2015 Şubat Anneleri

Ben oğlunda yapmistim simdi de sik olmasa da yapiyoruz yani :)

Canim zaten 3 ay kanundan besleniyor sonraki yediklerinde daha dikkat edebilirsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben bosuna bekletmişim o zaman :) neyse bu kadar bekledı 2 gun daha bekleyıversın dımı ama :)

ben bosuna bekletmişim o zaman :) neyse bu kadar bekledı 2 gun daha bekleyıversın dımı ama :)

İçin nazil rahat ediyorsa tatlim. Biz 36. Haftsnin sonuna KDr yapmistik. Oglandz biraz kuduruktum bu sefer de hiic istek yok AMa mecbuuurrr

Bekledik bekledik, ne zamana kadar bekleyeceğiz dedik :) bir şey olmaz bence fazla pimpiriklenme dünürüm.

sizinde devam yani :) ah ahh eşim burayı bi okusa isyanı basar valla bosuna haftalardır bekletıyosun benı dıye :)

İçin nazil rahat ediyorsa tatlim. Biz 36. Haftsnin sonuna KDr yapmistik. Oglandz biraz kuduruktum bu sefer de hiic istek yok AMa mecbuuurrr

benım heves var ama tırstım işte :) nıye daha once sormadımkı burda :)

Ben ocak olarak düşündüm ocak forumdayım ama onların hepsi 8-9-10 haftalık . henüz doktora gitmedim yarın gidicem ama sanırım 6 haftalık falan. geri orda olmakta güzel onlar önden gittiklerinden tecrube kazanıyorsun ama hemen haftalarda geçsin istiyorum.

aynı durumdayız ceylanur. bende haftaya keseyi görmeye gidecem. inş aynı şeyleri yaşamayız. beta değerlerin kaç çıktı satın kaç?

Ay ne güzel cnm tebrik ederim. Bende c.tesi gorcem. Oğlan kaç yasinda canim?

Yavrum Allah hayirli uzun omurler versin 4 yasini bitiricek 30 haziranda.
İnsallah cnm ua zaman gecmiyo kalp atisini duydum mu ohh dicm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yazık adamcağıza

yaa kizlar benim goguslerm cok buyudu 90 di once simdi kesin 95 olmustur boyle giderse korkuyorum dogma kadar 110 falan olcam galiba bide dokununca falan aciyo sizdede oluyormu boyle.

Amin cnm.. vajinale gerek yok ki.. Ne biletim ben oldum plasi hamileyken vajinal kullanilmasindan tirsiyorum. Gorulur saniyorum karindan.

Senin adetten kac gun sonra gorundu benim cuma gunu tam bir hafta olacak

yok ya baktırma vajinal karından görünür sat kaç senin aman Allah korusun düşüğe neden olur bide sonra dersin 1 hafta geç görseydimde bişey olmasaydı aman tövbe tövbe Allah korusun canım
Sat 9 mayis canim bu cuma tam adetin ustunden 5 hafta gecmis olacak karindan gozukur mu ki? Vajinal tehlikeli degil diye okudjm internetten ama doktorlar zaten tehlikeli olsa alttan bakmazlardi diyorlar sen gordun mu keseni

bencede oyle. üzüyoruz kendımızı işte bosuna. ama senın gıbı deneyımlı anneler aydınlatmalı bızı :)

Estafirullah canim bildigim kadarini paylasiyorum zevkle.
Hamileliginizin tadini cikarin canlar ya evham yapip strese sokmayin kendinizi

CANIM BEN HAzirladim kendimi olasi herseye, midem falan bendede yok 6. Haftanin icindeyim yarin allah kerim

CANIM BEN HAzirladim kendimi olasi herseye, midem falan bendede yok 6. Haftanin icindeyim yarin allah kerim

kötü düşünmeyelim herşey yolunda olup miğdesi bulanmayan çok varmış
işşallah kalp atışlarını duyarız hepbirlikte

Cok seyler yasamissin cnm eet ama yine de bu kadar evham yapma bebisine yazik

Goguslerim cok buyumus agri sizi yok bi ummut bekliyoruz ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…