• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

sürünüyorum artik.serum yemekten biktim.bu gidisle iskelete donecegim sanirim.:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kızlar Nasılsınız, dün eşimle birazda atıştık da adam üstüme düşer oldu :37: şimdi iki gündür soruyor ne hissediyor diye günde az kaldıya, İyiki bildin hamile oldugumu dedim... Bu adamlar niye böyle ilkinde, hani bir laf var ya küfre girer şimdi tam öyleydi... Herşeye bakar eder bundada diğerlerinde olduğu gibi alakasız. Diyorum ki ne kadar şükürsüzler bi adamsın bak çevremizde o kadar insan var hani insan haline şükretmez mi??? Bu sefer de ben olmayanları küçümsemiş oluyorum, var mı böyle bişey ya :37:

Şimdi soruyor niye konuşmuyon, ne hissediyor bak görecem oğlan olacak yine diye.. Sağlıklı sıhhatlere olsunda önemli değil cidden...

Bu adamım zamanla odun oldu :47:

Hamilelik psikolojisi babalara agir geliyor bazen. Esim de lohusalik gecirmisti bildigin. Hamilelikte iyi de ;)
Onlarin hayati da degiscek bebek olunca. Biz saglikli mi diye telaslaniyoruz ayni telas onlarda da var. Belli de edemiyorlar. Odun olmasin tabi de ama onlari da anlamak lazim

Selam kızlar Nasılsınız, dün eşimle birazda atıştık da adam üstüme düşer oldu :37: şimdi iki gündür soruyor ne hissediyor diye günde az kaldıya, İyiki bildin hamile oldugumu dedim... Bu adamlar niye böyle ilkinde, hani bir laf var ya küfre girer şimdi tam öyleydi... Herşeye bakar eder bundada diğerlerinde olduğu gibi alakasız. Diyorum ki ne kadar şükürsüzler bi adamsın bak çevremizde o kadar insan var hani insan haline şükretmez mi??? Bu sefer de ben olmayanları küçümsemiş oluyorum, var mı böyle bişey ya :37:

Şimdi soruyor niye konuşmuyon, ne hissediyor bak görecem oğlan olacak yine diye.. Sağlıklı sıhhatlere olsunda önemli değil cidden...

Erkek ler oyle ogluma hamileyken esimin oglumu hic sevmeyecegini dusunurdm. Tepkisizdi. Ama dogduktan sonra ve simdi deli oluyor sevgisinden. Sanirim cocugu biz tasiyoruz hormonlarin da vs etkisiyle fazlaca hissediyoruz ama onlar icin muamma.
Bu arada benim cevremde yine erkek olacak diyo niyeyse.

sürünüyorum artik.serum yemekten biktim.bu gidisle iskelete donecegim sanirim.:(

Ahh nasıl da farklı her hamilelik. Ben bir yada iki kere istifra ettim. Bazen kokular ağır gelsede işimi gücümü görmeye çalışıyorum. Yemek yiyorum. Ama bende de kasılmalar çok. Biraz iş yapıyım nasıl sancım oluyor. Dinlenince geçiyor. Allah hepimize sağlık nasip etsin. Sen kaçıncı haftandasın şimdi ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Benimkocis oruc bile tutamiyor.butun isleri o yapiyor cunku.kizimlafa ilgileniyor.tuttu bi kac gun olmadi.perisanolduk hrpimiz.allah razi oldun.hakkini odeyemem.surekli yatiyorum ya da hastanedeyim.gecsin artik bu gunler.mutlu olmak istiyorum.

Kızlar merhabalar hepinize herkes iyidir umarım. Önümüzdeki hafta ikili test için doktora gideceğim 11+5te iyi değil mi zamanlama olarak, birde napılıyor bu test için kan filan mı alacklar aç tok farkediyor mu????? Burun kemiği ölçümüdemi bu gittiğimde yapılıyor????

Ilk ben yaptırdım sanırım hemen anlatıyım :) zamanlama da iyi ayrıca :)
Ayrıntılı usg de bakıyor doktorun. Bilmem kalbe giden damar,nabız,ense kalınlığı,genital organ varmı yok mu gibi birşeylere bakıyor. Kan da alıyor. Kan bir iki gün sonra çıkıyor. Ama usg de baktıktan sonra raporu hazırlıyor zatenn ve aç tok farketmez

Demir hapını sevmiyorum ama 9,9 kan değerim
Yani içmek zorundayım
Hatta ek olarak kan için bişeyler tüketmem lazım ( adını yazmamayayım canı çeken olur )

