2015 Şubat Anneleri

maşallah darısı bize olsun tiktakların progestan niye verdi kanaman mı var yoksa önlem mi ?:26:

saol canım :) ya ultrasonda kese nın etrafında bıraz ayrılma var dedı. tutunsun dıye verdı. cok onemlı mı dedım. kafanı takma cok önlem alalım bız dedı. ama artık banamı soylemedı yoksa gercekten cok onemlı degıl mı bılmıyorum benım hıc kanamam olmadı cnm

teşekkür ederım cnm darısı basınıza. ya ınan cok guzel bır duygu. eşimde yanımdaydı . ben duyunca resmen kahkaha attım. eşimişn gozlerı doldu. benım daha ılk bebısım hamılelıge sevındık falan ama ılk defa anne gıbı hıssettım. bebeısıde gorduk kesenın ıcınde 8 mm olmus. :) gıderken hıc heyecanlı degıldım ama donerken yerımde duramıyordum resmen :) su ultrason cıhazından evde olsa oturur butun gun ızlersın okadar guzel bısey :) karından ultrasonla baktı cnm. bebegı ızlerken mıkrafonu acıyor kalp seslerı gelıyor. zaten bebegın yanında bır seyın attıgını goruyorsun. kalbını yanı. kalbı nasıl pırpır atıyor cok acık secık bellı oluyor. dune kadar hamılelık benım icın bebek kıyafetlerı, hangı bebek arabası olmalı, kacıncı ayda ıse baslasam gıbı sorulasrı dusunmekle gecıyordu. aksamdan berı bıraktım herseyi ultrason resmıne bakıp bakıp öpuyorum. bıde dr kese etrafında bıraz acıklık var dedı .onun korkusu var ıcımde. Allah bebeklerımızı korusun dıye dua edıp duruyourm. sızde dua edın nolur.

kızlar bir şey sorabilir miyim?
hamilelik takvimini nasıl yapıyoruz?

bak bizim takvimin altında hamilelik takvimini imza alanına eklemek için tıklayın yazıyo ona tıkla bebğin muhtemel doğum tarihini işaretle kullanıcı kontrol panelinden profili düzenleye gir orda bebeğin muhtemel doğum tarihi yazıyo ona tam tarihi yaz kaydet oluyo sonra

önemli bişey değildir inşallah çalışmıyosan yat dinlen işler kaçmıyor

ne zor birşey ya benim migrende var onu tetikledi sanırım gün içinde baş ağrısız durduğum saat 4 5 saatir gece bile ağrıyor

Geçmiş olsun doktor kontrolünde sormak lazım.gerçi hamilelikte kullanılan ağrı kesicilerin migrene pek iyi geleceğini düşünmüyorum ama yine de sormakta fayda var.

nıhhahahaha ultrason kağıdında doğum 6 şubat yazıyodu kk da 8 suabttı iki gün iki gündür diyerekten ben takvimimi değiştirdim böyle 2 gün daha büyüdü bebişlerim :)

sağol canım ama olmuyor öngörülen formatta değildir gibi bir şey çıkıyor anlamadım

maaşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tatlım
ben yeni öğrendim sayılır daha doktora bile gidemedim

olsun acele etme zaman geçmiyor bende daha cuma gittim ilk kontrole bide 2 hafta sonra çağırdı ama sabretmek çok zor gerçekten

Kızlar herkese mutlu pazarlar az önce hafif minicik pembe leke gördüm yaa korktum doktor 1 hafta sonra çağırmıştı ama içime bi şüphe doğdu ama dediğim gibi çok minicikti sizce sorun teşkil eder mi :18:

devamı gelmiyosa korkma derim ben ama devamlı takipte ol yada doktorunu ara sor için rahat etsin bol bol dinlen

olsun acele etme zaman geçmiyor bende daha cuma gittim ilk kontrole bide 2 hafta sonra çağırdı ama sabretmek çok zor gerçekten

Canim Tebrikler .benimde ikiz Bebeklerim yalnız birseyi merak ettim. Keselwr den biri kucuk benimkile rın senin kde öylemi. .Rabbim sağlıkla kucaklarimizada almayi nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…