• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Günaydın canım ben henüz hamile olduğumu bilmiyorken, şişmeye ve acımaya başlamıştı. adet dönemi yakın diye dikkate almadım ama, bugün 6. haftama girdim. birilerine sarılamıyorum, çok acıyorlar ayrıca uçları da çok hassas. bence erken ya da psikolojik değil. zaten bu gebelik belirtilerine (bulantılara halsizliklere vs) psikolojik diyenlere uyuz oluyorum. gayet fizyolojik bi şey.. yoksa benim gibi kıpır kıpır bi insan neden durmadan yatsın. temizlik bile yapamıyorum :KK43:
Ben de ayni durumdayim regl olmadan 10 gun once basladi meger hamileliktenmis ama yok boyle bi buyume ve aci. Daha ne kadar buyuycek merak ediyorum. Gece uyurken ustune yatamiyorum :( tabiki de fizyolojik heryerim agriyor.

Alerjik astimi olan varmi beni cok etkiliyor devamli spreylerimide kullanmak istemiyorum bu hamileligim ilkinden daha agir gececege benziyor ins yanilirim :110::KK46:
Bende var malesef. Hamilelikte de kullanilan alerji haplari var. Geceleri cok tikaniyorum hamilelikte nefes darligi oluyomus. Ondan sanirim. Ama ilac almiyorum. Duramicak gibiysen doktoruna danis.

arkadaşlar merhaba,

ben 6.haftanın içindeyim. yarın 5+4 ye doktora gidicem. kesenin görünmesi için erken bir tarih mi sizce ? biraz daha beklemelimiydim bilmiyorum . ama acaba herşey yolundamı diye meraktan da duramıyorum.
Cnm benim kesem gecen hafta carsamba göründü ama net değildi.bugün tekrar geldim hatta suan hastanedeyım.net bir şekilde kese görünüyor.bende 4 hafta 3 günlük hamıleyım.eğer hastanenen ozelse git doktoruna kontrol edilmesini istiyorum de.

Bende var malesef. Hamilelikte de kullanilan alerji haplari var. Geceleri cok tikaniyorum hamilelikte nefes darligi oluyomus. Ondan sanirim. Ama ilac almiyorum. Duramicak gibiysen doktoruna danis.
Bende alerjik astım hastasıyım birde aynı zamanda ürtikerım var.(ürtiker vücudun yenilen alerjik gıdadan havadan stresten şişmesi)astımı çok dikkat ederek azdırmamaya çalışıyorum fakat ürtiker ne zaman gelir engel olamıyorum.bende kadın doğum doktorumla görüştüm gebelik öncesi ilaçları iptal etti onun yerine levmont diye bir ilaç verdi.fakat ilacı her atakta almamam gerektiğini çok zor durumda kalınca kullanmamı söyledi.sonuçta hamıleyken vitamin dışında ilaç kullanmak sakıncalı.ama astım atağı gecırmememın en Buyük sırrı sigara.yok evimin balkonunda ıcseler bir şey olmaz.yok salonda içip kapıyı kapatsınlar bana koku gelmez demeyin.yok gelen sogara içiyor ıcsın ayıp olur demeyin.ayıp olursa olsun zaten sigara içen sızı düşünse evinizde sigara içmez zaten sızı düşünmesini geçin kendini düşünmüyor içiyor sızımı düşünecek.hastalıkta o alınır bu alınır demeyin.size ve bebegınıze bir şey olsa en çok siz uzulursunuz başka kimse degil.

Merhaba hanımlar. Nasılsınız?
Geçen hafta yine raporluydum. Faranjit olmuşum. İlaç kullanamadığımdan hala atlatabilmiş değilim.
Yine de bugün işbaşı yaptım.
Halsizlik bitiriyor beni de. Bulantım var yok gb. Anlamış değilim.
Sanırım rahatsızlığımdan da kaynaklanıyor.
Dün 2.ayımız doldu inş. Çarş tekrar kontrolümüz var.
Rabbim hepimize yardımcı olsun.
Sağlık sıhhat versin inş.
Çok geçmiş olsun geçicek inş bu günlerde
Slm canlar,
Bugün Çin'e uçuyoruz eşimle gece. 1 hafta kadar yokuz.
Hem iş hem tatil bizimkisi. hepiniz kendinize iyi bakın, sevgilerimle...:KK68::KK68::KK68:
Hayırlı yolculuklar çok yorucu olucak senin için dikkat et kendine

Arkadaşlar merhaba.bende kan testi olmamistim.bugün oldum.ve 15000 cikti.6 haftalik için yuksek degilmi.

hayırlı olsun canım 15000 yazan yerde referans aralığıda yazar oradan bakıp içini rahatlatabilirsin. benim ölçtürdüğüm merkezdeki referans aralığı 15000 için 6 haftaya uyumlu canını sıkma hadi hayırlı olsun :)

Canım hemen moralini bozma,doktora gittin mi?Kontrol edildi mi?

Evet cnm kaybettim:(((

Hayırlı olsun.Rabbimin hikmetinden sual olunmuyor :nazar:Amin inşaAllah sağlıkla kucaklarımıza alırız.

Hayırlı olsun:nazar:Darısı bana ve kalp atışlarını henüz duymamış anne adaylarına olsun :KK48:

Bende alerjik astım hastasıyım birde aynı zamanda ürtikerım var.(ürtiker vücudun yenilen alerjik gıdadan havadan stresten şişmesi)astımı çok dikkat ederek azdırmamaya çalışıyorum fakat ürtiker ne zaman gelir engel olamıyorum.bende kadın doğum doktorumla görüştüm gebelik öncesi ilaçları iptal etti onun yerine levmont diye bir ilaç verdi.fakat ilacı her atakta almamam gerektiğini çok zor durumda kalınca kullanmamı söyledi.sonuçta hamıleyken vitamin dışında ilaç kullanmak sakıncalı.ama astım atağı gecırmememın en Buyük sırrı sigara.yok evimin balkonunda ıcseler bir şey olmaz.yok salonda içip kapıyı kapatsınlar bana koku gelmez demeyin.yok gelen sogara içiyor ıcsın ayıp olur demeyin.ayıp olursa olsun zaten sigara içen sızı düşünse evinizde sigara içmez zaten sızı düşünmesini geçin kendini düşünmüyor içiyor sızımı düşünecek.hastalıkta o alınır bu alınır demeyin.size ve bebegınıze bir şey olsa en çok siz uzulursunuz başka kimse degil.
Ben de icmiyorum artik evde de icirmiyorum dedigin gibi. Bu arada bende de urtiker var bilirim ne lanet bsy oldugunu :) onun icin krem kullaniyorum ben hamile kalmadan once de doktor hap vermisti icmemistim yine de. Suana kadar pek cikmadi bi iki tane cikiyo dayaniyorum krem surmuyorum. İnsallah cikmaz ama. Naparim bilmiyorum.

Back