2015 Şubat Anneleri

Günaydın herkse

14.haftadan sonra kramplar başlayabilirmiş
Buna en iyi gelen ise sade sodalarmış
Bilgi için paylaşmak istedim
Ben yeni başladım, dün 1 şişe içtim

canım sade soda dediğim maden suyu aynı şey ben o şekilde söledim..
evet kızılay en iyisi..
ama unutma bekleteceksiniz biraz asiti gitsin tamammı

Evet canim soda karbonatli su oluyo ama senin marketten aldigin maden suyudur halk arasinda soda dendigi icin aklinda oyle kalmistir.

Soda mi maden suyu mu tercih edilmeli karistim ben simdi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın iştah arttığına göre bulantılar geçmiş anlaşılan darısı bizlere inşaallah

yok canım ne bulantısı .bulansın diye çok bekledim maalesef midem bulanmadı. bulanıyor ama yemekten değil. evden,cep telefonundan,bazı insanlardan bulanıyor.
inşallah sizinde tez zamanda geçer. bana göre siz şanslı grupsunuz. bir taraftan çok zorluk çekıyorsunuz ama güzel tarafıda kilo almıyorsunuz. ben 8 kilo aldım.

canım sade soda dediğim maden suyu aynı şey ben o şekilde söledim..
evet kızılay en iyisi..
ama unutma bekleteceksiniz biraz asiti gitsin tamammı

Ozellikle benim gibi midesi tananlar icin mantikli bi cozum olabilir bekletmek

Tatlim aman cok dikkat et ben 174 boy 71 kiloyla ilk gebeligime basladim 110 kiloya yakin tamamaladim. Cok sukur saglikla atlattik dogumu ama sezeryan olmak zorunda kaldim ve kilodan cok cektim.. Simdi 75 le basladim 75-76 yim odum kopuyor gereksiz kilo almaktan saglikli ve dengeli beslenmeye calisiyorum

Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu cok tehlikeli dr verdiyse kuLlan ilaci kurtul. Bol bol su ic.

Ben de ilk hamileligimde cok acikiyodm senin gibi bu defa bulanti var sukur :) yoksa cok kilo aliyorum

Gunaydinlarr. Bas agrisi için ilaç dişinda ne yapılabilir arkadaşlar? Gece yatarken agriyordu hala devam ediyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende 73 ile başladım ama boyum 1,60 .
eskiden 62 kiloydum hamıle kaldım 3 ayda 88 e çıktım, sonra bebek düştü.
tam işte o kiloları veriyordum 73 e kadar indim yeniden kaldım hamile.
öğrendiğimde tartıldım 73 idi sonra 15-20 geçmeden bir tartıldım 82 olmuşum.
ben anlayamıyorum .kesinlikle çok yemiyorum. doktora söylüyorum diyetisyene yönlendirelim diyor. tiroitlerim falan normal.bir nedeni olmalı.

psikolojik mi neden bilmiyorum. ya da bu progestan hap, iğne onlar beynin doyma merkezini etkiliyormuş onlardan oluyor.
su topladı desem öyle değil çünkü görüntü olarakta devleştim.bütün vücudum su toplamış olamaz.
bende kendimi senin gibi 110 kiolara çıkarım diye düşünüyorum ama senin boyunda uzun ben duba olurum .işte vermesi kolay sonradan veririm ama rahatsızlık yapmasından korkuyorum.

kızlar bulantı hafifledi mide yanması başladı şimdide dün gaviscon aldım içmeye başladım. üfff çok fena bir şey ya.

Gunaydinlarr. Bas agrisi için ilaç dişinda ne yapılabilir arkadaşlar? Gece yatarken agriyordu hala devam ediyor.

soğuk duş al evdeysen. patates salatalık dilimle alnına koy uzun biraz. ben geçen gün öyle geçirdim. bir de ıslak soğuk bez sarıyorum anlıma. varsa buz maskesi koy.

bence dr un tavsiyesini dinle bir diyetisyenle devam et. çok hızlı başlamışsın ilerleyen aylarda böyle devam etmesin. diyetisyen kilo almanın nedenini bulabilir ona göre bir program hazırlar. uymak zor oluyor o listelere ama hem bebişin hem senin sağlığın için denemeye değer. benim bir akrabam şeker nedeniyle diyetisyen kontrolündeydi. kendisi fazla kilo almadı ama bebeği tosun gibi doğdu

selam arkadaşlar..
benım bı sorum var... bacaklarımın bitiş noktası cınsel organ başlangıç yeri..yanı kasıkların altı..bılemıyorum tam anlatabıldımmı... bikini başlangıç noktası siyeyim... hanı böyle zor bi spor yaparsınız hamlar ağrır ya...
öyle ağrıyor... yururken ayağa kalkarken otururken.. neden acaba ... cok değil ama sınırımı bozuyor ...hiç böyle hisseden oldumu.

Çok geçmiş olsun
Bende şu an yok ama ilerleyen zamanlarda mı oluyo acaba
Benim daha 8.hafta

Bende de var canim bu günlerdir. Doktora gidip özellikle sordum. Normal korkulacak birşey yok dedi. İçin rahat etmezse yine de sorabilirsin.

Ayakları şişen var mı? benim şişmeye başladı şimdiden çok tuzlu seviyorum herşeyi.

benimde kramp girer gibi tam bahsettiğin yerler sanki o an hareket edemicekmişim gibi oluyo ama önemli bişey değilmiş vücudun verdiği tepkiymiş

valla bilmiyorum morallım bozuluyor ılk hamıleliğimde böyle olmamıştım hiç...kuş gıbıydım ... demekkı her bebekı farklı oluyor...
neyse en azından normal olduğunu düşündüm.. bi kaç kişide duyunca

Ayakları şişen var mı? benim şişmeye başladı şimdiden çok tuzlu seviyorum herşeyi.

benım son aylarda şişmişti.. şimdide hava cok sıcak akşama doğru hafıf oluyor...
çalışıyormusun butun gun ayakalkrın salladınğı için normaldır bol bol su iç ve tuzu azalt tabıkıde ...hatta mumkunse ayaklarını uzat

Ben de oyle oldum iste hatta ilk uc ay uc kilo almistim sonra inanilmaz hizli kilo almaya basladim.. Simdi besin degerlerine dikkt etmeye calisarak tatlidan kaaya calisarak beslenmeye calisiyorum
Gene aynisi bile olsa en bilincli davrandim benim yapim da buymus der kabullenirim diyorum artik.

Canim moral bozmak gibi olmasin ama normal kiloyu alip vermek gibi olmuyor. dogumda gobegin sisiyor malum
E bi de o kadar kilo ile sisince onu toplamak o kadar kolay olmuyor
1.5 sene evde de olsa ciddi spor yaptim hala gobegim var yani oyle dusun
Oncelik yavrulari sag salim kucaga almak evet ama fazla kilo alimo bebege de zararli..
Ben epey zorlugunu yasagidigim ivin gercekten korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…