• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

sen hissedıyomusun cnm bebegın hareketlerını suan?

Gun ıcınde ben hareketlı oldugun için hissetmıyorum ama akşama mesela ayaklarımı uzatıp dondurma yada tatlı yersem daha hızlı hareket ettıgı ıcın cok rahat hıssedıyorum. Herkes hemen hıssedecek dıye bır durum yok gorumcem kılolu oldugu ıcın 20. Haftada hıssettı. En guzelı yataga uzanın sırt ustu ve dondurma yıyın sessızce bekleyın ufak ufak kelebek ucar gıbı bırseyler hıssedeceksınız zaten bagırsak hareketlerınden çok rahat ayırabılırsınız işte o mınık kuşun taklası yada oyunlar her an o kdr net hıssedılmez.

Gun ıcınde ben hareketlı oldugun için hissetmıyorum ama akşama mesela ayaklarımı uzatıp dondurma yada tatlı yersem daha hızlı hareket ettıgı ıcın cok rahat hıssedıyorum. Herkes hemen hıssedecek dıye bır durum yok gorumcem kılolu oldugu ıcın 20. Haftada hıssettı. En guzelı yataga uzanın sırt ustu ve dondurma yıyın sessızce bekleyın ufak ufak kelebek ucar gıbı bırseyler hıssedeceksınız zaten bagırsak hareketlerınden çok rahat ayırabılırsınız işte o mınık kuşun taklası yada oyunlar her an o kdr net hıssedılmez.

cok heyecan yaptım sımdı. aksam deneyecegım evde. ben zayıfım zaten teorıye gore daha rahat hıssetmem lazım ama daha hıc o şerefe nail olamadım maalesef :(

Bir önceki kontrolümde o zamanda sormuştum yola çıkmak sorun olur mu diye
Kendi aracınla mı otobüs veya uçakla mı gideceksin demişti
Kendi aracımızla gidicez inşallah. Sık sık mola verip yürüyüş yaparsın o zaman demişti bana da doktorum
Şimdilik bir sıkıntımız yok Ama bayramdan önce tekrar gel bir daha bakalım o zaman demişti.
İnşallah yarında sıkıntı olmaz da gidebilirim memlekete
Seninde yolun uzunmuş canım yaa Allah kolaylık versin

İnşallah bir sorun cikmaz canim. Kendi araciniz ile daha rahat olursun sik sik inip bacaklarini acarsin en azından. Sagolasin canim otobüste kalkip dolasicam artik bende inşallah bir aksilik cikmaz da evime kavusurum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gunaydın kızlar yarın bızımde kontrolumuz var aradım ben yola cıkıcam once bı kontrol olayımmı dedım gel bakalım dedı dr.. ınsallah bı aksılık cıkmazsada yarın gece yola cıkıcaz bızde hayırlısı bakalım...

ben de dün gece tv nin karşısında sırt üstü uzanırken böyle derinde biryerde bir kıpırtı hissettim. durdum dinledim biraz kendimi. 2 dk sonra benzer bi kıpırtı daha oldu yani gaz değildi eminim çünkü böyle derinlerden ve hafif birşey kelebeğin kanatları çırparken içerden değiyormuş gibi bir histi başka nasıl anlatabilirim bilmiyorum :) Ama tabiki emin olamadım :) en güzel şekerler bunlar tadından yenmezler annesi :16:

Aynen canim ayneennn ve yukariya cikti artik onuda fark ediyor musun? Benim göbeğimde cikti gerçi kocaman oldu son zamanda iyice : ) bayram şekerleri mmmhhh : )))

Bu cumartesı gıdecegım mınnoşumu gormeye. Ben tatlı yedıgımde depara kalkıyor kuzum ıc karnım olmadıgı ıcın oğlumda da cok rahat hıssetmıstım bu da aynı masallah kuzuma benım çok guzel bı duygu tekrardan boylesı hıslerı yasamak. Saglıkla kucaklayacagımız gunlerde gelsın ınsallah...

Gözün aydin canim. Tatli yediğimde hic dikkat etmedim ama dun bende bebeğimi 2 defa hissettim şükürler olsun. Aminn Rabbim kucagimiza almayi nasip eder inşallah.

Aynen canim ayneennn ve yukariya cikti artik onuda fark ediyor musun? Benim göbeğimde cikti gerçi kocaman oldu son zamanda iyice : ) bayram şekerleri

Bebisi henuz hissedemedim ama yukari cikti bariz bi sekilde :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benımde yarın kontrolum var nasıl heyecanlıyım anlatamam :) inşallah hayırlı haberlerle donerız :)

Amin amin buyudu fasulyeler artik 12 hafta bitiyor bizde allahim bi mucize :)

Kizlar hareketler bu haftalarda segirme gibi olur, kelebek dokunusu gibi.

Amin amin buyudu fasulyeler artik 12 hafta bitiyor bizde allahim bi mucize :)

Kizlar hareketler bu haftalarda segirme gibi olur, kelebek dokunusu gibi.

yerım mınık kelebegımı ben ya :) belkı yarın cogumuz cınsıyetlerıde ogrenecegız :) kelebek mı bocek mı bellı olucak :)

Kızlar internette cinsiyet ile ilgili araştırma yaparken gayet batıl inanca göre hazırlanmış bir cinsiyet testi buldum, merak işte belki sizde bi göz atmak istersiniz :) ben de %60 erkek çıktı :)

http://.................../bebek-cinsiyeti-hesaplama

Selam canım seninki bence de erkek dün yazacaktım unutmuşum ultrason resmine baktım nub teorisine göre erkek. Benimki de kız. Bakalım doğru çıkacak mı :)

Kizlar ben doktora balik tuketemedigimde ne yapabileceğimi sormadim. İki gündür ton baligi tuketiyorum bunun için bir zarari var midir? İçindeki yağ ayçiçek yagi olduğundan yagini süzüp yiyorum. Malum bu mevsimde olan baliklar pek sarmiyor.

