- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
İlahi ben hiç.bakmadım yüzüne şimdi baktımda harbi ağzı kulağında.
Hamileyim mutluyum imajı çizmiş.
bir tek bizmiyiz hamile bunalımına girip salya sümük dolaşan yahu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlahi ben hiç.bakmadım yüzüne şimdi baktımda harbi ağzı kulağında.
Hamileyim mutluyum imajı çizmiş.
Biraz yoğurdu sütü fazla tüket istersen. Kalsiyum da eksik olabilir. Lcw Allah'tan pahalı biryer değil doldur gitsin :)
b vitamini eksikliğinde kırılır tırnak falan ama dahiliyeci neden bıraktırdı ki ilacları kadın doğumcunun haberi var mı bıraktıgından? aynı seyler olmaz insallah canım ya kotu seyler getirme aklına
gercek koy yimurtasi olsun ben de yerim sicak soguk demem. Bir lezzeti var cunku. Benim de hamilelikte duzenli tukettigim tek faydali sey yumurta.Ben yerim yazın ortasında kuzenim çok sinirleniyor bu sıcakta nasıl yiyorsun diye.
Hamilelikte de 40 derece sıcaklarda bile her sabah yedim.
Bu kadını bir ben seviyorum heralde.
Masallah sana. Ornek annesinEvet herseyimiz hazir artik cantami yapabilirim.
bir tek bizmiyiz hamile bunalımına girip salya sümük dolaşan yahu
Evet herseyimiz hazir artik cantami yapabilirim.
Allah yardmcin olsn canim. Kontrol altindasin kisa zamanda duzelir cikarsin ins. Ishalden mi olmus pekiKızlar kadın doğum bölümüne yatırdılar serumlar üstümde kan aldılar intaniye yapıldı nst de Sancı varmış dua edin
Sahilde yenmez canım. Limon mu sıçıyordur?gercek koy yimurtasi olsun ben de yerim sicak soguk demem. Bir lezzeti var cunku. Benim de hamilelikte duzenli tukettigim tek faydali sey yumurta.
Haslayip limon sıkıp yiyorum sabah olsa da yesem
Ama sahilde yumurta yiyen tipler dusundum eskiden otobus yolculuklarinda olurmus ya. Aslinda ozaman saglikli besleniliyormus hem de maliyeti az.
hergün 200 ml süt içiyorum bundan sonra 1 litre içeceğim heralde
bu ara canım hiçbirşey yemek istemiyor
iştahımda gitti zaten
kilo vermesem bari
ılk hamıslıkte acayıp sısmıstım ben yuzuklerımı 4. aydan sonra takamamıştım mesela ayaklarum 2 numara buyudu ve oyle kaldı :/ bunda sıslık yok yuzugumu hala takıyorum..bılmıyorum bu doğumda ne olcak bakalım..bu değişik bir şey cidden 20 kilo alanlar bıle bır bakıyorsun dogumdan sonra kısa surede eski kilodalar ben çözemedim.
bende ilk düşükte 3,5 ayda 20 kilo aldım 68 den 88 e cıktım. herkes dediki işte o kadar kilo alamazsın o sudur şiştir falandır filandır.
bebek düştü o kadar kan baybettim bir sürü ıvır zvır cıktı içerden. eve geldım tartıldım ve 86,4 kiloyum. ve 3 ay diyet yaptım da zorla 15 kilo verdim.
