ben kartala yakınım :) buluşmayı anadolu yakasında yapın bende gelebileyimİnşallah duan kabul olur, bu kadar doğal yaşam aşırı dozdan götürecek bizihep orda olmayacağız iki üç gün de Kartal da kalabiliriz. İnşallah görüşürüz. Sen biliyorsun oraları sen organize et nerde napalım :)
çok şükür gözünüz aydın, sağlıklı bir ömrü olsun :)Kızlar doğdu bebiş 10:45 te doğum anı zordu baya ama geçti gitti çok şükür çok dikişim var çok ağrıyor bebiş iyi çok şükür 3300 gram
Burada da20 euro, 2 defa yıkatacagı na yenisini al daha iyi :)))He bildim o halıyı eşim bekarken almış baş belası bende ters çevirdim öyle kullanıyorum ondan almam kesinlikle çocuklu eve olmaz o hali yıkamakla hiç işim olmaz zaten yerim yok burda bi kere yikattim 50 euro verdim mecburdum bebek dogacakti yıkamaya yerim yoktu olsaydı yikayamazdim :) çok pahalı çokk halinyikama yeri açmayı düşünüyorum :))
herkese en uygun yer olması gerekir. daha konuşmadık nerede buluşacağımızı, kızlarda henüz gelmediler. avrupa yakasında olucaz bazımız. yani bu taraftada buluşabiliriz. belli olsun bi bakalım haber veririz.ben kartala yakınım :) buluşmayı anadolu yakasında yapın bende gelebileyim
neye göre fiyatlandırıyorlar? mesela bizde metrekare fiyatı var. yani şöyle söyleyeyim evimin bütün halılarını 90 liraya yıkatıyorum ben. gayet uygun bana göre, yılda iki kez yıkatıyorum. orada metrekaresi 20 euro değil di miBurada da20 euro, 2 defa yıkatacagı na yenisini al daha iyi :)))
yok buyukhali 20 ,bi kuçugu 15neye göre fiyatlandırıyorlar? mesela bizde metrekare fiyatı var. yani şöyle söyleyeyim evimin bütün halılarını 90 liraya yıkatıyorum ben. gayet uygun bana göre, yılda iki kez yıkatıyorum. orada metrekaresi 20 euro değil di mi
kız sen edebiyatçı mıydın, matematik deilmşydi:)
Ne güzel yazıyon kitap çıkarsan alırım vallahi :)))
O kadar umutsuz yazdım bu kadın delimi ne gülüyor diyon demi.. Gelecegi fazla takma geçmişi hiç takma :))) bugünü yaşa ama huzurlu mutlu olmaya çalış yani inşallah olursun yoluna taş koymazlarda.. Eşinle tam sorununu bilmiyorum ama içine atıp birikdirme kırıldığında ,yanar dağ olup patlıyoryz sonra
İnşallah çok ama çok güzel bir tatil geçirirsiniz
Fazla valiz varsa evde ikisinde götür tabi. Burdan giderken adam başı bir valiz istiyorlar, ve tam kilo, yani biri 20 biri 10 olsa olmaz. Biri 15 öteki 5 olur ama :)
Biriniz çocuğa bakar diğeri de valizi taşır oldu bitti
Seviyom ben seni sende kendini sev emii
Canim benim yaa nedir bu negatiflik. Tatil iyi gelir insallah size. Esin konusunda da. Tum yuk senin ustunde oldugundan strese giriyorsun ve bu tum hayatina iliskine yansiyo bence. Sinirliysen bunun da sebebi bu durum bence. Bi de ustune esinin anlayissizligi gelince hepten bunaldin sen. Cocuktan sonra iliski cok degisiyor gercekten. Bizde de boyle oldu. Yeni halimize alismaya calisiyorum ama alismak da istemiyorum. Eskisi gibi olsun istiyorum hersey.
Sonumuz hayir olsun.
Istanbul'a kimin yanina geliyordunuz canim? Siz @yeb4 le kesin gorusursunuz de insallah @AyazBeyaz ve ben de katilabiliriz.
Sacma sapan yazdiysam kusura bakma isten ciktim kafam gidip gidip geliyo. Cok yogunduk yine.
