• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

işte bende öyleyim
akşam tencereyi almaya uzandım üst dolaba
bir sancı girdi karnıma nefes alamadım
koltuğa kadar annem taşıdı
gerim gerim geriliyor karnım
belimde de ağrı oluyor
bünyeler bu ağırlığa alışık değil tabi

Canım üst raflara uzanma bırak başkası alsın. Ben birçok şeyi aşağı indirtiyorum.

Bizim de bir düğün vardı. Ayakkabılarımı yanımda götürmüştüm düğüne girerken giyicektim. Terliklerin vardı ayağımda. Neyse düğün yerine gittik ben ayakkabıları giyeyim dedim ama bir baktım ayaklar şişmiş :) ayakkabıları giyemedim terliklerle katılmıştım :KK76:
:D bende öle düşünüyodum şimdi vazgeçtim :D yoksa giyemem bide saol vala

çok sükür bebekle ilgili hiçbi sıkıntı yok gelişimi falan olması gerektiği gibi..yalnız bu haftalarda fizyolojik olarak uterusu besleyen damarlarda direnç görülebilirmiş 26.da haftada kaybolurmus genelde ama kaybolmazsa gebelik hipertansiyonu gelişirmiş bnm damarlarda da direnç gördü dr 1 ay sonra bakıcak kaybolmuş mu diye
cnm merhaba aynı sorun bendede var ayrıntılı ultrason ile baktı doktorum sol damar normal sağ damarda direnç varmış ve 1 ay sonra geçebilir dedi genelde..ayrıca plasentamda biraz aşağıdaymış ama oda yine genelde rahim büyüdükçe 24.haftalarda yukarı çıkarmış.inşallah düzelir cnm ben düzeleceğine inanıyorum çünkü bebeğim iyi.ALLAHın izniyle atlatacağız inşallah sende böyle düşün bol bol dinlen en iyi çözümü bu sol tarafına yat genelde...gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi cnm..

günaydın arkadaşlar :) bebeğini hisseden var mı dün ben hissettim :KK73::KK73: galibaa ama bugün birşey yok şimdi kahvaltı yaptım hareketlenir dedim ama hareket falan yok. acaba dünkü hareket değil miydi gaz mıydı acaba.

günaydın arkadaşlar :) bebeğini hisseden var mı dün ben hissettim :KK73::KK73: galibaa ama bugün birşey yok şimdi kahvaltı yaptım hareketlenir dedim ama hareket falan yok. acaba dünkü hareket değil miydi gaz mıydı acaba.

ilk hissetmelerin genelde bir var bir yok şeklinde olur daha sonra güçleniyor. ben 18. haftdan beri hissediyorum ama bazen hiç hissetmediğimde oldu. şimdi ise gün içinde belli zamanlarda sürekli hissediyorum.

EE SEN yeni hissettiysen biz de hissederiz heralde. içimize su serptin yalnız değilmişiz. burda hemen hemen herkes hissediyor zaten. 2-3 kişi kaldık hissetmeyen.

ilk hissetmelerin genelde bir var bir yok şeklinde olur daha sonra güçleniyor. ben 18. haftdan beri hissediyorum ama bazen hiç hissetmediğimde oldu. şimdi ise gün içinde belli zamanlarda sürekli hissediyorum.
devamlı hissetmiyorsun yani arada sırada oluyorsa iyi :)

EE SEN yeni hissettiysen biz de hissederiz heralde. içimize su serptin yalnız değilmişiz. burda hemen hemen herkes hissediyor zaten. 2-3 kişi kaldık hissetmeyen.
daha önceden daha az hissettim doktora sordum ilk gebelikte 20 haftadan önce hissedemezsin o gaz hareketidir dedi bende onda önceki harekeleri gaz hareketi diyordum ama dünkü farklıydı sankiii

daha önceden daha az hissettim doktora sordum ilk gebelikte 20 haftadan önce hissedemezsin o gaz hareketidir dedi bende onda önceki harekeleri gaz hareketi diyordum ama dünkü farklıydı sankiii
BENDE bir kez hissettim 16.haftada ama insan anlıyor gaz mı değil mi. ? kimisi erken hissediyor. bana da 20.hafta dedi ama herkes hissedince endişeleniyor ınsan bende garıplık mı var dıye. tecburebede olmadığı ıcın.

günaydın kızlar artık sık giremiyorum yazılarınızı okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum. Annem işe girdi gececi bu hafta. Kardeşlerim bende kalıyor oyüzden. Pazartesi okula götürüp bıraktıktan sonra kendime ve size daha fazla vakit ayırırım :)
Bu ara da bikaçınızın da şikayeti varmış ama benimki sizinkinden değişik. Karnım çok ağrıyor. Ama içerden değil. Bel kısımları sırt kısımları göbek deliğim. Hani sanki ilkez spor yaparsın ağlatıcak kadar ağrıların olur ya aynen öle. Çözümü varmı bunun ? Yoksa yaşıcazmı. Birde ayaklarım da kalça kemiklerinden ordan bi yerden resmen çekiliyor bazen bağıra bağıra adım atıyorum. Doktor randevuma daha 20 gün var :/

meyve falan kesmiyor artık ara öğünlerde. içim bayılıyor benim acil yemek yemem gerekiyor. nasıl yaşıycaz böyle aç aç acaba.

