• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

senin az kalmış 12. haftanın içindesin ha gayret:49: belkide artık biter bile seninkiler şanslıysak 3'te biter diyolar çünkü inşallah biterde bizede umut ışığı olursun:1:

işin komık tarafı benım butun belırtılerım 10. haftamda basladı. ve suan zırve yapmıs durumda. haftaya bıterse cok şaşarım gercekten :) deneyımlıler bı gunde hersey bıtıyor dıyorlar. sabah kalkıyomussun bulantı yok, enerjıksın, canın yemek yemek ıstıyor falan. bana suan hayal gıbı gelıyor. peynır ekmek yemekten gına geldı artık. eskısı gıbı yemek yemeyı nasıl ozledım anlatamam. ah bı gelse o gunler. ınsallah dedıgın gıbı bu son kotu hafta olur.

kızlar elim ayağım titriyor :((
7+5 hamileyim
sağlık ocagından aradılar
kan tahlıl sonucunuzda değerlerinizden biri yüksek
düşük tehlikesi olabilir
biran evvel doktora gösterin dedi
hemen toparlanmaya başladım işteyim
ama yürümeye mecalim kalmadı bayılcak gibi oldum çok kötüyüm
tekrar aradım internetten aldım raporu
doktorumu aradım tehlıkelı olan AntiToxoIgM 11.8 imiş
doktor yarın gel biz kendimiz tetkik edelim dedi rahatlattı biraz
allahım yardım etsin
doktorum hastanede değil yarın gelcekmiş
panik olma gibisine konuştu
çok kötüyüm
gelen gelmeyen herşey allahtan
ama kan değerine göre nasıl anlaşılıyo düşük tehlikesi anlamadım :43:

Canım hemen panik yapma dur pat diye ne densiz şu sağlık ocakları. Her zaman her tehlike var hepimiz için. Değer yüksekse vardır elbet bir çözümü. Ağrın sızın yoksa boşuna panik yapma etkilenme yarın elbet bi çözüm sunacak doktorun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben 200 tl'ye buldum bile:1: medikal ürün satan yerlerde dolu bir sürü çeşidi var:emir_bebek:

hakıkaten oralarda vardır bunlardan :) aklında olsun arkadasların bıkac sayfa once onerdıgı bı besık sıtesıdede gordum , hasır ve tekerlıklı. ıcınde yatagı susu , nevresımı herseyıyle satıyorlar ve 300 tl cıvarı olanlrı var. onlarada bır bak derım ben. oda pratık olur gıbı gelıyo bana

Şuan dışardayım başka kayıtlı resmi yok ama kapalı halini buldum :) benim hoşuma gitti , ama tabi çok fazla heves etmemeye çalışıyorum . Nede olsa korkuyor insan :/
Eki Görüntüle 1191668

Gercekten guzelmis..
Aynen canim 6. Aydan once bisey almamayi dusunuyorum simdilik

bana folik asiti de progestanı da bıraktırdı.

kanaman ağrın bulantın yoksa progestana devam etmene gerek yok dedi. Ayrıca ben progestanı, etkileri yüzünden vajinal fitil olarak kullanıyordum. baş dönmesi uyku hali sersemlik falan yapmıyor öyle kullanınca.

folik asit yerine multivitamin verdi. ama verdiği multivitaminin içinde de var folik asit o yüzden diğerini bitir multivitamine geç dedi.

ben kullanmıyorum folik asit vs kızımdada kulanmadım çok şükür sağlıklı meleğim oğlumda kullandım ama midem sabun gibi köpürüyodu dr hemen bıraktırdı bu gebeliğimdede iki dr um var biri kullan dedi diğeri ceviz vs ye yeşil yapraklı sebzelerden ye dedi bende doğal alıyorum canım

NE OLUR OKUYUN kızlar 6+5 de vajinal kalp atışları duyulmadı dr % 99 kürtaj dedi ağlamak dan helak oldum böyle olup sonradan duyulan var mı ???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla kızlar size komik gelebilir ama Allah o günleri görmeyi nasip ederse ben yatak odam için direk bundan alıcam:emir_bebek: Hastaneden eve dönünce rahatlığını çok arıcaksınız bunun. Odadan odaya geçirmesi, sürekli bebeği kontrol etmek için gün içinde kalkıp bakmak gibi dertleri yok. Siz nereye bebek oraya. En fazla 4. ayda kendi yatağına geçireceğimiz için bu bize gayet yeterli ve çok mantıklı geliyor. Süslemesini falan yapar annem üstüne oldu bitti işte mis gibi benimle gezen yatak :9::emir_bebek:

Eki Görüntüle 1191670

şekerim bunu alıp süsleyeceğine artı halıya vs takılabilir bu o zaman pratik taşınabilir süslü beşiklerden al daha iyi bence birde sen bebeğin sürekli onun içinde olacağını hiç sanma o kollarda ve ayaklardada pıspıslanacak yaşamak lazım tecrübe konuşuyor yinede sen bilirsin kuzum nacizane tavsiyemdi sadece bizim topikten arkadaşlar yalancı meme biberon vs aldılar ben almayın dedim birçoğuna bebek öle sizin beğendiğinizi değil sevdiğini alcak şimdi sölüyolar :)))

Günaydın
Bugün benim için çok önemli birgün
Endokrine gideceğim
Boğazımdaki lenf nodu iyi çıksın diye dua istiyorum sizlerden
Şimdiden teşekkürler

NE OLUR OKUYUN kızlar 6+5 de vajinal kalp atışları duyulmadı dr % 99 kürtaj dedi ağlamak dan helak oldum böyle olup sonradan duyulan var mı ???

