- 13 Temmuz 2014
- 154
- 124
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #2.041
benim sat 16 ekim bende görebilir miyim acaba çarşamba günü gidicem bugün 5+4 oldu
Benimde 16 Ekim ben de heyecandan ölücem sanırım :) ÇArşambayı iple çekiyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim sat 16 ekim bende görebilir miyim acaba çarşamba günü gidicem bugün 5+4 oldu
Merhaba yakamozKizlar grip oldum yaaa burnum akiyo bogaxim agriyo cok usuyorum buda yetmezmis gibi mide bulantim attti iyice ....ne yapsam gecer...ustelik calisiyorum ayakta zor duruyorum ya
yarın özel doktordan randevu aldım. Yarın görünür diye düşünüyorum . Ben 25-26 günde bir adet oluyorum normalde yumurtam çok erken çatlıyor . Bu yüzden eğer herşey yolundaysa yarın net bir şekilde görünür diye düşünüyorumç Hayırlısı . Bakalım umarım herşey yolundadır. Senin adına çok sevindim. İnş bebişlerimizide sağlıklı bir şekilde görürüz kalp atışlarını duyarız .Cnm benim kesem gecen hafta carsamba göründü ama net değildi.bugün tekrar geldim hatta suan hastanedeyım.net bir şekilde kese görünüyor.bende 4 hafta 3 günlük hamıleyım.eğer hastanenen ozelse git doktoruna kontrol edilmesini istiyorum de.
merhaba canim bendede var alerjik astim bende tikaniyorum bazen seretide diskus 250 lik kullaniyorum doktorum hamilelikte uc ihtimal oldugunu soyledi soyleki hamilelikte duzelebilirmis ayni kalabilir yada daha kotuye gidebilirmis biraz iyi oldugum icin gunde bir kez kullaniyorum simdilik birde yemek ogunlerini olabildigince cogaltip az yemeye calisiyorum cok yersem de cok tikaniyorum sanki nefesim daraldiginda ozellikle gece yorgani acip burnumdan nefes alip agzimdan veriyorum azicik rahatlatiyo bunundateknigi var nefes alirken 4 e kadar say icinde azicik tut ve birak ve kesinlikle diyaframdan gogsunu sisirme ben boyle yapiyorum Allah yardimcimiz olsun İnsallahAlerjik astimi olan varmi beni cok etkiliyor devamli spreylerimide kullanmak istemiyorum bu hamileligim ilkinden daha agir gececege benziyor ins yanilirim
Canım çok üzüldüm.İnşaAllah sende ağustos annesi olursun.Rabbim hayırlısıyla aratmadan versin inşaAllah.Cok Üzgünüm kaybettim cnm
merhaba canim bendede var alerjik astim bende tikaniyorum bazen seretide diskus 250 lik kullaniyorum doktorum hamilelikte uc ihtimal oldugunu soyledi soyleki hamilelikte duzelebilirmis ayni kalabilir yada daha kotuye gidebilirmis biraz iyi oldugum icin gunde bir kez kullaniyorum simdilik birde yemek ogunlerini olabildigince cogaltip az yemeye calisiyorum cok yersem de cok tikaniyorum sanki nefesim daraldiginda ozellikle gece yorgani acip burnumdan nefes alip agzimdan veriyorum azicik rahatlatiyo bunundateknigi var nefes alirken 4 e kadar say icinde azicik tut ve birak ve kesinlikle diyaframdan gogsunu sisirme ben boyle yapiyorum Allah yardimcimiz olsun İnsallah
Abugün kasıklarım ağrıyor korkuyorummm bi de dün çok minicik kan pıhtısı geldi tuvalet kağıdına normal mi acaba kızlar??
İnşallah canim ama ben hamilelikte astimdan çok böbrek tasindan korkuyorum doktorda muhtemelen hamilelik sürecinde dusurursun dedi azicik ususem hemen agri yapiyo elim ayagima dolaniyo bir kere çektim o agriyi ölümlerden olum begen çok fena cçok acilde bütünmilletin iiçinde utanmadan bagirttiriyo Allah yardimcimiz olsun
bugün kasıklarım ağrıyor korkuyorummm bi de dün çok minicik kan pıhtısı geldi tuvalet kağıdına normal mi acaba kızlar??
Normal bence.besbinlere gelince kese gorunuyor.iki gun sonra 10 bin..sonra 20bin.artik cok fazla artiyor degerArkadaşlar merhaba.bende kan testi olmamistim.bugün oldum.ve 15000 cikti.6 haftalik için yuksek degilmi.
hayırlı haberleri paylaşırız inşallah çarşamba günü bende iple çekiyorum :)Benimde 16 Ekim ben de heyecandan ölücem sanırım :) ÇArşambayı iple çekiyorum :)
yok aslinda farklilik gosterebiliyor. mesela anne kiloloysa daha gec gorunebiliyor. veye gec dollenme olduysa falangebelik haftasıyla kese herkesin uyumlumu ya çok merak ediyorum. 5+6da 5+5di kese...6+6da bebek 6+3dü
geç döllenme değildr ama belkide kilomdan olabilir :/ inşallah öylediryok aslinda farklilik gosterebiliyor. mesela anne kiloloysa daha gec gorunebiliyor. veye gec dollenme olduysa falan
Sağlıkla alırız inşaallah kucağımıza bebeklerimizi Rabbim bilir vaktini zamanını benim oğlum beş yaşında tam altı YAŞ olacak aralarında hayırlısıylayok benim de ikinci bebegim ilkinde normal ama erken dogum yapmistim. bu sefer nasil olacak cok merak ediyorum yine erken olma ihtimali iki kat tabi. hayirlisi artik
Ne güzel sabredebilmen hiç endişelenme herşey yolundadır bence senden de güzel haberlerini alırız inşaallahEvet canim takip etmistim seni,sonunda mutlu haberi aldik kesen gozuktu masaAllah Umarim benimde gozukur Gerci cok kucuk gozuktu kese ama gorunup kayboluyordu ekranda.Yarin icin gel dedi ama ben carsambayi bekleycegim.