Ben oğlunda yapmistim simdi de sik olmasa da yapiyoruz yani :)
Canim zaten 3 ay kanundan besleniyor sonraki yediklerinde daha dikkat edebilirsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben bosuna bekletmişim o zaman :) neyse bu kadar bekledı 2 gun daha bekleyıversın dımı ama :)
ben bosuna bekletmişim o zaman :) neyse bu kadar bekledı 2 gun daha bekleyıversın dımı ama :)
Bekledik bekledik, ne zamana kadar bekleyeceğiz dedik :) bir şey olmaz bence fazla pimpiriklenme dünürüm.
İçin nazil rahat ediyorsa tatlim. Biz 36. Haftsnin sonuna KDr yapmistik. Oglandz biraz kuduruktum bu sefer de hiic istek yok AMa mecbuuurrr
benimde 190 çıktı yarın tekrarlayacam testi bakalım yükselme varmı
merhaba cici anneler. bende inşallah aranıza katılcam henüs kesemis oluşmamış ama haftaya salı günü tekrar kontrolümüs var dualaınızı esirgemeyin daha önce dış gebelik geçirmiştim tek korkum tekrarlaması. o yüzden siz güsel annelerin dualarına ihtiyacım var. umarım haftaya sorunsuz şekilde keseyi rahimde görürüs kendinize iyi bakın.....
Ay ne güzel cnm tebrik ederim. Bende c.tesi gorcem. Oğlan kaç yasinda canim?
millet birşey sorucam size, cinsel ilişki sizde ne durumda? ben hamile oldugumu ogrendıgımden beri yanaştırmıyorum valla eşimi yanıma.doktordan vize bekle diyorum. adam cumartesiye gün sayıyor valla sizin doktorlarınız ne dedı bu konuda? şuan yapmamızın bir sakıncası var mı? ben kişiden kişiye durum farklı olur dıye dusundugum ıcın bekledım bu zamana kadar.
bende bekletiyorum valla :))İçin nazil rahat ediyorsa tatlim. Biz 36. Haftsnin sonuna KDr yapmistik. Oglandz biraz kuduruktum bu sefer de hiic istek yok AMa mecbuuurrr
Senin adetten kac gun sonra gorundu benim cuma gunu tam bir hafta olacakAmin cnm.. vajinale gerek yok ki.. Ne biletim ben oldum plasi hamileyken vajinal kullanilmasindan tirsiyorum. Gorulur saniyorum karindan.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sat 9 mayis canim bu cuma tam adetin ustunden 5 hafta gecmis olacak karindan gozukur mu ki? Vajinal tehlikeli degil diye okudjm internetten ama doktorlar zaten tehlikeli olsa alttan bakmazlardi diyorlar sen gordun mu keseniyok ya baktırma vajinal karından görünür sat kaç senin aman Allah korusun düşüğe neden olur bide sonra dersin 1 hafta geç görseydimde bişey olmasaydı aman tövbe tövbe Allah korusun canım
bencede oyle. üzüyoruz kendımızı işte bosuna. ama senın gıbı deneyımlı anneler aydınlatmalı bızı :)
sizinde devam yani :) ah ahh eşim burayı bi okusa isyanı basar valla bosuna haftalardır bekletıyosun benı dıye :)
öyle bir şey demiyorum canım illaki sağlıklı bebekleri olup miğdesi hiç bulanmayanlar vardır
ama benim ilk tecrübem ilk gebeliğim boş gebelikti 8 haftanın sonunda kürtaj olmuştum
ozamanda miğde bulantım hiç olmamıştı ondan evham yaptım yine
CANIM BEN HAzirladim kendimi olasi herseye, midem falan bendede yok 6. Haftanin icindeyim yarin allah kerim
Cok seyler yasamissin cnm eet ama yine de bu kadar evham yapma bebisine yazikCANIM BEN HAzirladim kendimi olasi herseye, midem falan bendede yok 6. Haftanin icindeyim yarin allah kerim
kötü düşünmeyelim herşey yolunda olup miğdesi bulanmayan çok varmış
işşallah kalp atışlarını duyarız hepbirlikte
kötü düşünmeyelim herşey yolunda olup miğdesi bulanmayan çok varmış
işşallah kalp atışlarını duyarız hepbirlikte