- 17 Haziran 2014
- 343
- 190
- 53
Bende çok sık yapıyorumAyni seyi ben yaptim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok sık yapıyorumAyni seyi ben yaptim :)
ben de hamile etegi istiyorum nerden bulabilirim bilginiz var mı ? (istanbul/avrupa yk)
Evet bizdede yapanlar var. Mesela ben kızımın sarılığını gece yarım saatte bir emzirerek düşürmüştüm. Doktor bile hayret etmişti. Halamın bebeği için de doktor, beşiğine mavi ışıklı florasan ışık takın demiş. Oda öyle atlattı.Bebek doğunca sarılığa karşı yanına sarı bir tülbent koyuyormuşsunuz duydunuz mu hiç? İrem duymuştur kesin
Benimle arkadaş olur musun?Eki Görüntüle 1300329 Eki Görüntüle 1300328 Arkadaşımın bebeğine yağtığımız hazırlıklar:)
Günaydın.
Kahvaltım hazır. Dokuza kadar kahvaltı keyfi sonra iş. Her kahvaltı yapsak keşke.
İnzar canım hatırladın mı beni 351. dönem yarenlerindenBen fatihte bulmuştum canım yazın bayram öncesi almıştım etek bluz oradan bir dükkandan, sora sora bizi oraya yönlendirmişlerdi fatih sende sorsan yönlendirirler.
Günaydın.
Kahvaltım hazır. Dokuza kadar kahvaltı keyfi sonra iş. Her kahvaltı yapsak keşke.
Gunaydin bende kizi yolladim tekrar yatsammi yoksa kalkip kahvaltimi etsem bilemedim
bu arada dun discuye gittim dayanamayip agridan cekmedi doktordan yazili kagit istiyo doktorumu aricam bugun ne dicek bakalim bide iltihap varmis dusuk dozda bi antibiyotik yazsin dedi
E="mattika, post: 37736122, member: 223491"]Nasil bir tampon. Bana da tarif edin
Evet agri kesici geciriyo ama sureklide icmek istemiyorum karanfilde banamisin demedi bi arkadas sirkeyle sarimsagi onermisti onu denicem artiikGeçmiş olsun canım gitmekle iyi yapmışsın Allah şifa versin inşallah. Diş ağrısı çok zor yaw![]()
Bekliyor.düşen vardır ama ses çıkmadı. Senin de az kalmış olsa gerekBeş gün kalmış plakalara :)
Aliexpresden ne almistinki cnmGünaydınnn güzell anne ve anne adaylarııı
Ben bugün erken uyandım , Eminönü'ne gidicez annem ve kayınvalidemle beraber.
Ben artık foruma çok sık giremiyorum
Çok özlüyorum sizi
Malum hazırlıklar hızlandı
Bu arada Aliexpresten sipariş vermiştim ya ben bir tanesi geldi
Size şunu söyliyim
Ha-ri-kaaaaaa
Hiç beklemiyorduk böyle birşey çıksın
Tabi diğerleri geldikçe onlar içinde Yorum yaparım :)))
Pamuğu bir kaç kat gazlıbeze sariyorsun. Yapimi çok basit malzemeyimedikalden aliyorsun. Büyüklüğü ped den biraz büyük olabilir.
Bekliyor.düşen vardır ama ses çıkmadı. Senin de az kalmış olsa gerek