o zaman eşin hiç şikayet etmesin aralarındaki bağdan dolayı. yani o mu rahatsız oluyo sen mi üzülüyosun bu duruma onuda bilmiyorum ama arada bi sevmekle bağ kuramazki kızıyla. kim yeterince ilgileniyosa oynuyosa ihtiyaçlarını karşılıyosa çocuk ona daha fazla yönelir. üzülme sen arkadaşım büyüyünce Durukuş daha yakınlaşır babasına. şimdi dediğin gibi tam bi benciller :))Canim cok sukur sagsalim varmissiniz. Cabuk toparlar insallah Begusum. Babasini da ozlemistir dimi.
Canim esim hicbi ihtiyacini karsilmaz arada oynar sever. Oyle rahat bi babalik iste. Dedigin gibi bizi siniyo bu sipalar. 2-3 yas doneminde hep kendi ihtiyaclarini dusunurlermis baskasinin da ihtiyaci olabilecegini anlamazlarmis. Benciller yani:)) Sapsik kuzular
Valla bizde bu durum tam tersi. benim eşimde hiç öyle bakım konusunda ilgilenmez herşeyini ben yaparım. ama kızım baba der başka bişey demez aralarındaki aşk resmen. ben anne o babacım. hiç annecim demedi babacım da babacımo zaman eşin hiç şikayet etmesin aralarındaki bağdan dolayı. yani o mu rahatsız oluyo sen mi üzülüyosun bu duruma onuda bilmiyorum ama arada bi sevmekle bağ kuramazki kızıyla. kim yeterince ilgileniyosa oynuyosa ihtiyaçlarını karşılıyosa çocuk ona daha fazla yönelir. üzülme sen arkadaşım büyüyünce Durukuş daha yakınlaşır babasına. şimdi dediğin gibi tam bi benciller :))
evet begüşde babasını özlemiş ama babaannesinide unutmamış onu gördüğünede sevindi çok
bak sen cimcimeye direkt satmış anneyi :)) o da baba aşkı işte napıcan :) ama yinede ilk tercihi anne olur emin ol. çok küçükken anneye daha bağlılar.Valla bizde bu durum tam tersi. benim eşimde hiç öyle bakım konusunda ilgilenmez herşeyini ben yaparım. ama kızım baba der başka bişey demez aralarındaki aşk resmen. ben anne o babacım. hiç annecim demedi babacım da babacım
kiz yasemin valla benim oglan baba diye ölüyoro zaman eşin hiç şikayet etmesin aralarındaki bağdan dolayı. yani o mu rahatsız oluyo sen mi üzülüyosun bu duruma onuda bilmiyorum ama arada bi sevmekle bağ kuramazki kızıyla. kim yeterince ilgileniyosa oynuyosa ihtiyaçlarını karşılıyosa çocuk ona daha fazla yönelir. üzülme sen arkadaşım büyüyünce Durukuş daha yakınlaşır babasına. şimdi dediğin gibi tam bi benciller :))
evet begüşde babasını özlemiş ama babaannesinide unutmamış onu gördüğünede sevindi çok
ay lafımı geri aldım sizin bu bebeler tam satışçı çıktıkiz yasemin valla benim oglan baba diye ölüyor
esim sadece altini degisir benim isim varsa herseyi bende yani ama bi baba deyisi var yurekler dayanmazzx
sanki ben uvey anneyim oda oz baba :)))
baabbaaa diyor bide uzatarak
hastalığı sonuna geldikçe, "sugibi" olan burun akıntısı, nce beyaz, "jöle" kıvamına sonra "bally" kıvamına gelerek iyileşir,kızlar sümük koyulaşınca ve yeşil olunca iyileşmeye mi başlıyodu ne oluyodu hastalık bitme evresine mi geliyodu ay bi öğrenemedim.
yorgun düşmüştür bence canım. bide hani hastalığı atarken çok öksürürler ya ondandır. bunların hepsini sen ve diğer tecrübeli annelerden ve tabiiki deneyimlerimden öğrendim :) sen neden bu kadar korktunki normalde çok soğukkanlısın heleki grip tarzı hastalıklara. ateşide yok artık. ama için rahatlasın götür doktora rahatla.oksuruk yine çogaldi surekli uyyor bu seferde
pes ediyorum dr a goturucem aradimù randevu aldim
surekli uyumasi çok korkuttu beni(
yani muhtemelen iyileşiyor evet. bugün daha iyi. grip gibi değil çok ağır bi nezle gibiydi çünkü gözler şapır şapır burunda aynı şekilde. seside ilk defa değişti hani hasta olunca kalınlaşır ya sesimiz onunda öyle oldu.hastalığı sonuna geldikçe, "sugibi" olan burun akıntısı, nce beyaz, "jöle" kıvamına sonra "bally" kıvamına gelerek iyileşir,
bunu buldum canim
ya bilmiyorum oylece yataginda yatiyordu hirildiyarakyorgun düşmüştür bence canım. bide hani hastalığı atarken çok öksürürler ya ondandır. bunların hepsini sen ve diğer tecrübeli annelerden ve tabiiki deneyimlerimden öğrendim :) sen neden bu kadar korktunki normalde çok soğukkanlısın heleki grip tarzı hastalıklara. ateşide yok artık. ama için rahatlasın götür doktora rahatla.
