• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

allah korusun
oku üfle nazar mazar değmesinnn :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
bide bişey sorcam bu göbekten ultrason mu
alttan mı?

Evet evet sürekli ayetelkürsi okuyorum :)
Bana hiç alttan bakılmadı hep göbekten . Ne farkı oluyorki birde ??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eevveett :)) 7 hafta geçmiş 4 hafta da su gibi akar geçer :)) nasıl bir mucize,dediğin gibi 5 cm de herşeyi var .. Zaten gör deliriceksin,çikolata falan da ye. Kıpır kıpır :)))) 🌸🌸

peki göbeğin çıktı mı
ne durumdasın kilo farkın var mı

Vah anam ne safım ya :1: arefe günü zannediyordum Meğersem iki gün önce gidecekmişim :1: çok sevindim tabi 10 gün kaldı :49:

Ya ne güzel rüyalar görüroyrsunuz ben 2 kere gördüm hepi tapu, adağım vardı doğurursam kurban kesecem diye bir gün daha hamile oldugumu bilmeden, rüyanın yorumuna bakın sevineceğiniz bişey olacak adağınızı yerine getireceksiniz diye.

Düşündüm düşündüm benim adağım yokki dedim sonra hatırladım, ama hamile değilimi dedim 1 hafta içinde hamile oldugumu öğrendim :) :1: :emir_bebek: bak şu mevlanın işine :49:

Evet evet sürekli ayetelkürsi okuyorum :)
Bana hiç alttan bakılmadı hep göbekten . Ne farkı oluyorki birde ??

yaa banada hiç göbekten bakılmadı
bilmiyorum ki farkını
göbekte bebek neerde onu bile bilmiyorum
göbek deliğinle kasık arasında mı

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405423407.054711.webp
Benim artık karnım için bişey kullanmam gerekiyormu ? Çok çabuk çıkmaya başladı bide bu normal mi ??

Dün gece rüyamda ultrasona giriyodum resmen bebişimin pipisini görüyodum dojtorda erkek bebek bu diyodu sonra yüzde kaç eminsiniz diye soruyodum doktora o da %100 diyordu yojsa alsınlar diplomamı o derece diyordu ben de hemen gelip buraya yazmak istiyodum kızlar oğluş geliyo bize diye :))) bu hafta kontrolüm var hergün bebek gelişimine baka baka telefondaki programlardan kafana yer etti iyice artık kader kısmet :) bakalım ilk kim öğrenicek cinsiyet. Ben bugün 9+0 ım daha.

Ay ne güzel rüya :nazar: Rabbim gönlüne göre versin :49:

Dün gece rüyamda ultrasona giriyodum resmen bebişimin pipisini görüyodum dojtorda erkek bebek bu diyodu sonra yüzde kaç eminsiniz diye soruyodum doktora o da %100 diyordu yojsa alsınlar diplomamı o derece diyordu ben de hemen gelip buraya yazmak istiyodum kızlar oğluş geliyo bize diye :))) bu hafta kontrolüm var hergün bebek gelişimine baka baka telefondaki programlardan kafana yer etti iyice artık kader kısmet :) bakalım ilk kim öğrenicek cinsiyet. Ben bugün 9+0 ım daha.

Maşallah ne güzel rüya görmüşsün :) malum olmuş
olabilir. Genelde çıkarmış rüyalar :) bende oğlumun olduğunu görmüştüm rüyamda bakalım . Rabbim hayırlısı neyse onu versin :)

olabilir. Genelde çıkarmış rüyalar :) bende oğlumun olduğunu görmüştüm rüyamda bakalım . Rabbim hayırlısı neyse onu versin :)

Evet çok mutlu uyandım hala gözümün önünde ultrason görüntüsü :) hamiş olduğumu öğrendiğimde kızım olduğunu görmüştüm ana sınraki rüyalarımın yorumları hep erkek çocuk. Mesela bu rüyamdan önce de bir meyvenin ağacını görmüştüm erkek çocuk
demekmiş. Hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olsun da :) saol canım :)

Evet çok mutlu uyandım hala gözümün önünde ultrason görüntüsü :) hamiş olduğumu öğrendiğimde kızım olduğunu görmüştüm ana sınraki rüyalarımın yorumları hep erkek çocuk. Mesela bu rüyamdan önce de bir meyvenin ağacını görmüştüm erkek çocuk

Merhaba uyu uyan uyu utan bır sıhırlı degnek camasır odama degse yıkasa utulese ohhh....

kafalar karısmasın canlar bebegın gelısımının onde olması bıraz da genetık oluyor. Anne baba ırı ıse cocukta ırı oluyor ve onde cıkıyor usg de bazısı da mınyon oluyor usg de gerıden gelıyor. Bu sıkıntı yaratmaz. Bebegın onde olması erken dogacagı anlamına gelmıyor. Benım oğlumda hep ondeydı 38 haftada 41 haftalık cıkıyordu ve 38 de sezeryanla dogurdum. Kuzenın kızı hep mınyondu usg de 36+6 ıken 38. Haftaydı o da sezeryan oldu mınnaxık sıpa koca kız sımdı ıkı yasında hala mınyon. Yanı benımde 5 gun onde mesela ama dogum onde de olsa gerıde de olsa 3 subatta olacak. Rakamlarla aklınız karışmasın arkadaslar.