Ilk ben yaptırdım sanırım hemen anlatıyım :) zamanlama da iyi ayrıca :)
Ayrıntılı usg de bakıyor doktorun. Bilmem kalbe giden damar,nabız,ense kalınlığı,genital organ varmı yok mu gibi birşeylere bakıyor. Kan da alıyor. Kan bir iki gün sonra çıkıyor. Ama usg de baktıktan sonra raporu hazırlıyor zatenn ve aç tok farketmez

Ooo süper ilk deneyimlimiz sensin senden duymakta daha bi iyi oldu, iki hafta geçti bir haftamız daha var özledim minnağı inşalalh sonuçlarımızda iyi çıkar sevincten havalara uçarz :)

Ooo süper ilk deneyimlimiz sensin senden duymakta daha bi iyi oldu, iki hafta geçti bir haftamız daha var özledim minnağı inşalalh sonuçlarımızda iyi çıkar sevincten havalara uçarz :)

Evet benimde beklenmedik anda yapıldı testim dün şoku atamadım üstümden , ama şimdi ayy çok güzel ya :)) İnşalahhhhhhhh herkes en güzel sonuçlarla karşılaşır , mutlu Mesut ayrılır hastaneden :)

Evet benimde beklenmedik anda yapıldı testim dün şoku atamadım üstümden , ama şimdi ayy çok güzel ya :)) İnşalahhhhhhhh herkes en güzel sonuçlarla karşılaşır , mutlu Mesut ayrılır hastaneden :)

Bebeğinin görüntüsü ne durumda canim. Kollar bacaklar belli belirsiz mi yoksa küçük bir yavru mu? Çok merak ediyorum. Birde fotolarini eklerseniz keskee :)

Benim eşimde kızımda daha farklıydı. Ama şöyle ilgide değişme yok, bebeğe karşı. Elini sürekli karnıma koyardı geceleri falan severdi sürekli. Bu çocukta hiç öyle şeyler yapmadı. Bende geçen dedimki " karnımdaki sırf benim çocuğum, kimse onunla ilgilenmiyo doğunca hiç birinize sevdirmiycem". Biraz anladı. Ogünden sonra sorar oldu napıyo bebeğim falan diye. Aman onlarada hak vermiyor değilim. Akşama kadar milletle uğraş, akşam geliyo kızımı oyalıyo. Bana pek vakit kalmıyo.

Merhaba birazdan hepinizin tek tek yazdıklarını okucam , ne alemdesiniz merak ediyorum .
Ama bugün çok önemli birşey oldu.
Sabah kontrol randevum vardı . Gittim . Doktor usg de bakarken Eminmisin son adet tarihinin 1 Mayıs olduğuna dedi. Evet dedim ama bebek çok büyük dedi. Nasıl yani dedim . 11+5 mişiz biz aslında. Bu nasıl oldu neden oldu anlamadım , doktora sordum oda çok önemli birşey değil erken döllenme olmuştur dedi. Neyse ama hemen ikili testi yaptıralım dedi. Bende zaten yaptıracaktım. Sonuçlar çok şükür çok iyi. Allah hepinize güzel sonuçlar nasip etsin. Benim karnımın bu kadar büyümesinin sebebi belli oldu. Çünkü benim hiç bir pantolonum olmuyor.

Aa ne güzel olmuş öyle birden ilerleyiverdin zamanda:) daha onceki kontrolde anlamadılar mi ki maşallah kuzuna

Kızlar bugün eşim evdeydi. Ne zamandır süpürge bile açmıyordum. Bu arada 3 yaşında bi kızım var. Dedim hadi yardım et şu koktukları falan kaldıralım bi süpüreyim silelim. Neyse kaldırdı süpürdüm falan. Sonra aldı süpürgeyi o süpürdü tüm evi, sonra toz aldım sildim. Balkonu fln yıkadı. Ayyyy dedim Allah razıolsun.
İşin ucundan tutması ne iyi oluyomuş. İlk çocukta böyle değildi. Kızla da ilgileniyo sağolsun. Ama görüyo sürekli bulantım var, herşeye yetişemiyorum. Rabbim güç kuvvet versin hepimize. Bebişlerimizde sağlıkla büyüsünler inşaAllah.

