2015 Şubat Anneleri

Bu arada bugun kontrole gttm keseyi gordk hamdolsun iki hafta sonra kalp atisi icin gidicm 😍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Darısı basima dgy senin bat 1 hazirandi degil mi benim 6 haziran ben de cuma keseyi görsem keşke vajinal ultrasonla da olsa ...

Darısı basima dgy senin bat 1 hazirandi degil mi benim 6 haziran ben de cuma keseyi görsem keşke vajinal ultrasonla da olsa ...

Amin cnm.. vajinale gerek yok ki.. Ne biletim ben oldum plasi hamileyken vajinal kullanilmasindan tirsiyorum. Gorulur saniyorum karindan.

Genel trama testleini saglik ocaginda verecegim yarin bugun ultrason remini de aldim minnakimin abisine gosterdim yavrumun gozlei parladi:KK70:
Benden hevesli o.. Arkadas istiyor yavrum napsin

ya siz baya erken kalkıyosunuz ben uyanıyorum tekrar uyuyorum saat 11 de zor uyandım bütün gün esneyerek dolaşıyorum bulantı yok ama haddinden fazla uyku var napcaz bunu :KK53: ayyh cumaya az kaldı ya ne kadar heyecanlı inşallah sıkıntı yoktur :emir_bebek: oyyy yerim seni ben yaa:KK16:

yok ya baktırma vajinal karından görünür sat kaç senin aman Allah korusun düşüğe neden olur bide sonra dersin 1 hafta geç görseydimde bişey olmasaydı aman tövbe tövbe Allah korusun canım :KK50:

Bugün çok duygusalim herşeye agliyorumm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba cici anneler. bende inşallah aranıza katılcam henüs kesemis oluşmamış ama haftaya salı günü tekrar kontrolümüs var dualaınızı esirgemeyin daha önce dış gebelik geçirmiştim tek korkum tekrarlaması. o yüzden siz güsel annelerin dualarına ihtiyacım var. umarım haftaya sorunsuz şekilde keseyi rahimde görürüs kendinize iyi bakın.....

merhaba cici anneler. bende inşallah aranıza katılcam henüs kesemis oluşmamış ama haftaya salı günü tekrar kontrolümüs var dualaınızı esirgemeyin daha önce dış gebelik geçirmiştim tek korkum tekrarlaması. o yüzden siz güsel annelerin dualarına ihtiyacım var. umarım haftaya sorunsuz şekilde keseyi rahimde görürüs kendinize iyi bakın.....

Aminn :) allah hayitlisiyla gonlune gire versin insallah

Günaydın kızlar... Felaket mide bulantıları kusmalar, iştah desen hiç yok :KK43: moral bozukluğuyla geçiyor günlerim.

Allah sabir versinn
Benim sabah az bi bulantm oluyor bi de keskin koku duydugumda..
Halilari yikamaya vermistim bi haftadir halim olmadigindan mi bilmem asiri siskinligim var

:) Kesinlikle öyle, hafif bulantılarım vardı. Dünden itibaren çok olmaya başladı. Geçecek elbet sabrediyorum.

dua et canım. bırde tuzlu seler ye bastırsın bmidenı. nette okudum az az ama sık sık yemek bulantıyı azaltıyormus. yağlı seykerdende uzak dur canım.

Genel trama testleini saglik ocaginda verecegim yarin bugun ultrason remini de aldim minnakimin abisine gosterdim yavrumun gozlei parladi:KK70:
Benden hevesli o.. Arkadas istiyor yavrum napsin

Ay ne güzel cnm tebrik ederim. Bende c.tesi gorcem. Oğlan kaç yasinda canim?

her bünyede farklı tepkiler oluyor
en iyisi farklı şeylere odaklanmak sonuçta hasta değil hamileyiz :)
inşallah hepimiz hamıleliğimizi doya doya yaşama imkanı elde ederiz..

cok dogru soyluyorsun. hasta değil hamileyiz:) ve cok şanslıyız:) allah saglıkla dogurmayıda nasip eder inşallah :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

kızlar günaydınn bende dün hamile olduğumu öğrendimmm :KK1::KK49:
Hayirli olsun cnm bilgilerini yazarsan listenize ekleyelim..
Günaydın şubat anneleriiii ,,,

kızlarrr bugün 5+1 oldum ama hala miğde bulantım yok düşünüp duruyorum bir tuhaflıkmı var yine boş gebelikmi diye :KK43:

uyku hali var bayağı kasık ağrısı oluyor arada bide .

