2015 Şubat Anneleri

dün bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum kızlar :( rabbim hepinizinkini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin..

Kıyamam ya bir üzücü haber daha..Ocak topğinde de bir anne bebeğini kaybetmiş.Allah yardımcın olsun canım geçmiş olsun :(

Kizlar doktordan geldim simdi. Ateşten ölüyorum 40 derece sicaklikta donuyordum acilen doktora gittim ama mucizemi gördüm bende, mutluyum. 3 cm olmuş uyuyordu bicirik bizi tinlamadi pek. Kardesim bastan sona videoya aldi devamlı acip izleriz artik.

Bu arada üzücü bir haber daha gelmiş Rabbim en Lisa zamanda bir daha nasip etsin inşallah arkadasimiza, geçmiş olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok geçmiş olsun..hayırdır canım üşüttün falan mı?ataşin çok çıkmış.uyuyomuymuş aman Allahım yaa yirim ben onları yaaa

Yapma:( Bunun bikini bölgesi var bende 10 gün sonra yaptiracagim. :(

Ben de bugün bacaklarımı aldırdım biraz acıdı sayılır ama ondan da ziyade yüzüstü yatmıştım nerdeyse masada kalıyordum belim kilitlenmiş gibi oldu kalkamadım :53:

çok geçmiş olsun..hayırdır canım üşüttün falan mı?ataşin çok çıkmış.uyuyomuymuş aman Allahım yaa yirim ben onları yaaa

Çok sağol canim bilmiyorum ki doktor birkaç gün takibe alalim dedi. Hamile bir arkadasim 5. Ayında yasamisti doktoru normal demisti. İnan çok kotu birseymis allah esirgesin hepimizi şimdiye kadar hic yasamamistim.

Ben de bugün bacaklarımı aldırdım biraz acıdı sayılır ama ondan da ziyade yüzüstü yatmıştım nerdeyse masada kalıyordum belim kilitlenmiş gibi oldu kalkamadım :53:

Geçmiş olsun.

bende aynen 10-15 gün sonra tatile gideceğim için yaptırıcam yandık :1:

Her sefanin bir cefasi var derler oyleymiss :)

Çok sağol canim bilmiyorum ki doktor birkaç gün takibe alalim dedi. Hamile bir arkadasim 5. Ayında yasamisti doktoru normal demisti. İnan çok kotu birseymis allah esirgesin hepimizi şimdiye kadar hic yasamamistim.

Geçmiş olsun.

Her sefanin bir cefasi var derler oyleymiss :)

Sana da geçmiş olsun canım ama anlamadım ateşin mi 40 derece yoksa hava mı 40 derece?Ateş 40 dereceyse sirkeli havlulara sar kendini,düşesiye ılık ılık banyolar yap,gerçi drun gerekli açıklamayı yapmıştır ama,ateşten çektiğimi hiçbi şeyden çekmedim benim iki minnoş da çok ateşlenirler maalesef :( Aklım uçar onlar öyle olunca..Allah korusun.

daha once soyledim mi bilmiyorum.cok fazla tukuruk salgiliyorum kizlar.oyle boyle degil.disari cikamaz oldum.kimseyle konusamiyorum.artik lavsboya gidip tukurmekten usandigim icin evin icinde kopuk bardakla geziyorum.cildiricam.uyuyamiyorum da ya.100 hamileden 5 inde gorulurmus.psikolojim bozuldu iyice.yutmak mumkun deil zaten.o kadar cok ki.doktorumu aradim.gecmez dedi.sabir edeceksin dedi.offff of

Erkek bekleyenlerin 5 ay kiz brkleyenlerin 9 ay surermis tukuruk salgisi.erkek olsun diye dua etmeye bssladim.ogretmenim.okullar acilinca napacagim bilmiyorum.

Kızlar göğüsleriniz yumuşadımı, oğlumda herşeyi hatırlıyorum ama bi tek bu aklıma gelmiyor :1:

yumuşamak değil de acımıyor artık pek fazla..dolgunluk var sadece,bide halkaları çok koyulaşmamış ama genişlemiş =)
paranoyak olucam bu belirtilerin azalmasından dolayı..1 hafta var randevuma..peeefffff :37:

Kizlar doktordan geldim simdi. Ateşten ölüyorum 40 derece sicaklikta donuyordum acilen doktora gittim ama mucizemi gördüm bende, mutluyum. 3 cm olmuş uyuyordu bicirik bizi tinlamadi pek. Kardesim bastan sona videoya aldi devamlı acip izleriz artik.

Bu arada üzücü bir haber daha gelmiş Rabbim en Lisa zamanda bir daha nasip etsin inşallah arkadasimiza, geçmiş olsun.