Allahtan ümit kesilmez canım. kanama ağrı gibi başka bir belirti yoksa biraz daha bekle farklı bir dr a görün bence kürtaj için acele etme.

bence çok acil olarak başka bi doktora görün.. kalbini temiz tut inş güzel hebrler alırsın..

valla kızlar size komik gelebilir ama Allah o günleri görmeyi nasip ederse ben yatak odam için direk bundan alıcam:emir_bebek: Hastaneden eve dönünce rahatlığını çok arıcaksınız bunun. Odadan odaya geçirmesi, sürekli bebeği kontrol etmek için gün içinde kalkıp bakmak gibi dertleri yok. Siz nereye bebek oraya. En fazla 4. ayda kendi yatağına geçireceğimiz için bu bize gayet yeterli ve çok mantıklı geliyor. Süslemesini falan yapar annem üstüne oldu bitti işte mis gibi benimle gezen yatak :9::emir_bebek:

Eki Görüntüle 1191670
Hastane besigi kiz bu ;))
Ana kucagi al bunun yerine hem sallanir hem oda oda gezer

su 4. ayıda bıtırsek hayırlısıyla , su belırtıler bıtse hepımız rahatlayacagız. zaten hamılelıgın en rahat ayları 4-5 ve 6. aylarmıs. sonrada şismeye baslayacagız. onların dertlerı olucak. barı su 3 ay rahat etsekte. bebeklerın keyfıne varsak :) hem kıpırdanmayada baslıycaklar. :) cınsıyet konusu da artık bellı olucak. ver elını alısverıs :) bugun cok ıyımserım galıba ben :1::1:
Hamileligin anneligin rahat donemi yok ben soyliyim. Bulantilar biter baska sey baslar. Ama her anin ayri guzelligi var. Ilk haftalarin da. Gecen zaman geri gelmiyor tadini cikarmak lazim

işin komık tarafı benım butun belırtılerım 10. haftamda basladı. ve suan zırve yapmıs durumda. haftaya bıterse cok şaşarım gercekten :) deneyımlıler bı gunde hersey bıtıyor dıyorlar. sabah kalkıyomussun bulantı yok, enerjıksın, canın yemek yemek ıstıyor falan. bana suan hayal gıbı gelıyor. peynır ekmek yemekten gına geldı artık. eskısı gıbı yemek yemeyı nasıl ozledım anlatamam. ah bı gelse o gunler. ınsallah dedıgın gıbı bu son kotu hafta olur.
Cok bulantili bi tip degildim ama 14.haftada gecmisti bulanti. 12 demeyelim erken olur. 16 dan sonra bulanti yasayan istisna yani.

Dr.una guvenmen lazim canim. Bebegi gorduyse kalbini de gormem lazim dediyse dogrudur. En iyisi baska bir doktra git. Allahtan hayirlisi

Günaydın
Bugün benim için çok önemli birgün
Endokrine gideceğim
Boğazımdaki lenf nodu iyi çıksın diye dua istiyorum sizlerden
Şimdiden teşekkürler
Guzel haberlerle gel ins.

Canım hemen panik yapma dur pat diye ne densiz şu sağlık ocakları. Her zaman her tehlike var hepimiz için. Değer yüksekse vardır elbet bir çözümü. Ağrın sızın yoksa boşuna panik yapma etkilenme yarın elbet bi çözüm sunacak doktorun

sağol canım inşalalh :43:

Eki Görüntüle 1191670

:))))) yaa hakikaten hastaneden eve gelince hepimiz ayyy hastanedeki tekerlikliden evdede olsaydı demiştik.satıldığını bilmiyordum ama çok pratik

Sabah bi anda inmiş görünce panik oldum ama şükür biraz ağrı olsu sonrada biraz şişti :) bazen Manyak oluyor insan :) uçak canım bakalım rötarsız çabucak gideriz inşallah

inşlh canım ben de 9 gün sonra uçak yolculuğu yapıcam biraz korkuyorum da korkum bebeğe geçmez umarım benim ki annemden geçmiş çünkü :Z (bana hamileyken korkmuş bütün çoçukluğum kabus gibi geçti bakamıyodum bile uçaklara):50:

günaydın kızlar ikili testini yaptıran var mı tam olarak hangi haftalarda yapılıyo bi de :emir_bebek:

Back
X