Bende rüyamda yaş aralıkları olan birkaç kız çocuğu gördüm tabire baktım hamile biri görürse kendisine benzeyen bir kızı olur yazıyordu Rabbimden hayrlısı diyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende rüyamda yaş aralıkları olan birkaç kız çocuğu gördüm tabire baktım hamile biri görürse kendisine benzeyen bir kızı olur yazıyordu Rabbimden hayrlısı diyorum

Ben küçüklüğümden beri oğlm olsun isterdim ismi bile hazır ozamanlardan :) şimdi kız olursa diye sırf kız isimleri bakıyorum. İsim bulmakta çok zormuş

Bugun benim dogum gunum bebisimle (henuz karnimda olmasina ragmen) kutladigim ilk dogum gunum. Rabbimin bana verdigi enguzel hediyelerden biri. Bu yil bebisi dusunmekten dogum gunumu bile unutmusum. Tabi artik 30 yasina girdigim icin de unutmus olabilirim :)) sizlerle bebislermize ait bu guzellikleri paylasmak cok guzel. Insallah rabbim bebeklerimizin de dogum gunlerini kutlamayi nasip eder hepimize. Ben dun gece esimin surpriz dogum gununde mumu uflerken hepimiz icin dilek diledim. Saglikli sekilde dogumlarimizi yapalim ve saglikli bebisler dunyaya getirelim diye kizlar. ;)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1189620
Benim artık karnım için bişey kullanmam gerekiyormu ? Çok çabuk çıkmaya başladı bide bu normal mi ??

:) benimde aynı canım bende diyordum bendemi sorun var. daha erken henüz ileriki zamanlarda badem yağı sürücem ben benim asıl sorunum göğüs uçlarım fena halde. yara olucak sanki

Bugun benim dogum gunum bebisimle (henuz karnimda olmasina ragmen) kutladigim ilk dogum gunum. Rabbimin bana verdigi enguzel hediyelerden biri. Bu yil bebisi dusunmekten dogum gunumu bile unutmusum. Tabi artik 30 yasina girdigim icin de unutmus olabilirim :)) sizlerle bebislermize ait bu guzellikleri paylasmak cok guzel. Insallah rabbim bebeklerimin de dogum gunlerini kutlamayi nasip eder. Ben dun gece esimin surpriz dogum gununde mumu uflerken hepimiz icin dilek diledim. Saglikli sekilde dogumlarimizi yapalim ve saglikli bebisler dunyaya getirelim diye kizlar. ;)

Doğum günün kutlu olsun canım bebişinle eşinle mutlu huzurlu yıllarınız olsun inşallah :)

Doğum günün kutlu olsun canım bebişinle eşinle mutlu huzurlu yıllarınız olsun inşallah :)

Amin insallah canim. Hepimizin mutlu huzurlu bebisli senelerimiz olsun. ;)

Yalnız bu seferki fotoğraflar net değil rapor için çekilmiş olan fotoğraflar. Sanırım bir dahakine güzel birşey verir. Yalnız hastanede izlerken zaten herşeyiyle belli bir bebek , hareketli kıpır kıpır maşallah :)

Eki Görüntüle 1189598 Eki Görüntüle 1189601

Maşallah subhanallah.. ne kadar guzel gorunuyor oyy

Benim icime hic malum olmuyor bu sefer ruyalarim da alakasiz insan nasil meraktan catliyir diymi

Bugun benim dogum gunum bebisimle (henuz karnimda olmasina ragmen) kutladigim ilk dogum gunum. Rabbimin bana verdigi enguzel hediyelerden biri. Bu yil bebisi dusunmekten dogum gunumu bile unutmusum. Tabi artik 30 yasina girdigim icin de unutmus olabilirim :)) sizlerle bebislermize ait bu guzellikleri paylasmak cok guzel. Insallah rabbim bebeklerimizin de dogum gunlerini kutlamayi nasip eder hepimize. Ben dun gece esimin surpriz dogum gununde mumu uflerken hepimiz icin dilek diledim. Saglikli sekilde dogumlarimizi yapalim ve saglikli bebisler dunyaya getirelim diye kizlar. ;)

Nice mutlu senelere canım sevdiklerin ve kuzucunla inşallah

Back
X