2015 Şubat Anneleri

Kızlar, progestan kullananlar. Doktorum bana da verdi ama bir damla yerleşme lekesinden başka lekelenmem olmadığı için kullanmadım. Progestan yan etkisi yüksek bir ilaç onu kullanırken çalışmanız biraz zor olur, vajinal yolla da kullanılıyor ve hiç bir etkisi olmuyor diye biliyorum.

ben içerek kullanıyorum evet yan etkileri var uyku hali yapıyor

ama tedirgin oluyorum yaa sildikçe peçeteye gelen kahverengi lekenmem var hala benim :18:

günaydın kızlar :KK16: bzde dr yeni geldik kesemizi gördük çk şükürrr :KK16: hereşy normal dedi dr kan verdim bide temmuz ortasına kadar ilişkiyi yasakladı. sonunda gördük mercimeğimiziii... temmuz ilk hafta tekrar çağırdı o zamanda kalp atışını duyucakmışız inşş :KK49:

Gözünaydın canım banada 3 hafta ilişkiyi yasakladi. Saglama aliyo sanırım doktorlar ihtimal vermek istemiyorlar herhangi bi soruna. Kaç haftalıkmış ?

Kizlar selam herkese yarin dr.a gidicem karindan bakinca kalbi duyulur mu acaba.
Bir de ben cok terliyorum gece uyuyamadim ev de sicak ama esim terlemiyo benimki hamilelikten sanirim. Onceki hamilelikte yaza son aylari gelmisti zor olmustu simdi ilk aylar kolay olur sandm ama ortamda kimse terlemiyor bugun seminerde ben terledim durdum menepozlu gibi. Allah hepimize kolaylik versin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kabizlik en buyuk hamilelik belirtisi bol su icin gerekirse ilac kullanin ama ıkınmayin. Ben d vitamini kullaniyorum onun tam ters bi etkisi var yoksa kabiz olurum kesin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kabızlık sorunu yaşayan var mı aramızda? Bende öyle bir sorun var maalesef. :KK43:

Bende var canim her sabah kuru kayisi uzerine bir bardak ilik su iciyorum ac karnina. Bir de aksam armut yiyip uzerine su iciyorum yatmadan once. İyi geliyor yavsiye ederim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben içerek kullanıyorum evet yan etkileri var uyku hali yapıyor

ama tedirgin oluyorum yaa sildikçe peçeteye gelen kahverengi lekenmem var hala benim :18:

Tedirgin olma, nice kanama yaşayanlar var. Rabbim korur inşallah evladını senin sadece lekenme, üstüne adet olanlar bile var. Düşürmeyen Rabbim düşürmüyor işte.

canım tutunmaya progestron hormon değerine bakarak mı karar verdi?

hayır cnm karından ultrason ile baktı. orda dedi azıcık kesenın yanlarında açılma var dıye. progestan iç dedi. gunde 3 kere 1 er tane içiyorum şuan. haftaya tekrar muayneye cagırdı.

dünürüm tebrik ederim, darısı başıma. Ben ne zaman gitsem acaba bu hafta gitmeyi pek düşünmüyorum zaten üç oldu ultrason a giriyorum biraz geçsin diye düşünüyorum. Haftaya gidebilirim.

sen bilirsin canım. ama gıdersen gorursun buyuk ıhtımal bebısı :) ya dünür harika bisey. ultrason makınası alasım var eve o kadar hosuma gıttı :)

sen bilirsin canım. ama gıdersen gorursun buyuk ıhtımal bebısı :) ya dünür harika bisey. ultrason makınası alasım var eve o kadar hosuma gıttı :)

:) ay heyecanlandım şimdi. Ya bu kadar çok ultasona girmek istemiyorum o yüzden erteliyorum. haftaya giderim inşallah.

maşallah ben 6+2 de gitmiştim erken dediler baktılar gönderdiler yaa :KK43:

dünür benim cumartesi 6+4 müş. dr kendisi dedi bebegin kendini gostermesi gerek artık dıyeve kalp atıslarınıda duymamız lazım dedı. ve hemen ultrasona aldı. senın dr biraz üşenmiş galiba. canım sen başka dr ile dene bakalım sansını.

Hayirli olsun hepinizin hamileligi. Bende persembe gunu ogrendim hamileligimi. Suan 4+4 teyim. Cuma gunu cagirdi doktorum. Insallah keseyi gorebiliriz.

samsung

dünür benim cumartesi 6+4 müş. dr kendisi dedi bebegin kendini gostermesi gerek artık dıyeve kalp atıslarınıda duymamız lazım dedı. ve hemen ultrasona aldı. senın dr biraz üşenmiş galiba. canım sen başka dr ile dene bakalım sansını.

6+2 de baktı zaten, daha kese görünüyor dedi, hafiften bastırmadan ultrason aletiyle baktı üsten üstten, bir şey görünmedi tabii ondan önceki hafta sadece yolk kesesi görünmüştü. Ben haftaya gideceğim kararımı verdim, şimdi gidersem haftaya tekrar gel deme ihtimalleri de var, bir ayda 5 kere ultrason çok fazla olur zannımca.

Son düzenleme:
X