2015 Temmuz Anneleri

Kizlar grip oldum yaaa burnum akiyo bogaxim agriyo cok usuyorum buda yetmezmis gibi mide bulantim attti iyice ....ne yapsam gecer...ustelik calisiyorum ayakta zor duruyorum ya
Merhaba yakamoz
Bugaz ağrısına ben oğluma ilik suya bal karabiber bolda limon sıkıyorum burnunu tutup icebilirsin midenin bulantısı ni fazlalastirir mi bilmem ama limon c vitamini çok tüket bence

yarın özel doktordan randevu aldım. Yarın görünür diye düşünüyorum . Ben 25-26 günde bir adet oluyorum normalde yumurtam çok erken çatlıyor . Bu yüzden eğer herşey yolundaysa yarın net bir şekilde görünür diye düşünüyorumç Hayırlısı . Bakalım umarım herşey yolundadır. Senin adına çok sevindim. İnş bebişlerimizide sağlıklı bir şekilde görürüz kalp atışlarını duyarız .

Alerjik astimi olan varmi beni cok etkiliyor devamli spreylerimide kullanmak istemiyorum bu hamileligim ilkinden daha agir gececege benziyor ins yanilirim
merhaba canim bendede var alerjik astim bende tikaniyorum bazen seretide diskus 250 lik kullaniyorum doktorum hamilelikte uc ihtimal oldugunu soyledi soyleki hamilelikte duzelebilirmis ayni kalabilir yada daha kotuye gidebilirmis biraz iyi oldugum icin gunde bir kez kullaniyorum simdilik birde yemek ogunlerini olabildigince cogaltip az yemeye calisiyorum cok yersem de cok tikaniyorum sanki nefesim daraldiginda ozellikle gece yorgani acip burnumdan nefes alip agzimdan veriyorum azicik rahatlatiyo bunundateknigi var nefes alirken 4 e kadar say icinde azicik tut ve birak ve kesinlikle diyaframdan gogsunu sisirme ben boyle yapiyorum Allah yardimcimiz olsun İnsallah

Merhaba kizlar bugun ilk kontrolumu oldum kese rahim icinde ama tuplere cok yakin(!) Bide ekranda portakal kadar gozuken bi kistim var ... dr 10gun snr yine cagirdi .. canim sıkıldi biraz yaaa nolcak simdi

Valla iki gundur baya zorluyor ilaclarimid persembe kontrole gidicem ond sorucam doktruma kiş olmasi bizim icin dezavantaj hava cok kirli bide benim kaldigim yerde dogal gaz yok hertaraf sis disariya basimi uzattgim an hemen kapiyorum ins vesile olurda dedigin gibi hamilelikde astimida yeneriz

İnşallah canim ama ben hamilelikte astimdan çok böbrek tasindan korkuyorum doktorda muhtemelen hamilelik sürecinde dusurursun dedi azicik ususem hemen agri yapiyo elim ayagima dolaniyo bir kere çektim o agriyi ölümlerden olum begen çok fena cçok acilde bütünmilletin iiçinde utanmadan bagirttiriyo Allah yardimcimiz olsun

bugün kasıklarım ağrıyor korkuyorummm bi de dün çok minicik kan pıhtısı geldi tuvalet kağıdına normal mi acaba kızlar??

Amannnn allah korusun bacim inss olmazz bidaha rabbim gostermesino bebisle dayanilmaz olur yaa

bugün kasıklarım ağrıyor korkuyorummm bi de dün çok minicik kan pıhtısı geldi tuvalet kağıdına normal mi acaba kızlar??

Canim bendede kasık agrisi cok oluyor ama o normalmis ilkimdede benim olurdu kan pihdisinida bilmiyorum ki doktorunu ara istersen devam ederse git endise etme ins biseycik olmaz :)

yok benim de ikinci bebegim ilkinde normal ama erken dogum yapmistim. bu sefer nasil olacak cok merak ediyorum yine erken olma ihtimali iki kat tabi. hayirlisi artik
Sağlıkla alırız inşaallah kucağımıza bebeklerimizi Rabbim bilir vaktini zamanını benim oğlum beş yaşında tam altı YAŞ olacak aralarında hayırlısıyla

Evet canim takip etmistim seni,sonunda mutlu haberi aldik kesen gozuktu masaAllah Umarim benimde gozukur Gerci cok kucuk gozuktu kese ama gorunup kayboluyordu ekranda.Yarin icin gel dedi ama ben carsambayi bekleycegim.
Ne güzel sabredebilmen hiç endişelenme herşey yolundadır bence senden de güzel haberlerini alırız inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…