- 25 Eylül 2014
- 1.258
- 2.138
- 208
- 41
kızlar ben geldım. sabahki can sıkımtından sonra ıyıce canım sıkıldı.
sabah 9 da vergi dairesine gittim bir işim vardı. işimi yapmadılar. memurlar o halimle bırı ona gonderıyor dığeri ötekine.
normalde olsa kıyameti koparırdım ama ben sadece biri ık dese ağlıyorum.
birde gidip dışarda ağlayıp yuzumu yıkayıp geliyorum.
zaten işim olmuyor birde o sırada mükellefin nüfus kağıdını kaybettim. bütün daireyi alt üst ettım yok.
anons edin diyorum etmıyorlar. saat 12 ye kadar kimlik aradım. neyseki ordakilerden biri bulan adamı tanıdı da öyle buldum. adam almış cebine koymuş. neymiş onunki kaybolmuşta adına kredı kartı cıkarmıslar ondan saklamış . be adam sanane versene danışmaya ya da güvenliğe.
sonra çıktım nasıl deşarj olurum dedim yakında Historia var.verdim kendımı alışverişe. paranın dibine vurdum. zıbınlar,tulumlar, yelekler havada uçuştu. en son 100 küsüt tl ye bir kozmonot mu dıyorlar astronot mu ondan alıyordum kuzenım aradı. ya delı mısın çocuk doğar doğmaz kara mı sokacaksın dedı de bırakmadı alayım ama çok guzeldı C&A
da.
Çalıstıgım donemde gitmekten hoslanmadigim tek kurum vergi dairesiydi. İnsan sabir tasi olsa catlar cok sitresli bir ortami var allah sabir versin meslegin gercekten zor. Ama desarj olma yontemin iyiymis kızın saglikla giysin insallah