- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #2.061
Görünür canım merak etme üstten görünmese bile vajinal kesin görürsün ben5+2 de görmüştümarkadaşlar merhaba,
ben 6.haftanın içindeyim. yarın 5+4 ye doktora gidicem. kesenin görünmesi için erken bir tarih mi sizce ? biraz daha beklemelimiydim bilmiyorum . ama acaba herşey yolundamı diye meraktan da duramıyorum.
Bende aynı durumdayım canım üç gündür benim komşum kadındoğumcu ona sordum kesinlikle ilaç kullanma dedi bence doktora bile gitme sadece nane limon dediKizlar herkeze gunaydin benim bu sabah sesim bogazim iyice gitmis ya doktora gitmekde istemiyorum ama sesim hic cikmiyorr ilac vercek simdi gitsem off kış hamileligi kadar zor bisey yok heleki ilk aylari
Maşallah işte ne güzel benim oğlumda çok bulantım olmadı ama bunda sabahları hafif bulanır gibi oluyor sonra geçiyor ama aynen baş Dönmesi çok fazla ve ben çok kötü gribim biraz da onun etkisi olabilirGunaydin hanimlar..
hasta olan annelere gecmis olsun, bol bol sivi tuketin ve dinlenin..
ben doktorumun dedigi gibi ben butun gun dinleniyorum.. ekmek almaya bile gitmiyorum.. hafta sonu kizimla babasi ilgilendi gezdirdi bol bol. Yoksa kizim da evde cok sıkılıyor :-/
Ikinci/ucuncu hamileligi olan arkadaslara bi sorum olacak..
Kizimda ve sonraki kaybettigim bebegimde 6. Haftadan itibaren cok fazla mide bulantim oluyordu.. serumlarla vs. Ayakta duruyordum..
bu bebegimde mide bulantim cok hafif, ama bas donmem cok fazla.. sizinde boyle farkli oldumu? Mide bulantisi olmayinca ne kadar rahatmis hamilelik :)
Canım inş en tez zamanda güzel haberler alırız tekrar senden.Cok Üzgünüm kaybettim cnm
Sen içini rahat tut inş bişey olmaz. Şuan en son yapmamız gereken şey stres :)Merhaba kizlar bugun ilk kontrolumu oldum kese rahim icinde ama tuplere cok yakin(!) Bide ekranda portakal kadar gozuken bi kistim var ... dr 10gun snr yine cagirdi .. canim sıkıldi biraz yaaa nolcak simdi
ben bugün keseyi gördüm canım sende görürsün doktor kesenin içinde bebek oluşmaya başlamış parçalar var dedi. cuma günü rahat kalp atışını görürüz gel dedi. Biz eşim çalıştığı için pazartesi gitcez canım sende stres yapma sende görürsünbenim sat 16 ekim bende görebilir miyim acaba çarşamba günü gidicem bugün 5+4 oldu
Hayirli olsun canim, ben 5+5 gittim kese, kalp atisi, bebek hepsini gordum insallah sende gorursun canim:)arkadaşlar merhaba,
ben 6.haftanın içindeyim. yarın 5+4 ye doktora gidicem. kesenin görünmesi için erken bir tarih mi sizce ? biraz daha beklemelimiydim bilmiyorum . ama acaba herşey yolundamı diye meraktan da duramıyorum.
canım değerin gayet normal yüksek değil sen testi geç yaptırmışsın. ben tüp bebek yaptrdım sat 15 ekim olarak hesaplanıyor ve taa geçen hafta pazartesi günü 1590 şuan 10bini geçmiş olması lazım tek kese vardır. hayırlısı olsun telaş yapma bir an önce git keseni gör.Guzel anneler herkese hayırlı akşamlar. Dün yine eşimin ısrarlari sonucu kan vermeye gittik beta HTC 6800 çıktı benim sat 16 Ekim. Bu sefer beni aldı bi telaş çok mu yüksek ?
