2015 Şubat Anneleri

Benimde 5 aylik gibi duruyo :) kiloluda degildim ama 1 ayda 4 kilo aldim normal olarak cikiyo :)) bende bebek bebek diyorum yoksa kilodan degil zaten canimm :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hiç kilo almadım hamileliğin başından beri ama göbeğim feci büyüdü... Bebek de olmaz şimdiden.. Ne şimdi bu böyle annamadım :26:

Allah yardimcin olsun canim ama bide şöyle dusun iyiki cikariyosun keske bende cikarabilsem benim hep bulaniyo en son sinirda bulaniyo hemde kedke bende cikarsamda rahatlasam :( ama bunlar bile ne kadar guzel dimi icinde bebis var onu bilerek yasiyosun bunlari ☺️

Doğru çıkınca rahatlıyo insan geçer inşallah seninde :/

10+4 deyim hala çoooooookkk yorgunum :50: ben de artık eskisi gibi enerjik olmak istiyorum....

Dimi ya insan evini toplamaya ,yemek yapmaya useniyo. Alisverise cikmam lazim kiyafetlerim olmuyo ona bile useniyorum yatiyorum hep :)

hiç kilo almadım hamileliğin başından beri ama göbeğim feci büyüdü... Bebek de olmaz şimdiden.. Ne şimdi bu böyle annamadım :26:

Ben normalde hic yemem yemek hamile oldugumu ogrendigimden beri o vitamin bu enerji dedim ondan boyle kilo aldim. Bide 2 aylikken bile portakal kadar buyuk oluyo kese dusun ister istemez az da olsa bi cikinti olabilir diye dusunuyorum ben valla

erkekse belli ediyor, kızsa sonra belli ediyor diyorlar. Bakalım haftaya gideceğim, iyi bir doktor buldum kendime memnun kalırsam ona devam ederim artık.

benim ilk hamileliğimde 10+ haftalıktı dr cinsiyeti belli öğrenmek istermisinz dedi bende yuzdeyuz mu dedim yani şuan için kesin gibi ama 10 gün daha bekleyelim dedi ve 10 gün sonra gittiğimizde soyledi kız dedi ben çok şaşırdım bukadar erken belli oldugunu bilmiyordum .hep derler ya kızlar geç belli eder falan dıye oyle olmuyormuş yani :9:

bilmiyorum çok mu pimpirikliyim ama sormam lazım..:14:
Hamilelikte kozmetik kullanımınn bir sakıncası olur mu?
akşam davet var ve ben ruh gibiyim halsizlik ve baş ağrısı berbat hale soktu beni..
Normalde makyaj yapmam yaparsamda hafif olur ama
BB krem sürsem bir sorun olmaz değil mi?

Kizlar 8+6 olduk bugun.karnim iyice cikmaya basladi.gaz falan dicem ama degil,sirt ustu yattigimda falan belli yani.erken degilmi yoksa sizdede oylemi:)))

benim karnımda haddinden fazla çıktı kızımda 4 aylıkken falan bukadardı bunda erken çıktı bizde inanamadık.sağlıklı olsunda bebeğim varsın karnım erken çıksın dimi ama :) :49:

:1: valla benim göbekte yemek göbeği daha şimdiden kocaman bebek göbeğim çıkınca ne olurum düşünemiyorum :36:

bebek büyüyor bi şekilde. gerim gerim gerilirim artık sonlara doğru. ne yapayım bunda 12 kilo fazlayla hamile kaldım. doğunca veririz inş. sağlık olsun önemli olan o.

bilmiyorum çok mu pimpirikliyim ama sormam lazım..:14:
Hamilelikte kozmetik kullanımınn bir sakıncası olur mu?
akşam davet var ve ben ruh gibiyim halsizlik ve baş ağrısı berbat hale soktu beni..
Normalde makyaj yapmam yaparsamda hafif olur ama
BB krem sürsem bir sorun olmaz değil mi?

Zannetmiyorum ya,bu kadar da düşmeyelim üstüne.Kıyafetlerimizde biile bir sürü problem var kaldıki makyaj malzemesi.. Ama çokta uyduruk birşey olmadıktan sonra sür tabi. Bende makyaj yapıyorum . Problem olmaz benceee .

benim karnımda haddinden fazla çıktı kızımda 4 aylıkken falan bukadardı bunda erken çıktı bizde inanamadık.sağlıklı olsunda bebeğim varsın karnım erken çıksın dimi ama :) :49:

Oyle tabi canim bnm ilk hamileligim sasrdim erken diye dusundum ama cokk guzel bisey surekli aynanin karsisindayim esim bana degil surekli karnima bakiyo:)))

Kizlar 8+6 olduk bugun.karnim iyice cikmaya basladi.gaz falan dicem ama degil,sirt ustu yattigimda falan belli yani.erken degilmi yoksa sizdede oylemi:)))

Bende de öyle,ki benim karnım normalde hiç yoktur. Dümdüzdür :27:

Korkudan tansiyonum taban nabiz da tavan yapmis offfff sukur bebisimi gordum yesin annesi onu simdilik suyumuz gelisimimiz guzelmis doktorum oyle dedi bir deee cok heyecanlandim bebisin cinsiyetin
in erkek oldugunu soyledi bacaklarinin arasinda cikinti var galiba pipisi dedi tabi yuzdeyuz dogru sonuc degil dedi ikili test uclu test sonucuna gore bebegi aldirmayi dusunuyormusun dedi bende hayir dedim o zaman yaptirip kafa karistirmayalim dedi yaptirmadik bi daha ki randevu 1 ay sonra hadi bakalim merakli bekleyise devAm :)))

Daha dün diyodum bakalım ilk kim öğrencek cinsiyeti doktor sana hafiften çıtlatmış hadi gözün aydın topiğin ilk paşası geliyor :) ayyy ne heycanlandım yaa kaçıncı haftadasın sen?

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405507769.512235.webp

Kızlar 9+1 im göbüşüm aldı başını gidiyo yatarken bu halde kalkınca baya çıkık oluyo ki 1,5 kilo verdim 1 aydır. Sizlerde böylemisiniz?

Eki Görüntüle 1190815

Kızlar 9+1 im göbüşüm aldı başını gidiyo yatarken bu halde kalkınca baya çıkık oluyo ki 1,5 kilo verdim 1 aydır. Sizlerde böylemisiniz?

ay inanmıyorum ben 9+4'üm bende sadece mide var yaaaa.... yada mideden bebek göbeğimi farkedemiyorum yada 9 haftalıktan daha küçüküm :35:

ay inanmıyorum ben 9+4'üm bende sadece mide var yaaaa.... yada mideden bebek göbeğimi farkedemiyorum yada 9 haftalıktan daha küçüküm :35:

Aman bunun yarısı da gazdır büyük ihtimal zaten de ama bitmiyo bu gaz hiç düzleşemiyo :)

ya bende anlamıyorum
herkes dort aylık olana kadar anlaşılmaz derdi
göbeğim çıktı benim ya şaşkınım
aç karınlada gitmiyo :S :S :S

Back
X