Bende uyku halinden başka bir belirti yok hala. Bide ara sıra kasık ağrısı oluyor. Değerim giderek yükseliyor. Cumartesi belki kese yi görürüz dedi Dr. Bakalım hayırlısı

Bebegin kalp atislari baslayinca bulantilarda baslar canim bi doktor bana oyle demisti daha once olan bulantilar psikolojikmis..

Benim de çok şükür bulantım yok bazen diyorum acaba hamile değilmiyim ama Başlarda daha fazlaydı şimdi giderek azaldı bakalım nasıl devam edecek

selam kızlar, keyifler nasıl ? Ağustos 2015 topici açılmış çokta eğlenceli konuşuyorlar kıskandım, bizdeki tedirginlik ve karamsarlık yok sanki o tarafta :p
Ben perşembe kontrole gidiyorum, çok heyecanlıyım bu hafta vakit geçmek bilmiyo resmen... Şu ilk 3 ay bir geçse artık hayırlısıyla...

Bi kac hafta sonra onlarida gorecegiz :D

kızlar ben geçen hafta çarşamba günü doktora gitmiştim 5+4'tü. keseyi görmüştük. Doktor bir hafta sonrası için randevu verdi. Yani yarın 6+4'deyken gideceğim kalp atışını duyar mıyız? Doğrusu endişeliyim. Hafta sonuna kadar beklesem mi ki? o_O
Gidip de duymassam çok üzülürüm :KK43: Zaten çok evhamlıyım

Back