kiz ben hastayken her gun yikiyorum :))) burnu iyi açiliyor bide guzel uyyor sonrasinda oh misss :)yani muhtemelen iyileşiyor evet. bugün daha iyi. grip gibi değil çok ağır bi nezle gibiydi çünkü gözler şapır şapır burunda aynı şekilde. seside ilk defa değişti hani hasta olunca kalınlaşır ya sesimiz onunda öyle oldu.
ama bugün daha iyi sanki. en son yolculuktan bi gün önce yıkamıştım, korkudan yıkayamadım hasta diye. koktu kız resmen. bugün dayanamadım açtım ufoyu yıkadım. kızın yüzünün rengi açıldı resmen
geçmiş olsun canım. iltihap enfeksiyon falan antibiyotiksiz geçmez diye biliyorum. keşke hiç kullanmak zorunda kalmasak ama..geldik doktor dan,sag kulak otit mis , kulak iltihabi yani
cigerler temizmis buna sasirdim oksuiruken içi disina çikiyoir sanki ama hepsi burundan demekki
ant yazdi yolladi
agri kesicisini vericem aglarsa , damlasinida yaparim
antibiyotigi dusunmem lazimm
çok saol canimgeçmiş olsun canım. iltihap enfeksiyon falan antibiyotiksiz geçmez diye biliyorum. keşke hiç kullanmak zorunda kalmasak ama..
Adnan salihte çok kötü hasta olmuştu felaket oksuruyordu ama cigerine inmemistiw onunda kulağında iltihap olmuştu sadece burun damlası verdi otriven onuda sadece bir hafta kullaniyosun yani antibiyotik vermediçok saol canim
kulak biraz farkli oluyor , mekanik bir rahatsizlik ve burnundan damlayla geniz ylunu açtigimizda otomatikmanda kulakda iyielsiyor diyor kadir bey, ben çok bu sekilde çocuklari iyilestirdim
otitin yaninda ates varsa o zaman gerekiyor ant ama simdi geçti sayilmaz herhalde :))
iliadini deneyim iki gun bakalim burun damlasi oalrak
sizede maaşallah ben hep sağlıklı şeyler yemesinden yanayım ona dikkat etmeye çalışıyorum mesela ogun ıspanak yediyse benden mutlusu yok ekmek doğranmış çorbadan iyidir diye düşünürüm yemese çok üzülmem.Öncelikle maşallah diyeyim Sıla 11,5 kilo olduğu için dert edecek birşey yok diyebilirim şükür sağlıklılar :) biz kızımla pek misafirliğe gitmiyoruz gittiğimizde rahat edemediyse yani oradaki çocukla iletişim kuramadıysa beni bıktırır ama iletişim kurabildilerse oynar arada beni yoklar orada mıyım diye , mesela kuzeni var pek sever ama her seferinde tavrı farklı olur o anki iletişime göre değişiyor işte
babası hiç Almanca konuşmuyor ama okula başlayınca seneye zaten öğrenecek bide eve bir kadın geliyor ya ondan gel demeyi lütfen demeyi ogrenmis inşallah uzun süre daha gelir pazartesi toplantıları oluyormuş benim durumumu soracak uzatmak için kız ortalık karıştıra karıştıra bitmedimi :)bizdede kelime çok canim ama cumle yok
erkek çcouklari biraz agoirdan aliyor konusur elbet
baabsi almanca konusyormu?
buyuk ihtimalle kardes geldigi için oyledir sana
benimki pek yapisik deil bana daha diogruusu ortalik karistirmak daha cazip geliyor annemi hep goruyorum diyor herhade :)
Ay kıyamam ya imdat bakışları atıyor demekki :) bizde de öyle oluyor dediğin gibi büyük çocuklarla daha iyi anlaşıyorlar. Şu bana yapisikligi bir gitse ama normalmiş bebekten dolayı geçici sonuçta duruyo duruyo annemmm diye sarılıp öpüyor.aynı yaş grubuyla anlaşamıyor. ama anladımki sorun bizde değil, normal bir durum. mesela istanbulda arkadaşıma gittim kızı Begümden iki ay büyük. resmen kasırga çıktı. oyuncakları paylaşamadılar. Begüm istedi o vermedi. annesi verince o sinirlendi bütün oyuncakları fırlattı Begüme, itti vurdu vs benimkide pek bilmez öyle şeyleri zavallım dönüp bana baktı hep anne kurtar diye. erken kalktım oradan mesela.
yine kuzenlerimin aynı yaş grubu çocuklarıyla oynasada bi süre sonra anlaşmıyolar çünkü laftan anlamıyorlar.
ama Begüm küçük bebeklere ve abla abilere bayılıyor onlarla çok güzel anlaşıyor. ablaların abilerin peşinden ayrılmıyor. onlarda küçük gördükleri için güzel oynatıyolar, oyuncaklarını paylaşıyorlar. hepsi için geçerli değildir tabii.
Gerçi Begüm oynayacak birini bulamasada gittiğimiz yerde karıştıracak çok şey bulduğu için sorun yok yani