• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

hiç bir kıyafetim olmuyor özellikle iç çamaşırlarım sıkıyor, sadece hamile iç çamaşırında rahat edebiliyorum artık :) üstüme başıma bir şeyler alma zamanı yine geldi :)

elim belime ister istemez gidiyor zaten. benım otururke daha cok sancım oluyor sanırm oturdugum yerde rahat edemıyorum. vucudum baya zayıf ve karnım cok cıktı sanırım denge bozuldu iskelet alarm verıyor :)

işte bende öyleyim
akşam tencereyi almaya uzandım üst dolaba
bir sancı girdi karnıma nefes alamadım
koltuğa kadar annem taşıdı
gerim gerim geriliyor karnım
belimde de ağrı oluyor
bünyeler bu ağırlığa alışık değil tabi

işte bende öyleyim
belimde de ağrı oluyor

yukarıya fazla uzanmamak lazımmış canım tecrübeli tüm arkadaşlarım öyle demişti
üşenme sandalyeyle al demişlerdi

salak bu insanlar yemin ediyom afedersin :) sanane yani kadın hamile alırsa alır alah alah canım saçın ne renkti senin
siyah saçım. malum siyah saçta beyaz cok bellı oluyor. neyse artık düğün yemekli falan . gidip gizli köşeye oturup yer içerim kimseye görünmem :))

aminnnnnnnn artarsa ne yaparız bilmem ama gerçekten çok değişik bir ağrı ovsan geçmiyor kalksan geçmiyor öyle birden girdi bana birde. neye uğradımı şaşırdım.

ya sorma resmen eklemlerım agrıyor. eşim masaj yapayıım dedı ama sankı daha cok acıyo dokununca.

işte bende öyleyim
belimde de ağrı oluyor

evet sıska vücutlarında boyle sorunları oluyor. ben bırde yemek yerken rahatsız olmaya basladım yuttuklarım aşağıya inmıyorda gogus altında kalıyor gıbı gelıyo. mide yukarı mı cıktı neoldu. resmen yemegın ortasında kalkıp dolanıyorum. tekrar oturuyorum

Teşekkürler canım. en son ölçtüğünde 0.56 çıktı canım iki hafta sonra kontrolüm var o zaman yaptıracağaım bakalım. ben hala 50 mg kullanıyorum sabahları ama çok çarğıntı yapıyor kahvaltıdan sonra. sabahları da midemi bulandırıyor yarım saat zor dayanıyorum hatta çoğu zaman dayanamıyorum bile.

teşekküler canım inşallah tekrarlamaz.

maşallah canım senin minnoşa. ağrılarım benimde çoğaldı resmen kalça kemiğim ağrıyor çok yürüyünce. kasık ağrısı bel ağrısı. erkeklerde daha çok ağrı oluyor diyorlar ne kaa doğru bilmiyorum. bebişler iyi olsun dün doktorum bile bu sefer çok sıkıntılısın demet dedi. valla hayırlısı ile 38. i bi doldursak doktor bey dedim olur sıkma canını az kaldı. bundan sonrası yokuş aşağı daha çabuk gecer dedi. Hakkımızda hayırlısı.

Bundan sonrası yokuş aşağı kısmını sevdim ;)

tabi , geçmiş olsun doktora gidince unutma bunu söyle belki bi ilaç verir reflü zor çünkü
amann az yerim belki rahatsız olursam. akşamları oluyor sadece şimdilik.
ilaç kullanmak istemiyorum hamilelikte. biz parolü bile kırk kez düşünerek içiyoruz onlar bir sürü ilacı dayıyorlar hemen.
aslında normal hayatımda 3 apranax ı bır günde ıcın ınsandım. canından bile kıymetli olması bu demekmiş.

hiç bir kıyafetim olmuyor özellikle iç çamaşırlarım sıkıyor, sadece hamile iç çamaşırında rahat edebiliyorum artık :) üstüme başıma bir şeyler alma zamanı yine geldi :)

sorma benimde pantolondan yana sıkıntım var. 34 bedendim hamile kalmadan önce. tişörtler bazıları oluyorda bazıları çok iğrenç yapışıp kalıyor vücuduma. ben üste almadım kilo sadece göğüslerim ve kalçalarım büyüdü. ama iç çamaşırlarım hala oluyor. ekim sonu bebek alışverişine çıkıcaz o zaman kendimede alırım birşeyler. bayramlıkta pantolon tişört alırız tamamdır

ben asıl mont işini ne yapıcam onu bilmiyorum. mümkünü yok olmaz artık onlar kışa. artık önlerini kapatmayıp üstüme şal alıcam :D

ya onların hepsı aynı mı bılmıyorum ama bel kısımları ne kadar yukarda gogus altında çıkacak nerdeyse ınsana sıkıntı basıyor.

