2015 Şubat Anneleri

herkese merhaba...
Allahın izniyle bende şubat annesi olacağım, 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim.. 2. hamileliğim olmasına rağmen çok heyecanlıyım :)

merhaba canım benimde 2. hamileliğim olacak Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah
ilk çocuğun kız mı erkek mi? :KK16:

Aynen canim bende de bir belirti yok bulanti yok aserme yok ben de telas ediyorum yani neden bir belirti yok diye. Bu hamilelik insani asiri evhamli yapiyormus ben bunu anladim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen öyle insanın içine birkere düştümü olay bitiyomuş. benim sürekli ağrım oluyo yani sık sık sol kasığımda hastalanıcakmışım gibi. ama onun haricinde birşey yok. he birde göğüslerim çok şiş o kdar. aşerme için falan erkendir belki bilmiyorum ama sanırım ben görmeden rahat edemicem :KK31:

SELAAM canlarimm

yarin sabah erkenden gidip kan vericem insallah :)
bebis hala yerinde mi gorcem cok heyecanliyim

Hayırlı olsun pirelideve darısı kalp atışlarına inş. Birkaç sorum olacak: Ultrasona vajinadan mı baktı yoksa karından mı? Beta tekrarlamanı istedi mi bugün? Bi de neler önerdi neleri yasakladı bizimle paylaşır mısın?

Beta tekrarı istemedi. Karından baktı. Salam sucuk sosis konserveler hazır gıdaların tamamı yasak kısaca. Sigara alkol yasak pişmemiş etler yarı pişmişler yasak. Bol bol sebze meyve yoğurt süt yumurta yemek serbest. İlaç verdi progestan gbi bişi. Bide folik asiti 2 öğüne çıkardı

Belirtim yok diyen kizlar bnce sukredin ya :KK43:(( yemin ederim 30 yasindaym boyle bir sey görmedim:KK43:(( kusma yok ama bu bulantilar hayattan sogutuyor insani.bas dönmesi halsizlik..esimle çıkıp dolasalim dedik köşeyi donmeden eve geri geldik :KK43:( allahim evlatlarimizi sag salim kucağımiza almayi nasip et ama nolur bu haller bitsin :KK43:(:-)14: ne bisey yiyorum ne iciyorum ya:KK14:

Belirtim yok diyen kizlar bnce sukredin ya :KK43:(( yemin ederim 30 yasindaym boyle bir sey görmedim:KK43:(( kusma yok ama bu bulantilar hayattan sogutuyor insani.bas dönmesi halsizlik..esimle çıkıp dolasalim dedik köşeyi donmeden eve geri geldik :KK43:( allahim evlatlarimizi sag salim kucağımiza almayi nasip et ama nolur bu haller bitsin :KK43:(:-)14: ne bisey yiyorum ne iciyorum ya:KK14:

bir kaç aya geçer canım genelde ilk 3 4 ay oluyor bulantı :emir_bebek:

Selamun aleykum arkadaslar ben tup bebek yaptirdim cok sukur tuttu.adet gunu yaklasipta adet sancisi ceken oldumu lutfen cevap veren

aleyküm selam benimde bir kaç gündür hafif ağrı var kasıklarımda ilk hamileliğimde de olmuştu benim ağrı oluyor galiba genelde herkeste

Hayırlı olsun kızlar.
Allah bizler gibi sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin.
Geçen sene biz de sizlerle aynı heyecanı yaşıyorduk:)
Şimdi heyecanımız bebeklerimizle beraber daha da pekişti :)

Hayırlı olsun kızlar.
Allah bizler gibi sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin.
Geçen sene biz de sizlerle aynı heyecanı yaşıyorduk:)
Şimdi heyecanımız bebeklerimizle beraber daha da pekişti :)

ne güzel canım maaşallah:nazar:
inşallah bizde sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi :emir_bebek: :KK49:

canım bizim takvimin altında yazıyor ''hamilelik günlüğü imzana eklemek için tıkla'' ona tıkla bir sayfa çıkıyor orada yazıyor zaten profilini güncelleyerek yapabilirsin

çok teşekkür ederim peki birşey daha sorucam benim kesem gözükmedi daha sta göre haftam yani ... Bebeğim gözükünce güncelleme yapabilirmiyim

ne güzel canım maaşallah:nazar:
inşallah bizde sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi :emir_bebek: :KK49:
İnşallah canım..
Geçmez gibi geliyor ama inan göz açıp kapayıncaya dek geçiyor 9 ay :) her anın tadını çıkarın derim.. Zorlukların bile.

günaydın cici annler gününüz bebişlerinizle beraber güzel ve aydınlık olsun.Çok heyecanlıyım yarın keseyi görcez inşallah Rabbimin izniyle bugün nasıl geçecek bilmiyorum.Ara ara kasıklarımda adet sancısına benzeyen ağrı oluyo ani hareketlerde ağrı daha çok artıyo normalmi sizce..

X