• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

ben de hamile etegi istiyorum nerden bulabilirim bilginiz var mı ? (istanbul/avrupa yk)

Ben fatihte bulmuştum canım yazın bayram öncesi almıştım etek bluz oradan bir dükkandan, sora sora bizi oraya yönlendirmişlerdi fatih sende sorsan yönlendirirler.

Bebek doğunca sarılığa karşı yanına sarı bir tülbent koyuyormuşsunuz duydunuz mu hiç? İrem duymuştur kesin
Evet bizdede yapanlar var. Mesela ben kızımın sarılığını gece yarım saatte bir emzirerek düşürmüştüm. Doktor bile hayret etmişti. Halamın bebeği için de doktor, beşiğine mavi ışıklı florasan ışık takın demiş. Oda öyle atlattı.

image.webp
image.webp
Arkadaşımın bebeğine yağtığımız hazırlıklar:)

Günaydın.
Kahvaltım hazır. Dokuza kadar kahvaltı keyfi sonra iş. Her kahvaltı yapsak keşke.

Ben fatihte bulmuştum canım yazın bayram öncesi almıştım etek bluz oradan bir dükkandan, sora sora bizi oraya yönlendirmişlerdi fatih sende sorsan yönlendirirler.
İnzar canım hatırladın mı beni 351. dönem yarenlerinden :KK54: canım hamilesin tebrik ederim bu ne hız :KK55: :KK48: bizim forumun kızları hızlı cıktı :nazar: nasılsın neler yapıyorsun

Gunaydin bende kizi yolladim tekrar yatsammi yoksa kalkip kahvaltimi etsem bilemedim
bu arada dun discuye gittim dayanamayip agridan cekmedi doktordan yazili kagit istiyo doktorumu aricam bugun ne dicek bakalim bide iltihap varmis dusuk dozda bi antibiyotik yazsin dedi

Gunaydin bende kizi yolladim tekrar yatsammi yoksa kalkip kahvaltimi etsem bilemedim
bu arada dun discuye gittim dayanamayip agridan cekmedi doktordan yazili kagit istiyo doktorumu aricam bugun ne dicek bakalim bide iltihap varmis dusuk dozda bi antibiyotik yazsin dedi

Geçmiş olsun canım gitmekle iyi yapmışsın Allah şifa versin inşallah. Diş ağrısı çok zor yaw :(

E="mattika, post: 37736122, member: 223491"]Nasil bir tampon. Bana da tarif edin

Pamuğu bir kaç kat gazlıbeze sariyorsun. Yapimi çok basit malzemeyimedikalden aliyorsun. Büyüklüğü ped den biraz büyük olabilir.[/QUOTE]

aynı ped gibi mi koyacaz , yoksa bu tamponları vajinanın içine dokuyolar ya regl döneminde onun gibi mi ?

Günaydınnn güzell anne ve anne adaylarııı :KK73:
Ben bugün erken uyandım , Eminönü'ne gidicez annem ve kayınvalidemle beraber.
Ben artık foruma çok sık giremiyorum
Çok özlüyorum sizi
Malum hazırlıklar hızlandı
Bu arada Aliexpresten sipariş vermiştim ya ben bir tanesi geldi
Size şunu söyliyim
Ha-ri-kaaaaaa
Hiç beklemiyorduk böyle birşey çıksın
Tabi diğerleri geldikçe onlar içinde Yorum yaparım :)))

Geçmiş olsun canım gitmekle iyi yapmışsın Allah şifa versin inşallah. Diş ağrısı çok zor yaw :KK43:
Evet agri kesici geciriyo ama sureklide icmek istemiyorum karanfilde banamisin demedi bi arkadas sirkeyle sarimsagi onermisti onu denicem artiik

Günaydınnn güzell anne ve anne adaylarııı :KK73:
Ben bugün erken uyandım , Eminönü'ne gidicez annem ve kayınvalidemle beraber.
Ben artık foruma çok sık giremiyorum
Çok özlüyorum sizi
Malum hazırlıklar hızlandı
Bu arada Aliexpresten sipariş vermiştim ya ben bir tanesi geldi
Size şunu söyliyim
Ha-ri-kaaaaaa
Hiç beklemiyorduk böyle birşey çıksın
Tabi diğerleri geldikçe onlar içinde Yorum yaparım :)))
Aliexpresden ne almistinki cnm

Pamuğu bir kaç kat gazlıbeze sariyorsun. Yapimi çok basit malzemeyimedikalden aliyorsun. Büyüklüğü ped den biraz büyük olabilir.

aynı ped gibi mi koyacaz , yoksa bu tamponları vajinanın içine dokuyolar ya regl döneminde onun gibi mi ?[/QUOTE]

Bence ped gibi konulacak ama kanı çok çabuk aşağı sızdırır gibi geliyor.

Uzun zamandır haber izlememiştim. Kahvaltı yaparken izleyeyim dedim ağlamaktan helam oldum :(

Back
X