devamı gelmiyosa korkma derim ben ama devamlı takipte ol yada doktorunu ara sor için rahat etsin bol bol dinlen
Merhaba :) bende ticker yapayım dedim aslında pek gün saymadım dedim ama :)
Canim Tebrikler .benimde ikiz Bebeklerim yalnız birseyi merak ettim. Keselwr den biri kucuk benimkile rın senin kde öylemi. .Rabbim sağlıkla kucaklarimizada almayi nasip etsin inşallah.
Yahu kaç kere denedim şunu yazıyorum doğum tarihini güncelle diyorum hiçbir şey olmuyo
Yahu kaç kere denedim şunu yazıyorum doğum tarihini güncelle diyorum hiçbir şey olmuyo
cuma günü gittim doktora biri 0,98mm diğeri 1,00 mm dedi ulsormadım ağıdındada öyle yazıyo seninkiler ne kadar
tarih formatının doğru yazılması gerekiyor mesela 08-02-2015 gibi sonra aşağı in kaydet de
canım bide şöyle dene şidiki ekranın sağ üst köşesinde kullanıcı kontrol paneli var oraya gir açılan ekranda sol tarafta profil düzenle var ona tıkla sonra açılan ekranda aşağılara doğru bebeğinizin tahmini doğum tarihi diye bi bölüm var oraya bebeğinin doğum tarihini yaz sonra en altta değişiklikleri kaydet e tıkla
benimde olmuyordu ben - yerine rakamların araqsına . koyuyormuşum meğer düzeltince oldu
Oraya şöyle yazdım 01-02-2015 böyle yazıyorsun sende bebeğinin dogum tarıhını yazacam :)
Kızlar ben bu dediklerinizi yaptım olmadı ama şey bu tarhin üstünde çizelge türü gibi birşey var oraya bişey mi yazmam gerekiyo birde tabletten yaptım olmamsının bunla alakası yoktur değil mi??
dün doktorum ben sormadan söyledi seyrek olsun dedi bana ama bide benimki ikiz herkesin farklı olabilir.eşime söyledim sanki ben öyle söylememişim gibi gitmedi başımdan
ilişkiyi bende sormayı unuttum ya
Iliski konusuna bende.yazayim oglumda hic denemedik bundada zannetmiyorum :)
kızlar bu arada bende bulantı falan yok. sol kasığımda ağrı oluyo bazen oda olmuyo o zaman korkuyorum. henüz belirtilerim başlamadı. normalmi sizce
Ne kadarlik oldun? bende de yok miden kaziniyor hep
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bak benim ultrason kagidinda bu şekilde yazıyor +ların boyutları +larda bebisleri resimde bi bak belki görürsün sendeCanim ben ultrason kağıdın dan birsey anlamadım. Mm adına birsey yazmıyor .doktora da sormadim.ben tup bebekle hamile kaldım biri 5 hucreli biri 8 hucreliydi.8 hucreli olan büyüktü kesesi 5 hucreli ufacık doktor önemse Medi gerçi 15 gün sonra gel dedi oda buyur kalp atışları ni duyarız dedi ama yine de endiselebiyorum inşallah ikisini de Rabbim sağlıkla kucağıma almayi nasip eder
herkese merhaba...
Allahın izniyle bende şubat annesi olacağım, 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim.. 2. hamileliğim olmasına rağmen çok heyecanlıyım :)
Hayırlı olsun toprakalp, sayımız arttıkça mutlu oluyorum :)
kızlar bu arada bende bulantı falan yok. sol kasığımda ağrı oluyo bazen oda olmuyo o zaman korkuyorum. henüz belirtilerim başlamadı. normalmi sizce