- 16 Temmuz 2013
- 1.691
- 1.035
- 448
Oyyyy nasılda güzel minicikk bi can var şimdi orda,atan bi kalp . Biran önce büyümeye çalışan bi yavru. Maşallah ona da sanada :) Zaman çabuk geçsin ya :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin annislerim cok kaygiliyim korkuyorum birazdan doktora gidecegim insallah guzel haberler alirim ilk gebeligimde bu haftalarda sorun cikmisti o yuzden gitmekte pek istemiyoruminsallah guzel haberle gelirim duanizi eksik etmeyin olur muuu ...
Fıstıklar aranızda benim gibi sırt ağrısı çekrn var mı beni çok zorluyor gerçi göğüslerim de pek küçük değildir benim normaldefr olurdu şimdi iyice şişince tabi daha da arttı. Aranızda var mı benim gibi olan?
Gunaydin, 11 haftaya bulantilarla basladim ama cabuk gecti simdide korkuyorum..12. haftaya giriyoz normalmi acep
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin annislerim cok kaygiliyim korkuyorum birazdan doktora gidecegim insallah guzel haberler alirim ilk gebeligimde bu haftalarda sorun cikmisti o yuzden gitmekte pek istemiyoruminsallah guzel haberle gelirim duanizi eksik etmeyin olur muuu ...
Hahah şuna bak yan gelip yatmış :))Kızlar bebeğimin en son hali 😃😍Eki Görüntüle 1190367
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Ben agdacıya hiç gitmedim korkuyrm mikrop falan kapatım diye yıllardır kendim alırım eldivenle alıştım artık on dk sürüyo hemencik bitiveriyo ama karnım büyüyünce nası olur bilmyrm
kızlar gunaydın hepınıze
birsey sormam lazım size. ben 7. haftamdan berı progestan kullanıyordum ve 10. haftaya kadar hıc bulantı yaşamadım. 10. haftadan ıtıbaren aşırı bulantılarım basladı ama ıkı gundur bulantı dışında cok şiddetli baş agrım var. gece baş agrısıyla uyandım ve ınananın kafamı duvarlara vurasım geldı. sonra kusmaya basladım. hıc uyuyamadım sabaha kadar. sabahta işe gıdemedım bu yuzden. doktorumu aradım. progestandan olabılır dedı. sızde var mı bu tarz bas agrıları? bıde dr ılacı vajınal yoldan al dedı. ya beceremıyorum galıba ben onu. ıcerıye kadar gırmıyor , bu sekılde ıse yarramı acaba?
canım ben agdacıya gıdıyordum onceden. hamılelıktede gıttı bı sefer. alıskın oldugum ıcın kasıılma hıssetmedım ama hıjyen acısından evde kendım yapayım dedım.. agda bandı aldım ama olmuyor maalesef. daha cok canım yanıyor cok uzun suroyor ve altları kesınlıkle alamaıyorum. yıne gıdıcem sanırım agdacıya![]()
Kızlar bebeğimin en son hali 😃😍Eki Görüntüle 1190367
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
canım aynı şeyler bendede oldu hiç sıkıntıkya sokma kendini zaten vajinal yoldan zaten komple içeri kadar sokamazsın sen biraz iktir parmağınla ben attıktan sonra yatıyorum 20 dk falan o kendi gidiyor ilaç idrarını yaparken geri gelebilir ama önemli değil sordum dr a o yeteri kadarını alıyormuş. ben normal kulanırken miğde bulantısından ölüyordum şimdi çok rahatım ve doktorum daha önce düşük yaptığım için 5. ayıma kadar kulanacağımı hatta gerekirse doğurana kadar bile kulancaksın dedi :) alışmaya çalış bence devam ettirirse zorlanırsın
benim ağdacı eve geliyor saolsun kırmıyor beni,çunki bu halde kuafore gitmekte mesele yani.acı hiç azalmadı benim ya birde hamileliktede daha çok acıyor bişey olurmu acaba diye korktum ama yine yaptırıcam herhalde.
Yemin ederim artık çok yoruldum. Yaşadığım sürecin zorluğundan, halsizlikten, mide durumlarından, içimdeki anlatamadığım garip ruh halinden! Bir de yaşadıklarımız yetmiyor gibi insanların sürekli olarak 'bunlar daha iyi günlerin' demesinden artık bıktım ! İyi günlerim bunlarsa daha kötüsü ne olabilir düşüncesi kafayı yedirticek ve insanlar bunu resmen zevk alarak söylüyor. Ben yandım sende yan oh olsun der gibi hepsi. Suratlarında yersiz aptal bir gülümse hahayt daha neler görüceksin küstahlığı! İnsanlar gerçekten çok garip. Anlamlandıramadığım manyaklıkları söz konusu. Allah herkese akıl fikir versin.![]()
daha cok acıması normal aslında. hormonlar hat safhada ve sacları beslıyor dıye bılıyorum. hatta hamılelerın sacları harıka gorunuru derler. muhtemelen kıl koklerı beslnıyor o yuzden alınması daha can acıtıyor. ben acıyı degılde hıjyenı kafamatakıyorum. ama baska carede bulamadım. jıletten nefret edıyorum bıde ıkı gunde bır ugrasmak hıc hos degıl. mecburen agdacıya gıdıcem. zaten tatil falan var bayramda. denıze gırmek ıcın komple bı temızlenmek lazım :)
Oyyyy nasılda güzel minicikk bi can var şimdi orda,atan bi kalp . Biran önce büyümeye çalışan bi yavru. Maşallah ona da sanada :) Zaman çabuk geçsin ya :))
maşallah rabbim nazarlardan korusun
maşallah sizedebizde cuma gunu dr a gidicez hem heyecanlıyım hemde tedirginim inşallah sağlıklı bir şekilde görürüz bizde yavrumuzu
![]()
![]()
ya bırak canım ya. mıllet zevk alıyor abartıp korkutmaktan. klasık soyledıklerı bebek dogunca bugunlerını cok arayacaksın. ya mıde bulantısıyla kusmayla yada baş agrılarıyla ugrasmaktansa bebekle ugrasırım. varsın aglasın butun gun napıyım. bıde gercekten daha zor olsadazaten bunalmıs bır kadını nıye daha cok bunaltıyosun dımı ama. cok takılma bu laflara . bırak agzı olan konuşssun . bzı kendımıze bakalım. su 4. ay bıtsede artık hepımız rahata ersek valla
Yemin ederim artık çok yoruldum. Yaşadığım sürecin zorluğundan, halsizlikten, mide durumlarından, içimdeki anlatamadığım garip ruh halinden! Bir de yaşadıklarımız yetmiyor gibi insanların sürekli olarak 'bunlar daha iyi günlerin' demesinden artık bıktım ! İyi günlerim bunlarsa daha kötüsü ne olabilir düşüncesi kafayı yedirticek ve insanlar bunu resmen zevk alarak söylüyor. Ben yandım sende yan oh olsun der gibi hepsi. Suratlarında yersiz aptal bir gülümse hahayt daha neler görüceksin küstahlığı! İnsanlar gerçekten çok garip. Anlamlandıramadığım manyaklıkları söz konusu. Allah herkese akıl fikir versin.![]()