2015 Şubat Anneleri

Canim Tebrikler .benimde ikiz Bebeklerim yalnız birseyi merak ettim. Keselwr den biri kucuk benimkile rın senin kde öylemi. .Rabbim sağlıkla kucaklarimizada almayi nasip etsin inşallah.

cuma günü gittim doktora biri 0,98mm diğeri 1,00 mm dedi ultrason kağıdındada öyle yazıyo seninkiler ne kadar

Yahu kaç kere denedim şunu yazıyorum doğum tarihini güncelle diyorum hiçbir şey olmuyo :KK50:

canım bide şöyle dene şidiki ekranın sağ üst köşesinde kullanıcı kontrol paneli var oraya gir açılan ekranda sol tarafta profil düzenle var ona tıkla sonra açılan ekranda aşağılara doğru bebeğinizin tahmini doğum tarihi diye bi bölüm var oraya bebeğinin doğum tarihini yaz sonra en altta değişiklikleri kaydet e tıkla

cuma günü gittim doktora biri 0,98mm diğeri 1,00 mm dedi ulsormadım ağıdındada öyle yazıyo seninkiler ne kadar

Canim ben ultrason kağıdın dan birsey anlamadım. Mm adına birsey yazmıyor .doktora da sormadim.ben tup bebekle hamile kaldım biri 5 hucreli biri 8 hucreliydi.8 hucreli olan büyüktü kesesi 5 hucreli ufacık doktor önemse Medi gerçi 15 gün sonra gel dedi oda buyur kalp atışları ni duyarız dedi ama yine de endiselebiyorum inşallah ikisini de Rabbim sağlıkla kucağıma almayi nasip eder

tarih formatının doğru yazılması gerekiyor mesela 08-02-2015 gibi sonra aşağı in kaydet de

canım bide şöyle dene şidiki ekranın sağ üst köşesinde kullanıcı kontrol paneli var oraya gir açılan ekranda sol tarafta profil düzenle var ona tıkla sonra açılan ekranda aşağılara doğru bebeğinizin tahmini doğum tarihi diye bi bölüm var oraya bebeğinin doğum tarihini yaz sonra en altta değişiklikleri kaydet e tıkla

benimde olmuyordu ben - yerine rakamların araqsına . koyuyormuşum meğer düzeltince oldu:KK9:

Oraya şöyle yazdım 01-02-2015 böyle yazıyorsun sende bebeğinin dogum tarıhını yazacam :)

Kızlar ben bu dediklerinizi yaptım olmadı ama şey bu tarhin üstünde çizelge türü gibi birşey var oraya bişey mi yazmam gerekiyo birde tabletten yaptım olmamsının bunla alakası yoktur değil mi??

Kızlar ben bu dediklerinizi yaptım olmadı ama şey bu tarhin üstünde çizelge türü gibi birşey var oraya bişey mi yazmam gerekiyo birde tabletten yaptım olmamsının bunla alakası yoktur değil mi??

Tabletle alakasi yok. Bende bazrn ordan giriyorum kullanici profilini ac progili duzenle de, orda bebeginizin muhtemel d. Tarihi yaziyor sanirim oyle :) oraya yazacan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dün doktorum ben sormadan söyledi seyrek olsun dedi bana ama bide benimki ikiz herkesin farklı olabilir.eşime söyledim sanki ben öyle söylememişim gibi gitmedi başımdan:KK17::KK9:

ilişkiyi bende sormayı unuttum ya :KK1::KK1::KK1:

Iliski konusuna bende.yazayim oglumda hic denemedik bundada zannetmiyorum :)

bizde öğrendiğimizden beri henüz denemedik ama 9 ayda dayanamayız sanırım. dr randevusunu ctesi gününe aldık 1 hafta daha dayanmamız gerekir diye düşünüyorum. ama 9 ay bende dayanamam yani :KK1:

kızlar bu arada bende bulantı falan yok. sol kasığımda ağrı oluyo bazen oda olmuyo o zaman korkuyorum. henüz belirtilerim başlamadı. normalmi sizce :KK31:

kızlar bu arada bende bulantı falan yok. sol kasığımda ağrı oluyo bazen oda olmuyo o zaman korkuyorum. henüz belirtilerim başlamadı. normalmi sizce :KK31:

Ne kadarlik oldun? bende de yok miden kaziniyor hep

Ne kadarlik oldun? bende de yok miden kaziniyor hep

6. haftanın içindeyim canım. sabahları artık aç uyanıyorm yememde bir artış yok ama daha sık acıkıyo gibiyim. bi dr gidemedim daha önümüzdeki hafta ctesi gidicem. bi görsem keseyi dr sağlıklı dese rahatlıcakda içimde tedirginlik var işte. :KK31:

herkese merhaba...
Allahın izniyle bende şubat annesi olacağım, 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim.. 2. hamileliğim olmasına rağmen çok heyecanlıyım :)

Canim ben ultrason kağıdın dan birsey anlamadım. Mm adına birsey yazmıyor .doktora da sormadim.ben tup bebekle hamile kaldım biri 5 hucreli biri 8 hucreliydi.8 hucreli olan büyüktü kesesi 5 hucreli ufacık doktor önemse Medi gerçi 15 gün sonra gel dedi oda buyur kalp atışları ni duyarız dedi ama yine de endiselebiyorum inşallah ikisini de Rabbim sağlıkla kucağıma almayi nasip eder
Bak benim ultrason kagidinda bu şekilde yazıyor +ların boyutları +larda bebisleri resimde bi bak belki görürsün sende
Mm yazmiyomus bende yeni farkettim ama doktor mm olarak söyledi cm olarak yazıyo

Eklentiler

• $1402838699222.jpg
    $1402838699222.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:

Aynen canim bende de bir belirti yok bulanti yok aserme yok ben de telas ediyorum yani neden bir belirti yok diye. Bu hamilelik insani asiri evhamli yapiyormus ben bunu anladim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

X