• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

canım değerin gayet normal yüksek değil sen testi geç yaptırmışsın. ben tüp bebek yaptrdım sat 15 ekim olarak hesaplanıyor ve taa geçen hafta pazartesi günü 1590 şuan 10bini geçmiş olması lazım tek kese vardır. hayırlısı olsun telaş yapma bir an önce git keseni gör.
Teşekkür ederim arkadaşım.. Çarşamba inşallah işten izin de alamadım anca o güne ayarlayabildim.. sabırsızlıkla bekliyorum

Teşekkür ederim arkadaşım.. Çarşamba inşallah işten izin de alamadım anca o güne ayarlayabildim.. sabırsızlıkla bekliyorum
hayırlısı olsun canım o zamana kalp atışlarını bile duyabilirsin belki bende perşembe gideceğim kalp atışı için aslında doktorum haftaya pazartesi çağırmıştı ama insan dayanamıyor :rolleyes::rolleyes:

hayırlısı olsun canım o zamana kalp atışlarını bile duyabilirsin belki bende perşembe gideceğim kalp atışı için aslında doktorum haftaya pazartesi çağırmıştı ama insan dayanamıyor :rolleyes::rolleyes:
Ahh canım arkadaşım sen benim geçen hafta maceralarımı bi duysan:) 3 ayrı hastaneye gittim randevusuz muayneye almadılar :) Şimdi bekliyorum sabırla:) kalp atışı için bilmem ki 5+6 olcak inşallah duyarım..

Canım inş en tez zamanda güzel haberler alırız tekrar senden.:cry:

Sen içini rahat tut inş bişey olmaz. Şuan en son yapmamız gereken şey stres :)

Dayanamadim dr u bidaha aradim bnm dusuk riskimmi var diye sordum ... olay suymus. Eger bebek ice dogru buyurse bi problem yok ama tuplere dogru buyurse dis gebelik :( cok saskinim ama yapilcak bisey yok hayirlisi :(
Canım inş en tez zamanda güzel haberler alırız tekrar senden.:cry:

Sen içini rahat tut inş bişey olmaz. Şuan en son yapmamız gereken şey stres :)

Ya arkadaslar doktor gercekden secmek onemli ama bi yerdede sans isi en iyi doktor dedigin guvendigin ole hatalar yapiyor ki kanin kaciyor kotuledikleri doktorlar bakiyorsun hayat kurtariyor tabi ben demiyorum körü körüne anlamiyanina gidelim ama bi yerde sans isi dige dusunuyorum...

Bana arada cok usumek geliyor usurken de midem bulaniyor.Usuttum desem bayadir boyle.Boyle birsey yasayan var mi??
vallahi bende çok üşüyorum donuyorum ama bende de üşütme değil herhalde hamilelikten diyorum ayağımda çorap patik üstümde battaniye oğlumla eşim gülüyor bana bu arada kansızlığım da yok

arkadaşlar istanbulda avrupa yakasında iyi bir kadın doğumcu arıyorum benim doktorum çok iyi ama hastane berbat 1 ay sonraya gün veriyor doktor çok yoğun anlamadım gitti

vallahi bende çok üşüyorum donuyorum ama bende de üşütme değil herhalde hamilelikten diyorum ayağımda çorap patik üstümde battaniye oğlumla eşim gülüyor bana bu arada kansızlığım da yok

Eviniz mi soguk oluyor acaba yada bende terslik var banada ates basiyor corap ceket yelek hepsini cikarip firtaliyorum:110:

yok evim soğuk değil eşim çorapsız geziyor ben yumurtlamadan beri üşüyorum kendim üşüyünce oğlumu giydirmeye çalışıyorum oğlum 11 yaşında bu arada anne sen şaşırdınmı kendin üşüyorsun beni giydirmeye çalışıyorsun diye isyan etti çok güldüm ben üşüyünce herkez üşüyor sanıyorum galiba:KK58:

yok evim soğuk değil eşim çorapsız geziyor ben yumurtlamadan beri üşüyorum kendim üşüyünce oğlumu giydirmeye çalışıyorum oğlum 11 yaşında bu arada anne sen şaşırdınmı kendin üşüyorsun beni giydirmeye çalışıyorsun diye isyan etti çok güldüm ben üşüyünce herkez üşüyor sanıyorum galiba:KK58:

Hahahhaha klasik anne hareketi bende sicakliyinca kizi az giydiririm usuyuncede sıkı sıkı giydirirm aman dikkat edin allah korusun hasta olmayinda giyinin biseycik olmaz :KK36:

arkadaşlar istanbulda avrupa yakasında iyi bir kadın doğumcu arıyorum benim doktorum çok iyi ama hastane berbat 1 ay sonraya gün veriyor doktor çok yoğun anlamadım gitti
Benim Dr çok tatlı bi bayan Türkiye has. Figen işler tavsiye ederim ama kalabalık bi hastane tabi burada osmanoglu hastanesi sakin bak sGK ile anlaşması var Dr tanımıyorum ama her iki hastanede çok temiz

Burdan farklı haberleri okuyunca içime kurt düşüyor hala Dr a gitmedim cuma ya da Cumartesi gitmeyi düşünüyorum.elhamdulillah öyle çok ağrım sızımda yok geç kalırmıyım diye Endişe ediyorum

Bana arada cok usumek geliyor usurken de midem bulaniyor.Usuttum desem bayadir boyle.Boyle birsey yasayan var mi??
Aynen bende bazen bir titriyorum ayaklarım buz kesiyor hamile olduğumu öyle tahmin ettim ilkindede ayaklarım üşürdü ve tabi hafif bulantı çok şiddetli olmadı hiç

Arkadaşlar çok fenayım,korktuğum başıma geldi, boğazlarım şiş, burnum akıyor . Kafamı kaldıracak takatim yok napabilirim, Allah gebelere yarım etsin
Hoşgeldin hasta gebeler kervanına sadece nane limon yapacak başka bişey yok bol bol su ama ben onu bile içemiyorum birde çalışıyorum durum vahim yani...geçmiş olsun

Back