Kolay gelsinkızlar az sonra 10 kişilik bi misafir grubu gelicek çaya..Dua edin bana şimdiden yoruldum
canım bende bu çay kahve meselesi ile ilgili geçen gün bir araştırma yaptım günlük belli bir miktar içebilirmişiz bir bardak çayda 40 mg kafein varmış kahvede 60 mg ve günlük max. doz 200 mg mış bende kahve içmek istediğim gün çayı bir bardak içiyorum normaldede max. 2 bardak çay içiyorum.Ben de bunalıma girmke üzereyim.Yemeğimi sağolsun hep kayınvalidem yapardı zaten ama temizliğimi,pastamı,çöreğimi,tatlımı vs hiç eksik etmezdim.Eşim tatlıyı çok sever.Şimdi en ufak bişeyde yoruluyorum.Sürekli uyuyorum haftasonları yarım gün eleman geliyo temizliğe .Hiçibişey yapmadan yoruluyorum.Bu akşam eşim öğretmen ark.larını çağırıcak yaklaşık 5 aile bir iki pasta börek yaptım dün tüm gücüm tükendi resmen...Kendimi işe yaramaz sürekli uyuyan bi tip gibi hissetmeye başladım...bu arada bişi sorucam kızlar türk kahvesi de zararlı mıdır gebeikte?
Insallah canim ya saol bende gorurum insallah keseyide bebegi de haber veririm carsamba gunu :)ben bugün keseyi gördüm canım sende görürsün doktor kesenin içinde bebek oluşmaya başlamış parçalar var dedi. cuma günü rahat kalp atışını görürüz gel dedi. Biz eşim çalıştığı için pazartesi gitcez canım sende stres yapma sende görürsün
tamam canım güzel haberlerini bekliyorum:)Insallah canim ya saol bende gorurum insallah keseyide bebegi de haber veririm carsamba gunu :)
bugün zeynep kamil hastanesine gittim spirali aldırdım bebeğin kesesi düzensiz yanında sıvı birikmiş almamız lazım dedi gebeliği sonlandır hemen tüplerini bağlayalım dediler sonra kan verdim beta hcg değerlerim 3179.54 çıktı 2 gün sonra gel bidaha bakalım değerlerin yükselmezse dış gebelikten şüpheleniyoruz dediler neyse çıktım ordan hemen bölge hastanesine gittim orda sonuçlarımı gösterdim kan değerim 5 haftayla uyumluymuş ve bebeğimin kesesinde düzensizlik yokmuş sadece spiralden dolayı kanama alanı oluşmuş onuda ilaç tedavisiyle geçiceğini söyledi doktorum haftaya gel kalp atışlarını dinleyelim dedi anlıcağınız az daha bebeğimi alıcaklardı başka doktora gitmeseydim ama ağrılarım var
aynen odada bi uzman bide asistan vardı benden önceki hasta giyiniyodu sürekli kasık ağrısı varmış yıllardır senin rahmini alalım diyo gülüyo resmen dalga geçiyo o hastanede amcamın kızı çalışıyo doktor bana diyoki bak sen personel yakınısın diye söylüyorum o işi hallet gel tüplerini hemen bağlayalım ben o hastaneyi öyle bilmiyodum bide kadın doğum üzerine biyer birdaha asla gitmem
nasıl doktor olmuş bunlarbugün zeynep kamil hastanesine gittim spirali aldırdım bebeğin kesesi düzensiz yanında sıvı birikmiş almamız lazım dedi gebeliği sonlandır hemen tüplerini bağlayalım dediler sonra kan verdim beta hcg değerlerim 3179.54 çıktı 2 gün sonra gel bidaha bakalım değerlerin yükselmezse dış gebelikten şüpheleniyoruz dediler neyse çıktım ordan hemen bölge hastanesine gittim orda sonuçlarımı gösterdim kan değerim 5 haftayla uyumluymuş ve bebeğimin kesesinde düzensizlik yokmuş sadece spiralden dolayı kanama alanı oluşmuş onuda ilaç tedavisiyle geçiceğini söyledi doktorum haftaya gel kalp atışlarını dinleyelim dedi anlıcağınız az daha bebeğimi alıcaklardı başka doktora gitmeseydim ama ağrılarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?