Buraya birgun ne kadar huzurlu oldugunu yazarsin insallah dua edicem
canım arkadaşııım, merim benimm acilen görüşmemiz lazım. sana burdan çok teselli cümlesi yazarım ama bilirim bir işe yaramayacak. küçük şeyler dert etmeye değmez deriz ama en çok onlar doldurur hayatımızı. sadece seni iliklerime kadar anladığımı bil. ve tatilde kötü bir şey olacak diye korkma. bende öyleydim artık alıştım. Hasta oluyo vs olur diyorum napalım. düşündükçe keyif alamazsın oluruna bırak.. ve mutlaka görüşelim dertleşelim, hoşbeş edelim..
bavul konusunda sıkıntı yok ister tek bavul ister üç bavul olsun önemli olan hepsinin toplam kilosu sizin hakkınızı geçmesin. yani mesela ben onur airle geldim bu sefer benim hakkım 15, Begümün 10 kiloydu. iki bavulumun toplamı 25 kiloyu geçmemesi gerekiyordu. bi tane el çantası ya da ufak bavul alırsan 8 kiloyu geçmeyecek şekilde onuda yanına alabilirsin kabin bagajı olarak.
herkese en uygun yer olması gerekir. daha konuşmadık nerede buluşacağımızı, kızlarda henüz gelmediler. avrupa yakasında olucaz bazımız. yani bu taraftada buluşabiliriz. belli olsun bi bakalım haber veririz.
Sağol canım dikişlerim ilk günlere göre daha iyi şükür yine ağrım oluyor otururken ama aşırı değil canım bebişte iyi çok şükür de sarılık oldu canım emziriyorum bol bol geçer inş doktora götürmedimBRBM nasılsınız Can'ım, bebek nasıl emiyor mu? Sen nasıl oldun dikişlerin hala acıyor mu? gelincikgibi naber canım kapatıyoruz dükkanı on beş günlüğüne dimi :) inşallah iyi gelir bu tatil bize. Yeni okulun belli oldu mu? Ayaz nasıl, sünnet işi kesinleşti mi?
canım arkadaşımmery60 canım, yazdıkların içime oturdu.. bi kaç cümlende kendimi gördüm, geleceğe dair umutlarım benim de kalmadı her gün ben ne zamana kadar görümcem acaba diye düşünmekten alı kıyamıyorum kendimi..
Eşin ile olan sorun em büyük sıkıntı bence.. varın yoğun o, e onunla da kötü olunca zaten hayatta sanki her şey kötü oluyor gibi.. bazen yenilikler gerekir etraflıca konuşmak gerekir ama iletişimin sağlanması için iki tarafın da koşulsuz dinlemesi lazım, artık insan olarak bunu beceremiyoruz, öfkemiz ağır basıyor ve karşı tarafı belki de o an isteyerek ve bilerek kırmak istiyoruz sözlerimizle çünkü biz de kırılıyor ve üzülüyoruz..
Ben de çok isterim buluşmayı ama nasıl olur bilmiyorum.. ayaz 21 inde sünnet olucak ve biz 24ünde döneceğiz eşim çok zor izin aldı, salak patronu şartlı izin vermiş cuma günü akşam çıkacaktık aslında biz ama sabah 5te öıkıcaz çünkğ Bolu'ya uğrayacaksın orda işler var demiş patronu.. biz kv ile oyalanırken o işleri halledecek sonra İstanbul'a devam.. siz sanırım Avrupa yakasında olacaksınız, ben oraya gelebilir miyim bilmiyorum tamamen ayazın sağlık durumuna bağlı ne kadar ağrısı olur ne olur hiç kestiremiyorum.. keşke daha uzun kalabilseydik.. Şen'inle yine Merzifon'da görüşme imkanımız olur hatta bundan sonra belli aralıklarla olsun! :) ciddiyim görüşmemiz konulmamız Laz'ım çocukları eşlere bırakıp..
Yeb ile görüşmek isterdim ama bakalım kısmet.. dadera da var ama o da çalışıyor bakalım yaaa..
Tatilin güzel geçer inşallah.. sen baya kalacaksın İstanbul'da sanırım tatil sonuna kadar.. yazdığın not süper bu arada çok iyi yapmışsın annemin ol o nota gerek kalmayacak her şey güzel olacak sen de eşin de toparlanacaksınız..
mery60 canım, yazdıkların içime oturdu.. bi kaç cümlende kendimi gördüm, geleceğe dair umutlarım benim de kalmadı her gün ben ne zamana kadar görümcem acaba diye düşünmekten alı kıyamıyorum kendimi..
Eşin ile olan sorun em büyük sıkıntı bence.. varın yoğun o, e onunla da kötü olunca zaten hayatta sanki her şey kötü oluyor gibi.. bazen yenilikler gerekir etraflıca konuşmak gerekir ama iletişimin sağlanması için iki tarafın da koşulsuz dinlemesi lazım, artık insan olarak bunu beceremiyoruz, öfkemiz ağır basıyor ve karşı tarafı belki de o an isteyerek ve bilerek kırmak istiyoruz sözlerimizle çünkü biz de kırılıyor ve üzülüyoruz..
