• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Kızlar az önce eşimle tartıştık üstüne gidince kolumdan tutup savurdu beni kasıklarım ağrıyor dua edin ne olur birşey olmasın bebeğime :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar az önce eşimle tartıştık üstüne gidince kolumdan tutup savurdu beni kasıklarım ağrıyor dua edin ne olur birşey olmasın bebeğime :(

Ay CNN ndn boyle bısey yaptı ku çok ayıp etmiş ama birşey diycem senı düşünerek yazmıyorum üzülme bırsey olmaz CNN dua et rabbım onu cezalandırmasın Rabbım affetsın hamıle kadına bu hareket çok günahtır cok

Canim geçmiş olsun eğer çok agriyorsa doktorunun ara hic çekinme. Bu arada yorum yapmak istemedim canim durumuna fakat esinle oturup konusmayi denesen. Araya eşinin ailesini koymadan. Sadece kendinizden bahsedin. Özel birseyler yapin. İlişkinizi canlandir canim ne bileyim yemeğe onlara gideceginize güzel bir yerde başbaşa iftar yapin. Ona kizma ve durumunu güzel dille anlat bence anlayacaktır seni. Şuan konuşan taraf annesi ama o sen olmalisin sen onun esisin canim seni atmaz üzülme geçer bu günler.

Son düzenleme:
Günaydın. İçimde yediğim yemekleri yiyen bir minik var. Sabah uyanıyorum açlıktan midem kazınıyor.

Günaydın. İçimde yediğim yemekleri yiyen bir minik var. Sabah uyanıyorum açlıktan midem kazınıyor.

Günaydın :34: iştah arttığına göre bulantılar geçmiş anlaşılan :nazar: darısı bizlere inşaallah

Gunaydin guzel anneler nasilsiniz.birsey sorucam sizin caniniz en cok ne cekiyo yani isim vermeden tatli veye eksi seklinde.birde sizce eksi isteyanin kizi tatli isteyenin oglu olur dusuncesine inaniyormusunuz yani varmi boyle bisey.

Gunaydin guzel anneler nasilsiniz.birsey sorucam sizin caniniz en cok ne cekiyo yani isim vermeden tatli veye eksi seklinde.birde sizce eksi isteyanin kizi tatli isteyenin oglu olur dusuncesine inaniyormusunuz yani varmi boyle bisey.

günaydınlar. ben ekşi ve hafif şeyleri seviyorum bu ara. yağlı ve ağır şeyler tatlılar da dahil pek ilgi alanımda değil.
ben pek inanmıyorum bu teoriye ama görelim bakalım kız mı geliyo:9:

Bende hergecen gun birazdaha acikiyorum sanki yani en azindan bulantilarim bitiyor gibi.guzel gunler bizleri bekliyor insallah :)

günaydınlar. ben ekşi ve hafif şeyleri seviyorum bu ara. yağlı ve ağır şeyler tatlılar da dahil pek ilgi alanımda değil.
ben pek inanmıyorum bu teoriye ama görelim bakalım kız mı geliyo:9:

Yani aslinda bende inanmiyorum ama eskiler dediyse vardir bi bildikleri belki :)

Valla ben oburum tatlim genelleyemiyorum o yuzden :D
Ama meyve salatalik peynir falan hafif ve eksi seyler diyelim

Bu durumda eksi ayse olmali ama ruyamda erkek gordum :))
Altin bir kolye doladim boynuma

Bu rivayetlere gore asermen kiz ruya tabirleri erkek diyor..
:D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla ben oburum tatlim genelleyemiyorum o yuzden :D
Ama meyve salatalik peynir falan hafif ve eksi seyler diyelim

Bu durumda eksi ayse olmali ama ruyamda erkek gordum :))
Altin bir kolye doladim boynuma

Bu rivayetlere gore asermen kiz ruya tabirleri erkek diyor..
:D

:) hayirlisi olsun diyelim ozaman.

Çok iyi yapmışsın bendede canon var ben sürekli takip ederim bu işleri ve bana 50 mm 1.8 lensi öve öve bitiremediler 250 tl ye aldım ama inan diğer iki lensi gözüm görmüyor artık hastasıyım resmen 50 mm lensin müthiş alan derinliği müthiş renk müthiş canlılık süper ötesi birşey kesinlikle almalısın hatta sana bir fotoğraf ekleyim bak bu benim profil resmim büyük hali

Bende 18 - 55 var canim makineyle onu aldm baska almadm daha. Baktiklarim 2-3 bin. Almayi dusunuyodum ama bebege masraf yaparim gibi artik. 1.8- 50 mi dedin bi bakayim ona. Bu ara cok para veremem ama bebegi de guzel ceksin yaa

Gunaydin kizlar. Benim bulantim aksam ve gece oluyor sabah daha iyiyim sukur. Ama bu sabah asabiyim. Hormonlardan sanirim

Günaydın herkse

Bana kizilay maden suyu da iyi geliyor cnm bende gastrit sorunu normalde de vardi iki kat artti. Çok zorda kalinca iciyorum rahatlatiyo

14.haftadan sonra kramplar başlayabilirmiş
Buna en iyi gelen ise sade sodalarmış
Bilgi için paylaşmak istedim
Ben yeni başladım, dün 1 şişe içtim :emir_bebek:

Hanımlar günaydın doktorum bana augmentin 1000mg vermiş çok değilmi dozajı ya :44:

Hanımlar günaydın doktorum bana augmentin 1000mg vermiş çok değilmi dozajı ya :44:

Prospektusunde hamileler icin uygundur yaziyor mu?
Neden verdi ki?

Back
X