• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Süper valla keşke bende gitsem ama bana izin vermedi dr uçağa.gidemeyince daha kıymetli oluyor.istanbul sıcakta çekilmiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizde önümüzdeki ay çıkıcaz arabayla, inşallah iyi olurum. Arabayla bi saatlık yolda tutuyor. Amaaan neyse ya bakıcaz bi çaresine :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde 20 ay oldu :) Kasım'da da inşallah 2 yılımızı doldurucaz ve inşallah bu sefer bebeğimizde bizimle olucak :) siz daha yeni kutlamışsınız 1.yılı yani :) ikinci yılda da kucağında bir melek olucak :)

İnşallah. Eşimle ben 10.yılı kutlarken 3.de kucağımızda olsun istiyoruz. Biraz dişimizi sıkıp sonra rahat raht gezeriz diyoruz ama hayat ne gösterir bilemem. Eşim benden 10 yaş büyük. Yaşı çok olduğu için bir an önce büyütmek istiyoruz. E benim içinde avantaj bu durum. 30 yaşında 3 çocuk büyütmüş olcam Allahın izniyle.

Kizlar yardim edin biraz once su kustum cok azda kan geldi yasayan varmi cok korkuyorum

Ben yasadim başlarda serum verdi her seferinde. Şükür baya azaldi bulantilarim. Arada oturuyorum ama kusmuyorum ve kusmamak için hemen limon felan kojluyorum ki Dr cikartmazsan zamanla alisirsin dedi dediği gibi de oldu

Son kez yaziyorum bayanlar. Hurafe ve abuk sabuk insanları ürkütücü şeyler paylasmayin. Bir dahaki uyarim bu kadar yumuşak olmayacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gece pazarina gittim bir suru şey aldim valla çok iyi geldi. Yarin da anacim geliyor çok şükür benden mutlusu var mi

Oyy ben pazardayken kocisim oglani uyutmus camlari sikmis masallahh bulasik makinesini bosaltmis.. Oyu kuzum benim maşallah. Şükürler olsun seni verene.

tesekkur ederim canim 11 haftalik olduk 12 haftadan gun aliyoruz oburu evet kucucuk kizim ama ben cok mutluyum

emzirmeyi biraktim canim malesef kizim zaten cok az emiyordu gunde 2 kere falan 9 aylikken biraktik

süphanAllah. yine hamiş kalmışın maşAllah. :46::46::46:

dur kız sakin ol :) en düşük dozu önlem amaçlı kulanıyorum ben. ilk kullanışım değil. çok ama çok uzun süredir kullanıyorum. sadece aynı yere yapğtım için oluyor çünkü artık 20 30 kutu falan bitirdim. göbekte :) zaten haftaya doktora gidicem. doktorum her defasoında iğneni bırakmıyacaksın diye uyarıyor canım. en düşük doz olduğu için tedavi amaçlı değil önlem amaçlı verdi zaten açıklamasınıda yaptı bana. annende pıhtılaşma varmış bazı hamile bayanlar biliyorum 0.6 lık ve daha yüksek dozları kullanıyorlar. pıhtılaşma olmadığı halde . haftaya kısmetse sorarım doktora.

Ay canım ne bileyim korktum ben biran anneme aniden oldu çünkü çok üzülmüştüm ondan kusura bakma :(

Arkadaşlar lütfen böyle endişe verci korkutucu olumsuz dini hurafeleri burdan paylsşmayın ben rahatsız olduğumu tekrar dile getirmek istiyorum ve olumsuz etkileniyorum.???!!!!

Endişe etme canım arkadaşta biraz rahatlamak için yazmış bizde destek olalım dedik :)

Bizde önümüzdeki ay çıkıcaz arabayla, inşallah iyi olurum. Arabayla bi saatlık yolda tutuyor. Amaaan neyse ya bakıcaz bi çaresine :))

Benim doktorum 1saat uzakta hemde bildiğin normal yol yani trafik falan değil :)

İnşallah. Eşimle ben 10.yılı kutlarken 3.de kucağımızda olsun istiyoruz. Biraz dişimizi sıkıp sonra rahat raht gezeriz diyoruz ama hayat ne gösterir bilemem. Eşim benden 10 yaş büyük. Yaşı çok olduğu için bir an önce büyütmek istiyoruz. E benim içinde avantaj bu durum. 30 yaşında 3 çocuk büyütmüş olcam Allahın izniyle.

Inşallah, tabi 10 yıla 3 çocuk sığdırmak başarı ama neden olmasın :) hem dediğin gibi eşin içinde senin içinde iyi olur :)

Oyy ben pazardayken kocisim oglani uyutmus camlari sikmis masallahh bulasik makinesini bosaltmis.. Oyu kuzum benim maşallah. Şükürler olsun seni verene.

Maşallah darısı bizimkilere inşallahhh :)

Kizlar yardim edin biraz once su kustum cok azda kan geldi yasayan varmi cok korkuyorum

Canım bende kızımda öyle kusuyordum. Kan geliodu artık. Doktora sorduğumda tahriş olmuştur boğazın falan istifra etmekten, bebeğe zararı olmaz demişti. Allahın izniyle bi sorun olmaz ama yinede doktoruna sor.

Bu araada ümmü sübyanmış adı :) ya dün gece gözlerimi açmak istemedim ama bi kısık gözle baktıgımda kara kara koca tüylü parmaklar gördüm belkide rüya bilmiorum ama elini karnıma koymaya calısıo cok korktum dün gece agzımın içi hep uçuk:( ben her gece 7 defa okuyorum ayetel kürsü ama o hocanın yazdıgı dua olmadan olmuyor işte :(

Allah Allah :44::44::44:

Büyü falan mı var ya da bişey musallat olmuş olabilir Allah korusun. onu halletmeye çalışsan?

Kızlar bebeğimin en son hali 😃😍Eki Görüntüle 1190367

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

$usg.webp

bu da bizim sıpa :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Gece pazarina gittim bir suru şey aldim valla çok iyi geldi. Yarin da anacim geliyor çok şükür benden mutlusu var mi

Ohh aksam serin serin İst da olmanin güzel yanlari. Gözün aydin canim.

Ne mutluu sizee.Allah eksikliklerini vermesin ya elimiz kolumuz onlar bizim.

Gunaydin annislerim cok kaygiliyim korkuyorum birazdan doktora gidecegim insallah guzel haberler alirim ilk gebeligimde bu haftalarda sorun cikmisti o yuzden gitmekte pek istemiyorum :( insallah guzel haberle gelirim duanizi eksik etmeyin olur muuu ...

Gunaydin, 11 haftaya bulantilarla basladim ama cabuk gecti simdide korkuyorum.. :( 12. haftaya giriyoz normalmi acep

Back
X