Daim olsun canım es yardimi ilac gibi oluyor bu zamanlarda

Kızlar doktora gittim bugun ben iltihap varmış idrar yollarımda klamoks yazdı zararı olmaz dimi ..
Birde troid 5 küsür çıktı yüksek dedi dahiliyeye yönlendirdi ... Perşembe gidicem kısmetse çok korkuttu beni düşük , erken doğum , zeka ger,liği olabilir dedi .. Bir sorun olurmu :44:

Gecmis olsun dikkat et kendine

Allah kolaylık versın cnm vala işin zor. Bence sık sık vercen elıne supurge hatta o evde oldumuhep hasta roluyle yatıcan azcık evı supur cnm azcık toz al çok fenayım bıraz da sil diycen ki alışsın.

Tecrube konusuyor diymi hatun:) aynen katiliyorum yapamaz edemez demeyin alistirdiniz alistirdiniz yoksa sonra cocukla iki kati yuk sizde

Günaydın kızlar. Dünden beri karnıma ve kasıklarıma aralıklı olarak sancı giriyor. Panik oldum ya nedir bu şimdi sizce? Durup dururken böyle birşey yokken bir anda başladı. :43:

Rahim buyuyor diye normal sanirim

İki gündür mide bulantım yok değişik bi ruh hali içersindeyim niye yok ki? İştahsızlığım devam edior sadece acıkınca bayılacak gibi olunca bişiler yiyorum onun dışında pek yemekle aram yok ama midem bulanmıyor işte acaba doktora mı gitsem doktor güler mi bana?manyağa bağladım ya 😫

Canim evham yapma cogumuz oyle bu ara biraz iyi biraz kotu idare ediyorz

ablalar.biz dün gittik kontrolümüze. maşallah gayet herşey yolunda dedi.bayramdan sonra bi dahaki kontrolümüz. heyecanla bekliyorum. ayaklarını ellerini gördük miniminnacık. 9+5 dedi dün makineye göre.bende 10+2 olması lazımdı dedim. 5-6 gün farkeder bu normal ona bakarsan keseye göre 10+5 dedi. ben hiç anlamadım bu işten. hangisine göre saycam bilmiyorum. mide bulantılarım baş dönmelerim biraz azaldı 3 gündür çok daha iyiyim. herkese sağlıklı huzurlu mutlu hamilelikler diliyorum. :46:

Oh kuzucuk görülmüş ne guzel bizim usg cihazı cok iyi degil ya el ayacik anlaslmiyo öyle

Takma canim onlar da sasriyor hamilelikte niyeyse

Oy Kıyamam rabbim sifa versin tez elden

Bugün iyi gunumdeyim deyu giristim ise mutfak dolabina kadar sil supur banyolar derken bi enerji geldi ve de gitti en azindan bskinca ev biraz aydinlandi diyorum ;) cook yoruldum ama bu saatlerde bi uyku bastriyor gözümü acamiyorum.yemezsem bulanti yersem mide yanması ikilisiyle kisir bi dongude yasiyorum simdilik hayırlısı

Bebeğinin görüntüsü ne durumda canim. Kollar bacaklar belli belirsiz mi yoksa küçük bir yavru mu? Çok merak ediyorum. Birde fotolarini eklerseniz keskee :)

Yalnız bu seferki fotoğraflar net değil rapor için çekilmiş olan fotoğraflar. Sanırım bir dahakine güzel birşey verir. Yalnız hastanede izlerken zaten herşeyiyle belli bir bebek , hareketli kıpır kıpır maşallah :)

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405421591.848147.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405421624.534143.webp

Selam kızlar. Ay bu bel ağrım beni öldürcek yaaa. Her sabah yataktan kalkamıyorum belim çok ağrıyor uykudayken. Heralde yataktan diyerek gittik tempur yatak aldık uzay teknolojisiymiş bakalım haftaya gelicek hamileliğe bağlı ağrılarada çok iyi geliyormuş

Aa ne güzel olmuş öyle birden ilerleyiverdin zamanda:) daha onceki kontrolde anlamadılar mi ki maşallah kuzuna

Haha evet zamanı ilerlettik biz azıcık :)
Asllında doktor ben 7+1 De gidince o 8 diyordu , hep o yuvarlıyor da öyle konuşuyor zannediyordum :))

Yalnız bu seferki fotoğraflar net değil rapor için çekilmiş olan fotoğraflar. Sanırım bir dahakine güzel birşey verir. Yalnız hastanede izlerken zaten herşeyiyle belli bir bebek , hareketli kıpır kıpır maşallah :)

Eki Görüntüle 1189598 Eki Görüntüle 1189601

aaaaaaaa inanmıyorum yaa
maşallahhhhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ağlıcam şimdi
kaç haftalıktın unuttum canımmm

Eki Görüntüle 1189598 Eki Görüntüle 1189601

Oyyy güzelliğe bak nazar değmesin minnağa 🍀

Back
X