Kiz biz inşallah olmax diye dua ediyoruz sende öyle et istersen. Merak etme bünye meselesi ve bazen 6. Haftada baslar cnm.

Canim ben ilk gebeligimde adet hormeme disinda hicbirsey hissetmedim
Bu hamilelgmde bulanti halsizlik vs oluyor.. Her gebelik birbirini ayni annede bile tutmuyor. Bu basli basina gosterge degildir bence

bencede oyle. üzüyoruz kendımızı işte bosuna. ama senın gıbı deneyımlı anneler aydınlatmalı bızı :)

Günaydın kızlar... Felaket mide bulantıları kusmalar, iştah desen hiç yok :KK43: moral bozukluğuyla geçiyor günlerim.

Canim dikkat et kendine az az sik sik ye . Bi de maviyesilin misirpatlakli yuvarlak light ürünü var. Ondan yersen bulantini azaltir tatlim.

ya siz baya erken kalkıyosunuz ben uyanıyorum tekrar uyuyorum saat 11 de zor uyandım bütün gün esneyerek dolaşıyorum bulantı yok ama haddinden fazla uyku var napcaz bunu :KK53: ayyh cumaya az kaldı ya ne kadar heyecanlı inşallah sıkıntı yoktur :emir_bebek: oyyy yerim seni ben yaa:KK16:

canım çalısınca mecburen erken kalkıyoruz uyumak bize haram maalesef :) evde olsam bende uyurdum herlade 11e kadar ama nerdee.. işten eve gidince yemek yiyorum ve hemen uyuyorum. eşimin yüzünü göremez oldum valla :)

millet birşey sorucam size, cinsel ilişki sizde ne durumda? ben hamile oldugumu ogrendıgımden beri yanaştırmıyorum valla eşimi yanıma. :KK9::KK9:doktordan vize bekle diyorum. adam cumartesiye gün sayıyor valla :KK9::KK9: sizin doktorlarınız ne dedı bu konuda? şuan yapmamızın bir sakıncası var mı? ben kişiden kişiye durum farklı olur dıye dusundugum ıcın bekledım bu zamana kadar.

Canim dikkat et kendine az az sik sik ye . Bi de maviyesilin misirpatlakli yuvarlak light ürünü var. Ondan yersen bulantini azaltir tatlim.

ya o mısırlar ne harıka seyler oyle. ben bayılıyorum onlara. tek korkum gdo lu olup olmadıgı. gercı hangı yedıgımız gercekten organıkkı?

Hayirli olsun cnm bilgilerini yazarsan listenize ekleyelim..

Kiz biz inşallah olmax diye dua ediyoruz sende öyle et istersen. Merak etme bünye meselesi ve bazen 6. Haftada baslar cnm.

işşallah canım sağlıklı olsunda hayırlısıyla

millet birşey sorucam size, cinsel ilişki sizde ne durumda? ben hamile oldugumu ogrendıgımden beri yanaştırmıyorum valla eşimi yanıma. :KK9::KK9:doktordan vize bekle diyorum. adam cumartesiye gün sayıyor valla :KK9::KK9: sizin doktorlarınız ne dedı bu konuda? şuan yapmamızın bir sakıncası var mı? ben kişiden kişiye durum farklı olur dıye dusundugum ıcın bekledım bu zamana kadar.
Ben oğlunda yapmistim simdi de sik olmasa da yapiyoruz yani :)
ya o mısırlar ne harıka seyler oyle. ben bayılıyorum onlara. tek korkum gdo lu olup olmadıgı. gercı hangı yedıgımız gercekten organıkkı?

Canim zaten 3 ay kanundan besleniyor sonraki yediklerinde daha dikkat edebilirsin.

X