Ben de çok isterim buluşmayı ama nasıl olur bilmiyorum.. ayaz 21 inde sünnet olucak ve biz 24ünde döneceğiz eşim çok zor izin aldı, salak patronu şartlı izin vermiş cuma günü akşam çıkacaktık aslında biz ama sabah 5te öıkıcaz çünkğ Bolu'ya uğrayacaksın orda işler var demiş patronu.. biz kv ile oyalanırken o işleri halledecek sonra İstanbul'a devam.. siz sanırım Avrupa yakasında olacaksınız, ben oraya gelebilir miyim bilmiyorum tamamen ayazın sağlık durumuna bağlı ne kadar ağrısı olur ne olur hiç kestiremiyorum.. keşke daha uzun kalabilseydik.. Şen'inle yine Merzifon'da görüşme imkanımız olur hatta bundan sonra belli aralıklarla olsun! :) ciddiyim görüşmemiz konulmamız Laz'ım çocukları eşlere bırakıp..
Yeb ile görüşmek isterdim ama bakalım kısmet.. dadera da var ama o da çalışıyor bakalım yaaa..
Tatilin güzel geçer inşallah.. sen baya kalacaksın İstanbul'da sanırım tatil sonuna kadar.. yazdığın not süper bu arada çok iyi yapmışsın annemin ol o nota gerek kalmayacak her şey güzel olacak sen de eşin de toparlanacaksınız..
Canım intermed Caddebostan'da sanırım öyle hatırlıyorum ben İstanbul'u hiç bilmiyorum bu yüzden emin değilim diyorum :) sen neredeydin? Görümcem Ataşehir taraflarında oturuyormuş orda oluruz büyük ihtimal..sünnet hangi hastanede olacak
Aynen öyle az eşya alacağım sus pus bişey almayacağım belki bir duvara tablo büyükçe:) hali kısmı eşimde çünkü çok üşüyen birisi o yüzden kalın yün hali bakıyor perde konusunda hala kararsızım çok sade olsun istiyorum herşey sadece bir obje bir tablo veya yastiklarla hareket ve renk gelsin istiyorum o kadar renk konusunda ısrarla beyazdan yanayım Deli cesareti var işte ama koltukları deri alırsak çokta kirlenmez. Ikea yi beğeniyorum oraya da gidip bakacağız daha. Allah seninde gönlüne göre bir ev ve eşyalar versin en önemlisi içinde huzurla ve mutlulukla oturun :)Gonul83 Can'ım ben de inşallah Yen'i bir evim olunca rahat konforlu ve dayanıklı eşyalar alacağım. Benim tarzıma yakın olan şeyler pek gösterişli değil ama rahatlık ön planda. Mesela ikna nın kalitesi nasıl bilmem ama kılıfı değişebilen oturma alanı geniş koltukları var. Halı olarak makinede yıkanabilen inçe yolluk tarzı halıları tavsiye ederim. Sonuçta sobalı olmayacak eviniz. Isınma probleminiz olmayacağına göre halı sadece yeri kapatsın yeter. Perde olarak ben pencerenin iki yanına kalın fon perdeleri çok seviyorum. Aşırı süslü taşlı pullu olmadığı sürece jakarlı dokuma kumaştan alırsan taş gibi durur. İçine de kesinlikle incecik sade giriş tirit tül. Stor perde şık ama sanırım pek kullanışlı olmuyor. Alırsan da mutfağa al bence.tv ben duvarda sevmiyorum . Tv yere yakın ve ayrıntısı az bir ünitenin üstünde durmalı. Gerekirse canın isterse raf eklersin duvara, oldu bitti :) ama sana tavsiyem, az ama kaliteli eşya al. İnşallah gönlüne göre döşersin evini barkını
Canim kaygilanma kolayca gececek hemen iyilesecek insallah. Hafta ici olmasa ben de gelirdim hastaneye Duruyla gelemesem kendim gelirdim atlayip otobuse. Bi sonraki hafta izinliyim. Keske denk gelseydiCanım intermed Caddebostan'da sanırım öyle hatırlıyorum ben İstanbul'u hiç bilmiyorum bu yüzden emin değilim diyorum :) sen neredeydin? Görümcem Ataşehir taraflarında oturuyormuş orda oluruz büyük ihtimal..
Ayy heyecan bastı bi an kaygılıyım
Canım ne zamandır cevap yazacağım gitme telaşından hazırlık yapmaktan yazamadım. Tuna da sanki yolculuğa çıkacağımızı anlamış gib hasta olası tuttu, dün bütün gece hafif ateşliydi. Bugün de keyifsiz. İnşallah iyi geçer yolculuk.mery60 canım, yazdıkların içime oturdu.. bi kaç cümlende kendimi gördüm, geleceğe dair umutlarım benim de kalmadı her gün ben ne zamana kadar görümcem acaba diye düşünmekten alı kıyamıyorum kendimi..