• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Kizlar selam. Bugün giremdim pek arada bakmaya calisyim ama okuyamadimda. Benim detayliyi perinatoloji uzmani yapacak 200 lira normal sanirim öylemi dersiniz? Giriş ücreti haric tabi. Birde doğum için 12 saatlik eğitim 75 lira gitmelimiyim ne dersiniz? İlk bebek o yüzden soruyorum.

of kızlar ya bu sırt ağrısı nerden çıktı şimdi sağ tarafım resmen felç sırtım öyle bir ağrıyorki. ne yapsam geçmiyor. doktora gidicem olmadı. fena birşey bu :KK43:
Ya bütün sorunları ayni bence gebelerin. Benimde çok fenaydi iki gündür rahatim. Geçmiş olsun yatmak dahi zor ouyor :/

Kizlar selam. Bugün giremdim pek arada bakmaya calisyim ama okuyamadimda. Benim detayliyi perinatoloji uzmani yapacak 200 lira normal sanirim öylemi dersiniz? Giriş ücreti haric tabi. Birde doğum için 12 saatlik eğitim 75 lira gitmelimiyim ne dersiniz? İlk bebek o yüzden soruyorum.
ben de bgn yaptırdım 300 lira ya canım normal heralde..75 lira bişi diilmiş vaktin varsa git bence bişi kaybetmezsin

Ben de üniversitedeyim. Iyi yetiştirin şu çocukları da bize geldiklerinde birdaha matematiği fiziği kimyayı öğretmeyelim :KK66: benim de derse girmişliğim var ama doçent falan olamadım henüz hem kadro olayı da var. Şimdi bize ne iş olursa vericekler bu dönem çok fazla yüküm olmasa iyi olur aslında.
Dİ mi nasıl aç geliyorlar üniversiteye her şeyi öğrenmek istercesine bilgiye derse öğretmene aç di mi hepsi haklısın.Ben de görüyorum üniv. öğrencilerini o kadar yormayın çocukları ya cafede okeyde öyle bir oturuyorlarki yazık çok yorulmuş dağılmış perişan nasıl nasıl.lütfen az yorun yaa...

ben de bgn yaptırdım 300 lira ya canım normal heralde..75 lira bişi diilmiş vaktin varsa git bence bişi kaybetmezsin
Sağol canim demek asagi yukari ayni.
Nasildi sonuçları verdiler mi? Herşey yolundadır umarim canim.

selam kizlar bende geldim dr den ayrintilida yapti hocam cok sukur bi sorun yok...
Selam canim, sevindim gözün aydin. Ne zaman için randevu verdi ayda bir çok uzun geliyor siklassa artik.

Sağol canim demek asagi yukari ayni.
Nasildi sonuçları verdiler mi? Herşey yolundadır umarim canim..
çok sükür bebekle ilgili hiçbi sıkıntı yok gelişimi falan olması gerektiği gibi..yalnız bu haftalarda fizyolojik olarak uterusu besleyen damarlarda direnç görülebilirmiş 26.da haftada kaybolurmus genelde ama kaybolmazsa gebelik hipertansiyonu gelişirmiş bnm damarlarda da direnç gördü dr 1 ay sonra bakıcak kaybolmuş mu diye

Kızlar siz 1 ay bekleyemiyosunuz ya bn napiyim..oğluşumu en son 26 ağustosta gördüm önümüzdeki randevu 11 ekim :( :( doktorum hrrsey yolunda direk detayliya gel dedi bu sefer arayi uzun tutcam dedi..ama ben oglusumu cok ozledim simdiden ve daha onumde bi suru zaman var gormeme :(

çok sükür bebekle ilgili hiçbi sıkıntı yok gelişimi falan olması gerektiği gibi..yalnız bu haftalarda fizyolojik olarak uterusu besleyen damarlarda direnç görülebilirmiş 26.da haftada kaybolurmus genelde ama kaybolmazsa gebelik hipertansiyonu gelişirmiş bnm damarlarda da direnç gördü dr 1 ay sonra bakıcak kaybolmuş mu diye

Sevindim canim bebegin için inşallah o da bir dahaki aya kadar düzelir. Olumlu düşün onu dusunupte 1 ay canini sikma sakin. Neden kaynaklı olurmuş peki onlara dikkat edebilirsin.

Yapma
Kızlar siz 1 ay bekleyemiyosunuz ya bn napiyim..oğluşumu en son 26 ağustosta gördüm önümüzdeki randevu 11 ekim :KK43: :KK43: doktorum hrrsey yolunda direk detayliya gel dedi bu sefer arayi uzun tutcam dedi..ama ben oglusumu cok ozledim simdiden ve daha onumde bi suru zaman var gormeme :KK43:

Yapma yaa o ne öyle ben merak ederim deseydin keşke hic bizi düşünmüyor doktorlarimiz :)

Sevindim canim bebegin için inşallah o da bir dahaki aya kadar düzelir. Olumlu düşün onu dusunupte 1 ay canini sikma sakin. Neden kaynaklı olurmuş peki onlara dikkat edebilirsin.
damarın yapısı ile ilgili bişi canım.. orta tabakadaki bir katman zamanla kaybolursa direnç de yok oluyormus..yok o katman kalırsa uterusa giden kan miktarı da az oluyormus..umarım kaybolur çok elimde olan bişi değil yani

Kızlar merhaba, bu ara ozellıkle sabahları kasık ağrısı sorunu yaşıyorum.Benden başka var mı boyle kasık ağrısı çeken?Bir de kuyruk sokumu ağrım oluyor arada ama resmen ağlatıyor beni. ):

Bu arada kızlar kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar bugün doktoruma sordum göbekten iğneye devam mı diye? Artık yavaş yavaş bacağa geç dedi çünkü 1 ay içinde bebek yavaş yaval göbek deliğine doğru çıkacakmış sıkıntı olur dedi o yüzden bende alışmak amaçlı şimdiden bacağa başlıyorum bugün ilk iğnemi yaptım önce tırstım ama korkmayın korkacak bişey yok rahat oluyor isterseniz sizde danışın doktorunuza
Ben sonuna kadar gobekteb yaptm. Parmagin arasina tutup yapiyorum zaten. Bebek tuttugum yerde olamaZ. Bacaga alisamadim ama dikkat et kas dokusuna yapma o zamab ilac ise yaramas

Back
X