Son düzenleme:
walla bende ton balıklı salata yıyıorum hosumada gıdıyo.. yarın bı sorayım bakalım

Kizlar ben doktora balik tuketemedigimde ne yapabileceğimi sormadim. İki gündür ton baligi tuketiyorum bunun için bir zarari var midir? İçindeki yağ ayçiçek yagi olduğundan yagini süzüp yiyorum. Malum bu mevsimde olan baliklar pek sarmiyor.

ben ton balıgı yıyebılırmıyım dıye ozellıkle sordum doktoruma oda ılk uc ay hersey yıyebılırsın demıstı. balık yemen de cok ıyı demıstı ama suan 3. aylar bıtmek uzere. konserve oldugu ıcın benım aklımda soru ısaretlerı oluyor. sen ıstersen ılk randevunda bı sor doktoruna

canım suan hareket ettıklerı bır gercek. ama ufak oldukları ıcın bız hıssedemıyoruz. ben 13. haftama gırdım ama hala hıc bısey hıssetmıyorum.

hareket ettiklerini biliyorum canım ama ufak olduğunu hissemediğimizi söylüyorum bende ikinci gebelikleri olanlar en erken hissediyormuş öyle okudum.benimde nerdeyse 13. haftam biticek sadece bağırsak hareketlerini hissediyorum :)

walla bende ton balıklı salata yıyıorum hosumada gıdıyo.. yarın bı sorayım bakalım

Çok sevinirim canim sorarsan. Bu aralar balik çok muhimmis. Çok severim ama zaman ters ne yazikki.

ben ton balıgı yıyebılırmıyım dıye ozellıkle sordum doktoruma oda ılk uc ay hersey yıyebılırsın demıstı. balık yemen de cok ıyı demıstı ama suan 3. aylar bıtmek uzere. konserve oldugu ıcın benım aklımda soru ısaretlerı oluyor. sen ıstersen ılk randevunda bı sor doktoruna

Daha 3. Ayim bitmedi canim haftaya gideceğim inşallah doktoruma ama gitmeden size sormak istedim. Konserve olduğundan zaten ne olur ne olmaz diye düşünmeden edemiyor insan.

Sanırım bılmek le alakalı ikinci oldugu için hareketletının nasıl oldugunu ıyı bılmek gıbı bırsey. Benım rahmım ters zaten bebegım hemen kasığımda çok bastırsan kendısıbı bıle hıssederım kı dr bakarken bıle bastırmaya gerek kalmıyor. Tahmınen 2 haftaya esım bıle hıssedebılır. 5 cm dedıgınız ufak bırsey degıl ve o su dolu kesenın ıcınde sadece yatmıyorlar sureklı hareket halındeler. Sert hareketlerını kılolu olmayan karın bolgesınde fazla yagı bulunmayan ve ıc karnı dar olan hıssedebılır tabı bırıncıde pek muhtemel degıl bu. Oğlumda daha gec hıssettım.

işte bende ondan bahsediyorum canım :) ilk gebeliklerde çok zormuş. benimde rahmim ters. ve zayıfım karnım hiç yoktu. çıktığı halde hissedemeyince acaba bende mi sorun var dedim. neyse saat 1 de randevum var. doktora bir sorarım ben bu işi :) ikinci gebelikler tecrübeli ben mesela hissetmeye başlasam bile gaz zannedebilirim. ama sizler nasıl birşey olduğunu biliyorsunuz :)

Dün bana doktorum balık yağı hapı verdi eylül e kadar kullan zaten o zaman yağlı balık çıkacak balık yersin dedi eylülde de yemezsen hapa devam dedi

hareket ettiklerini biliyorum canım ama ufak olduğunu hissemediğimizi söylüyorum bende ikinci gebelikleri olanlar en erken hissediyormuş öyle okudum.benimde nerdeyse 13. haftam biticek sadece bağırsak hareketlerini hissediyorum :)

kasları gelişmemistir dedin ya ondan yazdım. ben bu aksam sırt ustu yatıp bı deneyecegım baklaım. acaba oluyoda ben kosusturmadan hıssetmıyomusuyum anlamadım

2 3 haftadır eşime cuma günleri pazardan çipura aldırıyorum. gayette taze henüz diğer balıklar mümkün değil buralarda ama en azından çipura çupra tarzı balıklar vardır. onu fırında pişirip öyle yiyorum. tavsiye ederim zeytinyağı ile yağladığında ağırda olmuyor en azından balık ihtiyacımı gideriyorum böylelikle.

Dün bana doktorum balık yağı hapı verdi eylül e kadar kullan zaten o zaman yağlı balık çıkacak balık yersin dedi eylülde de yemezsen hapa devam dedi

Hmm hap görünüyor bana da sanirim. Haftaya kadar konserve sonrasına doktora sorayim bende.

Back
X