siyah saçım. malum siyah saçta beyaz cok bellı oluyor. neyse artık düğün yemekli falan . gidip gizli köşeye oturup yer içerim kimseye görünmem :))
bak o zaman siyahsa alıyosun rimeli beyazlarına sürüyorsun tarak gibi 5 dk sonra beyazlar yok :D dert ettiğin şeye bak bende yapıyom aynısını hatta saçı kahverengi olan arkadaşım var ona bile kahve rimel aldık :)

aman canım 38 den önce gelmesin miniklerimiz. ya 142 çıktı kalp atışı hemşire çok güzel dedi. ben sadece sesini atın koşuşuna benzettim. öyle değişik birşey :) ilk defa duydum birde daha önce hiç dinletmedi doktorum bana. gerek yok rahatsız etmiyelim demişti bende tamam zaten görüyorum ekrandan demiştim yani tuhafıma gitti :D
:) ne güzel canım bunları duymak çok ayrı bi mutluluk zaten gerçekten yaşamayan bilemezmiş ben bunu anladım

bende duydum burada bir terzi yapıyormuş beline lastik geçirip
bir pantolonumu vereceğim
zaten dün terzi geldi sana ne dikersem dikeyim giyemeyeceksin tek kişisin göze batmazsın müdürle konuş gerekirse sivil giyin yada elbise giy dedi.
müdürün yüzünü görsem konuşacağımda adam ne ara gelip ne ara kayboluyor yakalayana aşk olsun

valla cnm bence cok mantıklı. sızın iş kıyafetlerıne uygun renkte elbıse dıktır. kışın kılotlu coraplada mis gıbı gıyersın .hem rahat olur senın ıcınde.

ben hamile kaldıktan sonra hiç detaylı tahlil yaptırmadım . bu tahlilleri herkesten mi istiyorlar (benim haftam mı gelmedi acaba) ? sadece gecen gün 3 lü test için kan verdi sonuç henüz çıkmadı.
haftan gelmedi canım detaylı 22. haftada :) ortalama o zamanlar yapılıyo bizde daha gitmedik

öle de canım çok yakın olunca mecbur abiye giyiyosun bende buzi kumaştan aldım bi tane o iyi oldu hem normal duruyor

Bizim de bir düğün vardı. Ayakkabılarımı yanımda götürmüştüm düğüne girerken giyicektim. Terliklerin vardı ayağımda. Neyse düğün yerine gittik ben ayakkabıları giyeyim dedim ama bir baktım ayaklar şişmiş :) ayakkabıları giyemedim terliklerle katılmıştım :KK76:

ya onların hepsı aynı mı bılmıyorum ama bel kısımları ne kadar yukarda gogus altında çıkacak nerdeyse ınsana sıkıntı basıyor.

yoo benim aldığım çamaşır çok güzel hafif yukarıda şahinler var burada oradan alıyorum.

yukarıya fazla uzanmamak lazımmış canım tecrübeli tüm arkadaşlarım öyle demişti
üşenme sandalyeyle al demişlerdi

yukarıya uzanmıyorumki sadece kolumu kaldırdım aspiratör yüksekliğindeydi amaani hareket edemiyorum artık
hantal bişey oldum

evet sıska vücutlarında boyle sorunları oluyor. ben bırde yemek yerken rahatsız olmaya basladım yuttuklarım aşağıya inmıyorda gogus altında kalıyor gıbı gelıyo. mide yukarı mı cıktı neoldu. resmen yemegın ortasında kalkıp dolanıyorum. tekrar oturuyorum

allahtan öyle bir sorunum yok oturunca gayet güzel yiyorum zaten bi kalkarsam bidaha oturamam ben doyarım çünkü

valla cnm bence cok mantıklı. sızın iş kıyafetlerıne uygun renkte elbıse dıktır. kışın kılotlu coraplada mis gıbı gıyersın .hem rahat olur senın ıcınde.

aman zaten iyice canım sıkılmaya başladı kıyafet bulamıyorum diyorum bulursun diyorlar tabi demesi kolay siz buunda ben giyeyim diyorum bende. doğuarana kadar çalışırım sonrası allah kerim

öle de canım çok yakın olunca mecbur abiye giyiyosun bende buzi kumaştan aldım bi tane o iyi oldu hem normal duruyor

bizimde pazar nişan var. ne gıyecegım dıye kara kara dusunuyorum. bıdeacıkta olucakmıs. yazlık elbısem var hamıle kıyafeı olarak ama serın olucak. şal falan alırım dedım artık omzuma. off off hamıleye duüğün yasaklanmalı

bizimde pazar nişan var. ne gıyecegım dıye kara kara dusunuyorum. bıdeacıkta olucakmıs. yazlık elbısem var hamıle kıyafeı olarak ama serın olucak. şal falan alırım dedım artık omzuma. off off hamıleye duüğün yasaklanmalı
katılıyorum sana :)

Back
X