maşallahdarısı bize olsun tiktakların progestan niye verdi kanaman mı var yoksa önlem mi ?:26:
Cok sevindim cnm Allah hayirlisiyla kucagina almayi da nasip etsin insallah. Nasil muayene etti alttan ultrasinla mi duydunuz kalp atislarini yoksa karindan mi? Cok mukemmel bir duygu olsa gerek darisi basimiza insallah nazar degmesin. Bebegi gorebildiniz mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Papatis hayırlı olsun. Sorunsuz bir sekiz ay diliyorum
kızlar bir şey sorabilir miyim?
hamilelik takvimini nasıl yapıyoruz?
saol canım :) ya ultrasonda kese nın etrafında bıraz ayrılma var dedı. tutunsun dıye verdı. cok onemlı mı dedım. kafanı takma cok önlem alalım bız dedı. ama artık banamı soylemedı yoksa gercekten cok onemlı degıl mı bılmıyorumbenım hıc kanamam olmadı cnm
ne zor birşey ya benim migrende var onu tetikledi sanırım gün içinde baş ağrısız durduğum saat 4 5 saatir gece bile ağrıyor
bak bizim takvimin altında hamilelik takvimini imza alanına eklemek için tıklayın yazıyo ona tıkla bebğin muhtemel doğum tarihini işaretle kullanıcı kontrol panelinden profili düzenleye gir orda bebeğin muhtemel doğum tarihi yazıyo ona tam tarihi yaz kaydet oluyo sonra
sağol canım ama olmuyor öngörülen formatta değildir gibi bir şey çıkıyor anlamadım
olmuş bakk :)
becerdim sonun da
sen ikiz mi bekliyorsun canım?
inşallah nasip olursa daha kalp atışı duyamadık sorunsuz bi atlatalım da inşallah sen keseyi gördün mü
maaşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tatlım
ben yeni öğrendim sayılır daha doktora bile gidemedim
olsun acele etme zaman geçmiyor bende daha cuma gittim ilk kontrole bide 2 hafta sonra çağırdı ama sabretmek çok zor gerçekten
Kızlar herkese mutlu pazarlar az önce hafif minicik pembe leke gördüm yaa korktum doktor 1 hafta sonra çağırmıştı ama içime bi şüphe doğdu ama dediğim gibi çok minicikti sizce sorun teşkil eder mi :18:
olsun acele etme zaman geçmiyor bende daha cuma gittim ilk kontrole bide 2 hafta sonra çağırdı ama sabretmek çok zor gerçekten
Bu takvim nasıl yapılıyor :44: