2015 Şubat Anneleri

ben kartala yakınım :) buluşmayı anadolu yakasında yapın bende gelebileyim

Burada da20 euro, 2 defa yıkatacagı na yenisini al daha iyi :)))

ben kartala yakınım :) buluşmayı anadolu yakasında yapın bende gelebileyim
herkese en uygun yer olması gerekir. daha konuşmadık nerede buluşacağımızı, kızlarda henüz gelmediler. avrupa yakasında olucaz bazımız. yani bu taraftada buluşabiliriz. belli olsun bi bakalım haber veririz.

Burada da20 euro, 2 defa yıkatacagı na yenisini al daha iyi :)))
neye göre fiyatlandırıyorlar? mesela bizde metrekare fiyatı var. yani şöyle söyleyeyim evimin bütün halılarını 90 liraya yıkatıyorum ben. gayet uygun bana göre, yılda iki kez yıkatıyorum. orada metrekaresi 20 euro değil di mi

yok buyukhali 20 ,bi kuçugu 15
yolluklar 10 falan oyle giidyor
benim bbuyuk 6 m² galiba 20 euro olan

Sağolun kızlar, yine yanımda oldunuz. Azıcık depresyonlardayım sanırım, dolunayın etkisi bende hala kaldı herhalde :)) Allah hepimizin yardımcısı olsun, sabır versin, daha büyük acılarla sınatmasın.. diyeceklerim bu kadar :)

BRBM nasılsınız Can'ım, bebek nasıl emiyor mu? Sen nasıl oldun dikişlerin hala acıyor mu? gelincikgibi naber canım kapatıyoruz dükkanı on beş günlüğüne dimi :) inşallah iyi gelir bu tatil bize. Yeni okulun belli oldu mu? Ayaz nasıl, sünnet işi kesinleşti mi?

Gonul83 Can'ım ben de inşallah Yen'i bir evim olunca rahat konforlu ve dayanıklı eşyalar alacağım. Benim tarzıma yakın olan şeyler pek gösterişli değil ama rahatlık ön planda. Mesela ikna nın kalitesi nasıl bilmem ama kılıfı değişebilen oturma alanı geniş koltukları var. Halı olarak makinede yıkanabilen inçe yolluk tarzı halıları tavsiye ederim. Sonuçta sobalı olmayacak eviniz. Isınma probleminiz olmayacağına göre halı sadece yeri kapatsın yeter. Perde olarak ben pencerenin iki yanına kalın fon perdeleri çok seviyorum. Aşırı süslü taşlı pullu olmadığı sürece jakarlı dokuma kumaştan alırsan taş gibi durur. İçine de kesinlikle incecik sade giriş tirit tül. Stor perde şık ama sanırım pek kullanışlı olmuyor. Alırsan da mutfağa al bence.tv ben duvarda sevmiyorum . Tv yere yakın ve ayrıntısı az bir ünitenin üstünde durmalı. Gerekirse canın isterse raf eklersin duvara, oldu bitti :) ama sana tavsiyem, az ama kaliteli eşya al. İnşallah gönlüne göre döşersin evini barkını

mery60 canım, yazdıkların içime oturdu.. bi kaç cümlende kendimi gördüm, geleceğe dair umutlarım benim de kalmadı her gün ben ne zamana kadar görümcem acaba diye düşünmekten alı kıyamıyorum kendimi..

Eşin ile olan sorun em büyük sıkıntı bence.. varın yoğun o, e onunla da kötü olunca zaten hayatta sanki her şey kötü oluyor gibi.. bazen yenilikler gerekir etraflıca konuşmak gerekir ama iletişimin sağlanması için iki tarafın da koşulsuz dinlemesi lazım, artık insan olarak bunu beceremiyoruz, öfkemiz ağır basıyor ve karşı tarafı belki de o an isteyerek ve bilerek kırmak istiyoruz sözlerimizle çünkü biz de kırılıyor ve üzülüyoruz..

Ben de çok isterim buluşmayı ama nasıl olur bilmiyorum.. ayaz 21 inde sünnet olucak ve biz 24ünde döneceğiz eşim çok zor izin aldı, salak patronu şartlı izin vermiş cuma günü akşam çıkacaktık aslında biz ama sabah 5te öıkıcaz çünkğ Bolu'ya uğrayacaksın orda işler var demiş patronu.. biz kv ile oyalanırken o işleri halledecek sonra İstanbul'a devam.. siz sanırım Avrupa yakasında olacaksınız, ben oraya gelebilir miyim bilmiyorum tamamen ayazın sağlık durumuna bağlı ne kadar ağrısı olur ne olur hiç kestiremiyorum.. keşke daha uzun kalabilseydik.. Şen'inle yine Merzifon'da görüşme imkanımız olur hatta bundan sonra belli aralıklarla olsun! :) ciddiyim görüşmemiz konulmamız Laz'ım çocukları eşlere bırakıp..

Yeb ile görüşmek isterdim ama bakalım kısmet.. dadera da var ama o da çalışıyor bakalım yaaa..

Tatilin güzel geçer inşallah.. sen baya kalacaksın İstanbul'da sanırım tatil sonuna kadar.. yazdığın not süper bu arada çok iyi yapmışsın annemin ol o nota gerek kalmayacak her şey güzel olacak sen de eşin de toparlanacaksınız..

Sağol canım dikişlerim ilk günlere göre daha iyi şükür yine ağrım oluyor otururken ama aşırı değil canım bebişte iyi çok şükür de sarılık oldu canım emziriyorum bol bol geçer inş doktora götürmedim

canım arkadaşım niye böyle mesafeler var aramızda ya onlarca kez söylüyorum ama hep buna isyan edesim geliyor. ne olurdu yakın olsak iki lafın belini kırsak kahve içerken. senle biz bi sigara kaçamağıda yapardık :)

öyle güzel bi yere değindinki herşeyin kilit noktası o. eşler ya. bende geçen haftalarda bir hafta falan konuşmuyoduk eşimle, o bir hafta resmen ağır depresyona girdin. niye yaşıyorum ne için yaşıyorum niye burdayım ilerde ne olacak, ben hayatta ne için varım gibi felsefik düşücelere bile derinlemesine dalmıştım. sonra eşimle aramız düzeldi ve unuttum. onlar gerçekten hayattaki tek dayanağımız, biraz bozulunca aramız herşey kötü gidiyor hayatta sanki. birde böyle aileden uzakta, eş dost da olmayınca..

çok az kalacakmışsınız ben böyle bilmiyordum ya üzüldüm benim eşim burda şu an 22sinde dönecek. daha tam belli değil ama 23ünde de kardeşim gelicek yurtdışından.

Ayaz sünnet olacak hemen iyi olur inşallah ama iyi olsa bile seni oralardan buraya getirmeye gönlümüz el vermez değil mi @mery60 biz gelmeye çalışırız. olmazsa sizin zaten meriyle merzifonda meriyle görüşme şansınız hep var ama ben görmek istiyorum seni çok kardeşime falan bi rica ederim belki o tarafa getirir beni. tek olsam hiç sorun değil atlar gelirimde Begümü getirmek için özel araba şart. bakalım kısmetten öte köy yok derler ya :) görüşemesekde başka bir gün mutlaka olacak..

sünnet hangi hastanede olacak

sünnet hangi hastanede olacak
Canım intermed Caddebostan'da sanırım öyle hatırlıyorum ben İstanbul'u hiç bilmiyorum bu yüzden emin değilim diyorum :) sen neredeydin? Görümcem Ataşehir taraflarında oturuyormuş orda oluruz büyük ihtimal..

Ayy heyecan bastı bi an kaygılıyım

Atasehire gelebilirim diye düşünüyorum otobüsle 1 saat , herşey çok güzel olacak sunnette hayırlısıyla olup bitecek ☺

Aynen öyle az eşya alacağım sus pus bişey almayacağım belki bir duvara tablo büyükçe:) hali kısmı eşimde çünkü çok üşüyen birisi o yüzden kalın yün hali bakıyor perde konusunda hala kararsızım çok sade olsun istiyorum herşey sadece bir obje bir tablo veya yastiklarla hareket ve renk gelsin istiyorum o kadar renk konusunda ısrarla beyazdan yanayım Deli cesareti var işte ama koltukları deri alırsak çokta kirlenmez. Ikea yi beğeniyorum oraya da gidip bakacağız daha. Allah seninde gönlüne göre bir ev ve eşyalar versin en önemlisi içinde huzurla ve mutlulukla oturun :)

Canim kaygilanma kolayca gececek hemen iyilesecek insallah. Hafta ici olmasa ben de gelirdim hastaneye Duruyla gelemesem kendim gelirdim atlayip otobuse. Bi sonraki hafta izinliyim. Keske denk gelseydi Bir gun olacak dimi bu gorusme

Canım ne zamandır cevap yazacağım gitme telaşından hazırlık yapmaktan yazamadım. Tuna da sanki yolculuğa çıkacağımızı anlamış gib hasta olası tuttu, dün bütün gece hafif ateşliydi. Bugün de keyifsiz. İnşallah iyi geçer yolculuk.

Can'ım beni anladığınızı biliyorum, hepimiz az çok bunları yalıyoruz, kadınız yaralıyız. Kısa ve net.. ama kendi kendimizi de iyileştirmesini biliriz. Erkeklerden öğrenecek değülüüüzz

Siz ne yaptınız sünnet ne zaman? Biz seninle her zaman görüşürüz zaten de işte maksat hep birlikte olabilmek. Olduğu kadar artık napalım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…