Ben hissetmeyi 16. hafta bittiğinde yaşamıştım. Şuan 20+ yız. Ama tekmeleri tek tek hissediyorum dışardan da anlaşılıyor. Eşim kardeşlerim denk geldi yani :)
Azıcık sık dişini seninki Nazlı çıktı :) bi iki hafta sonra net bir şekilde tekme olduğunu biliceksin :)

devamlı hissetmiyorsun yani arada sırada oluyorsa iyi :)

şuanda devamlı hissediyorum ama öyle saatlerce değil. bunun uyku uyanıklık arası var mesela sabah ben uyandığımda o tepişiyordu. gece yatarkende tepişiyordu yada gün içinde dinleniyorsam mutlaka hissediyorum. şimdi sen yeni hisettiğin için arada sırada olur diyorum. ben daha önce öyle idim şimdi güçlendikçe daha fazla hissediyorum. yani bir kaç güne sende gün içinde belli aralıklarla hissediceksin :)

Ben hissetmeyi 16. hafta bittiğinde yaşamıştım. Şuan 20+ yız. Ama tekmeleri tek tek hissediyorum dışardan da anlaşılıyor. Eşim kardeşlerim denk geldi yani :)
Azıcık sık dişini seninki Nazlı çıktı :) bi iki hafta sonra net bir şekilde tekme olduğunu biliceksin :)
benimki hem nazlı hem şımarık :) cinsiyeti ilk kız çıktı son kontrollerde erkek :) inş en kısa zamanda net şekilde hissederimm

amann az yerim belki rahatsız olursam. akşamları oluyor sadece şimdilik.
ilaç kullanmak istemiyorum hamilelikte. biz parolü bile kırk kez düşünerek içiyoruz onlar bir sürü ilacı dayıyorlar hemen.
aslında normal hayatımda 3 apranax ı bır günde ıcın ınsandım. canından bile kıymetli olması bu demekmiş.

değil mi ? bende başım çok ağrımasına rağmen içmiyorum parol çünkü benim ağrıma sökmüyor o zaten, gebeliği düşünmeye başladıktan sonra kestim ben ilaç içmeyi yaklaşık 3 ay falan önceden ağrı kesici yaklaşık 7 aydır yok yani hayatımda

şuanda devamlı hissediyorum ama öyle saatlerce değil. bunun uyku uyanıklık arası var mesela sabah ben uyandığımda o tepişiyordu. gece yatarkende tepişiyordu yada gün içinde dinleniyorsam mutlaka hissediyorum. şimdi sen yeni hisettiğin için arada sırada olur diyorum. ben daha önce öyle idim şimdi güçlendikçe daha fazla hissediyorum. yani bir kaç güne sende gün içinde belli aralıklarla hissediceksin :)
inşallah canım okadar çok istiyorum ki :)

MERHABA HERKESE BENIM BİR PAŞA OĞLUM OLACAKMIŞ ERKEK ANNESİ OLMAK GÜZEL BİR DUYGU DİYOR ARKADASLARIM CEVREM BAKALIM SİMDİDE İSİM DERDİNE DÜŞTÜK...

günaydın kızlar artık sık giremiyorum yazılarınızı okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum. Annem işe girdi gececi bu hafta. Kardeşlerim bende kalıyor oyüzden. Pazartesi okula götürüp bıraktıktan sonra kendime ve size daha fazla vakit ayırırım :)
Bu ara da bikaçınızın da şikayeti varmış ama benimki sizinkinden değişik. Karnım çok ağrıyor. Ama içerden değil. Bel kısımları sırt kısımları göbek deliğim. Hani sanki ilkez spor yaparsın ağlatıcak kadar ağrıların olur ya aynen öle. Çözümü varmı bunun ? Yoksa yaşıcazmı. Birde ayaklarım da kalça kemiklerinden ordan bi yerden resmen çekiliyor bazen bağıra bağıra adım atıyorum. Doktor randevuma daha 20 gün var :/

dediğinin bende karın ağrısı harici hepsi var bel sırt. resmen bıçak saplıyorlar. şimdi ara ara bile giriyor ama arkamda 3 tane yastık ya öyle yatıyorum yada oturuyorum. ben şöyle geçirdim havluyu ütü ile ısıtıp belime sardım rahatladım. daha sonra yine başladı bu seferde bacak arama yastık alıp sol tarafıma tepişmeden yattım. ama ben sanırım üşüttüm o yüzden oldu çünkü ishal olmuşum hafiften.

Back
X