40 derece sıcaklık?? sen de diyarbakırda mısın yoksa diyeceğim ama profilinde eskişehir yazıyor =)) eğer eskişehir 40 dereceyse meteoroloji bizi diyarbakır 40 derece diyerek kandırıyor =)))

kızlar bizim ilk hediyelerimiz geldi. hem de 3 tane :1::1::1:

1- tırnak bakım seti (tırnak makası, makas, törpü)
2- cam su biberonu minicik :1:
3- meyve sebze filesi :1:

kuzum da sağlıkla gelsin biz de sağlıkla kullanalım inşallah. :52::52::52:

yumuşamak değil de acımıyor artık pek fazla..dolgunluk var sadece,bide halkaları çok koyulaşmamış ama genişlemiş =)
paranoyak olucam bu belirtilerin azalmasından dolayı..1 hafta var randevuma..peeefffff :37:

Benimkide öyle :) koyulaşmadı bayağı ilerde olacak canım daha dur göbekte olan o sarı çizgi çıkacak :))))

Kızlar kızlar bakın benim arkadaşım hamileliğinde apış arası koltuk arası kapkara oluyor koltuk altını görünce çok tuaf olmuştum :37:

Meğersem hamileliktenmiş :1:

Bu arada park yataklara bebek arabalarına baktım netten harikalar ya şekerler :1:

İnşallah 9 gün sonra güzel haberler alırımda hevesim kursağımda kalmaz...

Erkek olursa çok şanslı olur oğlumda kış bebeği oldugundan herşeyim çokça hiçbir lekeleri yok ilk günkü gibi :emir_bebek:

Kız olursa neler alır annesi ona neler :49: abowwww çok heyecanlıyım :)))

Benim Yerimden kalkmaya mecalim yok siz nasıl yapıyorsunuz bilmem bravo valla kitabın konusu ne bu arada

valla benimde hiç halim yok ama haftaya misafir gelecekmiş
şimdiden başlayayım temizliğe anca bitiririrm diye düşünüyorum mecburen yaptım bi parça işte

kitabın konusu Stalin ve Hitler arasındaki savaş ve bu savaş günlerinde yaşanan büyük bir aşk
google a yazdığında kitap hakkındaki yorumları görürsün canım
hakikaten tek nefeste okunacak bir kitap

Kaşlarımı aldırdım yemin ederim sanki kirpiklerimi tek tek çektirdim. Bu nasıl bir acı hayatımda böyle acıdığını hatırlamam. :53:

geçen hafta bende öyle oldum
kaşlarımı mı aldırdım yoksa tek tek elle mi yoldurdum anlamadım gözümden yaş geldi valla
perşembe de bikini ağdasına gideceğim şimdiden canım yanmaya başladı bile

Bu arada park yataklara bebek arabalarına baktım netten harikalar ya şekerler :1:

İnşallah 9 gün sonra güzel haberler alırımda hevesim kursağımda kalmaz...

Erkek olursa çok şanslı olur oğlumda kış bebeği oldugundan herşeyim çokça hiçbir lekeleri yok ilk günkü gibi :emir_bebek:

Kız olursa neler alır annesi ona neler :49: abowwww çok heyecanlıyım :)))

bende bakıyorum arada
herşeyin en iyisini almak istiyorum
benim nedense hep erkeğe meylim var
erkek olacakmış gibi hissediyorum
kıyafetlerde bile erkeğe bakıyorum
1 ay sonra kızmı erkekmi belli olur heralde

Bu arada karnı şişeler bayanlar hep iki gündür az bi yemek gerisi hep meyve posalı, çok işe yaradı hemen hemen aynı eskiye döndü karnım :)))) kabızlıktan benimkisi demek :))

bende bakıyorum arada
herşeyin en iyisini almak istiyorum
benim nedense hep erkeğe meylim var
erkek olacakmış gibi hissediyorum
kıyafetlerde bile erkeğe bakıyorum
1 ay sonra kızmı erkekmi belli olur heralde

Rabbim isteyen herkese nasip etsin içim cıvıl cıvıl oluyor düşününce, erkek olursa oğluma eş olur zaten 30'za varmadan ben 3'yüde yaparım. :) yaş takıntım var da biraz :)))))

valla benimde hiç halim yok ama haftaya misafir gelecekmiş
şimdiden başlayayım temizliğe anca bitiririrm diye düşünüyorum mecburen yaptım bi parça işte

kitabın konusu Stalin ve Hitler arasındaki savaş ve bu savaş günlerinde yaşanan büyük bir aşk
google a yazdığında kitap hakkındaki yorumları görürsün canım
hakikaten tek nefeste okunacak bir kitap

geçen hafta bende öyle oldum
kaşlarımı mı aldırdım yoksa tek tek elle mi yoldurdum anlamadım gözümden yaş geldi valla
perşembe de bikini ağdasına gideceğim şimdiden canım yanmaya başladı bile

Ay canım ne misafiri ya inan ki ben misafir falan kabul edemiyorum herkes biliyor durumumun ağır olduğunu birde kalkıp temizlik yapsam çok daha fena olurum herhalde ütü bile yapamıyorum :(

Back
X