ayy okurken ağzım sulandı ıyımı :)
Ben de gripliler kervanına katıldımumarım çok kötüleşmem çünkü bir başıma sefil olurum kızımla..merhametsiz kocamın eline düşürmesin Rabbim,gerçi umrunda olmaz zaten..dün şeker yüklemesine arkadaşımla gittik,onun eşi 50 kere aradı sordu geleyim dedi,benimki eve geldiğinde bile sormadı..ah gurbet zalim gurbet
![]()
Allah kimseye esıyle evıyle yuvasıyla evladıyla ımtıhan yasatmasın.. cok sey demek ıstedım sadece dua edebıldım arkadaşım...Kg
Kızını merak etmez mi insan? Hadi ben umrunda değilim ya kızım.. Benim babam ben 6 yaşındayken başka bir kadın için bizi bir kenara attı.. Erkeklere hiç güvenemedim hayatım boyunca.. Eşime çok fena aşık oldum ve evlendim.. Çocuk konusunda hep tereddüt ettim çünkü iyi giden bir evliliğim yok.. Babasız evlat büyütmek istemedim kendim gibi.. Gelgelelim Rabbim kızımı nasip etti bana,şerrin hayrı işte.. Kendimi geçtim kızım için üzülüyorum.. Çok doluyum çoookkk.....
korkma benımde 8 aylıkken sancılarım cıkmıstı kızım 40. haftada dogdu.. rahatsızlığından dolayı çıkmıştır yüksek ıhtımalle..hadı hayırlı haberlerle gelKızlar kadın doğum bölümüne yatırdılar serumlar üstümde kan aldılar intaniye yapıldı nst de Sancı varmış dua edin
Sahilde yenmez canım. Limon mu sıçıyordur?
Bizim burda bir aile var Silivri'de köyleri var ordan getirip satıyorlar. Sabah geliyor akşama bitiyor. Yumurtayı ordan alıyorum ama yinede tadı bizim köydekiler. Gibi değil çünkü bunlar yem yiyor bizimkiler çer çöp. Devamını yazmayayım
Ben de Varım cok çirkiniiiim die üzülüp gezen :)bir tek bizmiyiz hamile bunalımına girip salya sümük dolaşan yahu
Ohhh artik kafan rahat gez dolas ne guzel benik daha kiyafetleri yikabip utulencek bikac parca eksigide kaldi kendim icinde gecelik falan almam lazim bir haftada hallederik heralde hepsini bakalimEvet herseyimiz hazir artik cantami yapabilirim.
Bende tam tersi canım şeker yüklemesinden snra kabızlık oldu muz yiyordum etkisi var mı die onu kestim bakalım değişcek mi .Şeker yüklemesinden bu yana tam ili hafta geçti hergün tuvalete çıkıyodum. Bugun kabızlık sinyalleri başladı. Bir kez daha mı şeker yüklemesi yaptırsam ki![]()
Canım ben 1 tane 50 tanelik yeni doğan prima prim care yeni doğan bebek bezi aldım.kızlar daha önce mevzusu geçti mi bilmiorum, yetişemiyorum yazılanları okumaya :) bebek bezi ve ıslak mendil markalarını araştırdınız mı? ben bebek bezini prima premium care düşünüyorum ama ıslak mendil konusund bi fikrim yok. en iyisi hangisidir araştıran/bilen varmı?
adım adım herşeyi araştırıp almaya başlıycam inşallah. bu hafta bebek bezi ve ıslak mendili halletmeyi düşünüyorum. almak için bi yanım erken dio, bi yanım 7. aya girdin Allah korusun aksi bi duruma hazırlıklı ol dio..
geçmiş olsun Allah yardımcımız olsunKızlar kadın doğum bölümüne yatırdılar serumlar üstümde kan aldılar intaniye yapıldı nst de Sancı varmış dua edin
Ayy canim ishaldenmi olduki haber ver mutlaka hayirlisiylantez zamanda bebisin ve sen saglikla cikarsiniz insallahKızlar kadın doğum bölümüne yatırdılar serumlar üstümde kan aldılar intaniye yapıldı nst de Sancı varmış dua edin
canım insallah duzelir içini ferah tut kontrol altındasın Allahın izniyle vaktinde kucağına alırsın insallah bebeginiKızlar kadın doğum bölümüne yatırdılar serumlar üstümde kan aldılar intaniye yapıldı nst de Sancı varmış dua edin
Simdi sira suslerimizdeMasallah sana. Ornek annesin![]()