- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #2.281
Ay hadi hayırlısıKızlar yaa yarın sabah doktora gidiyorum inşallah.. Çok heyecanlıyım Bebeğimle ilk randevumuz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi hayırlısıKızlar yaa yarın sabah doktora gidiyorum inşallah.. Çok heyecanlıyım Bebeğimle ilk randevumuz..
Temmuz anneleri birsey sorucam. Bulantilariniz ne zaman başladı. Bende uyku halinden başka bir belirti yok hala. Bide ara sıra kasık ağrısı oluyor. Değerim giderek yükseliyor. Cumartesi belki kese yi görürüz dedi Dr. Bakalım hayırlısı
istanbullu kızlar ben dr arıyorum memnun olduğunuz dr lar kimler b.evlere yakın var mı
Evet soğuk malesef birde memlekete çok uzak olunca gerçi 10-15 yıldır nerdeyse ailemizden hep uzaktayiz.Van'da misin.Allah yardimcin olsun 3.5 sene çalıştım çok soğuk memleket
selam kızlar, keyifler nasıl ? Ağustos 2015 topici açılmış çokta eğlenceli konuşuyorlar kıskandım, bizdeki tedirginlik ve karamsarlık yok sanki o tarafta
Ben perşembe kontrole gidiyorum, çok heyecanlıyım bu hafta vakit geçmek bilmiyo resmen... Şu ilk 3 ay bir geçse artık hayırlısıyla...
Amin inşallah hepimiz için hamilelik çok güzel geçer.canım Allah yardımcın olsun yanlız olmak çok zor olmalı gerçekten en güzel kolay şekilde bugünleri geçirirsin inşallah
sabah uyanıyorum karnım dümdüz akşam oluyo 7 aylık hamile gibiyim.. pff
Allah yar ve yardımcınız olsun..Evet soğuk malesef birde memlekete çok uzak olunca gerçi 10-15 yıldır nerdeyse ailemizden hep uzaktayiz.
gazzzBen de ayni durumdayim. Hatta bazen karnim oyle sisiyor ki nefes almakta zorlaniyorum. Bunun sebebi neymis acaba
Canim merhaba vanın neresindesin benimde Kızkardeşim van edremitde ogretmen
Güzel haberlerini bekliyoruz. İyi şanslarKızlar yaa yarın sabah doktora gidiyorum inşallah.. Çok heyecanlıyım Bebeğimle ilk randevumuz..
hımmm çok mantıklı. Bende sadcee akşamları mide ekşimesi gibi bi ezilme oluyo sadeceBebegin kalp atislari baslayinca bulantilarda baslar canim bi doktor bana oyle demisti daha once olan bulantilar psikolojikmis..
Amin inşallah. Hepinize güzel dualarıniz için teşekkür ederim. Allah razı olsun.Allah yar ve yardımcınız olsun..
hımmm çok mantıklı. Bende sadcee akşamları mide ekşimesi gibi bi ezilme oluyo sadece
Ay alemsin güzel ve doğru cevap olmuş. Sesli sesli güldüm valla
sakın yanlız gitme ben yanlız gitmiştim kan verdikten sonra fenalaştım yıgılıverdimyarın sabah aç karnına kan tahlillerim için gidecem ,, bulantılarımla birşeyler atıştırmadan nasıl dayanacam bilemedim :)