Günaydın herkse
14.haftadan sonra kramplar başlayabilirmiş
Buna en iyi gelen ise sade sodalarmış
Bilgi için paylaşmak istedim
Ben yeni başladım, dün 1 şişe içtim
Evet canim soda karbonatli su oluyo ama senin marketten aldigin maden suyudur halk arasinda soda dendigi icin aklinda oyle kalmistir.
Günaydıniştah arttığına göre bulantılar geçmiş anlaşılan darısı bizlere inşaallah
canım sade soda dediğim maden suyu aynı şey ben o şekilde söledim..
evet kızılay en iyisi..
ama unutma bekleteceksiniz biraz asiti gitsin tamammı
yok canım ne bulantısı .bulansın diye çok bekledim maalesef midem bulanmadı. bulanıyor ama yemekten değil. evden,cep telefonundan,bazı insanlardan bulanıyor.
inşallah sizinde tez zamanda geçer. bana göre siz şanslı grupsunuz. bir taraftan çok zorluk çekıyorsunuz ama güzel tarafıda kilo almıyorsunuz. ben 8 kilo aldım.
Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu cok tehlikeli dr verdiyse kuLlan ilaci kurtul. Bol bol su ic.idrar yollarımda enfeksiyon vardı onun için vermişte ... Içinde işte doktor kontrolünde zorda kalmadıkça kullanılmamalı yazıyor yani tamam kullanılır demiyor ... Başka arkadaşara soruyorum en fazla içtikleri antibiyotik 5 mg bana neden 1000 mg verdi ki
Ben de ilk hamileligimde cok acikiyodm senin gibi bu defa bulanti var sukur :) yoksa cok kilo aliyorumGünaydın Z Kuşağı Anneleri :)
Nasılsınız bugün ?
•Karbonatlı su 2-3 saat rahatlattı beni , öneride bulunan herkese çokkkk teşekkür ederim ❤️
Ama sonra yine aynı , eşimde anne olucaksın Çek , içme onu bunu diyor , tırlattırıyor beni :)
•Ayrıca bazı yemeklerin kokusunu alınca yiyemiyorum , onun dışında bulantılarım yok hiç. Sevdiğim birşeysede 2şer 3er tabak yiyorum . Benim mide yemek kaçırıyor sanırım benim miniğe , yoksa normal yemiyorum yani :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tatlim aman cok dikkat et ben 174 boy 71 kiloyla ilk gebeligime basladim 110 kiloya yakin tamamaladim. Cok sukur saglikla atlattik dogumu ama sezeryan olmak zorunda kaldim ve kilodan cok cektim.. Simdi 75 le basladim 75-76 yim odum kopuyor gereksiz kilo almaktan saglikli ve dengeli beslenmeye calisiyorum
Gunaydinlarr. Bas agrisi için ilaç dişinda ne yapılabilir arkadaşlar? Gece yatarken agriyordu hala devam ediyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Soda mi maden suyu mu tercih edilmeli karistim ben simdi
bende 73 ile başladım ama boyum 1,60 .
eskiden 62 kiloydum hamıle kaldım 3 ayda 88 e çıktım, sonra bebek düştü.
tam işte o kiloları veriyordum 73 e kadar indim yeniden kaldım hamile.
öğrendiğimde tartıldım 73 idi sonra 15-20 geçmeden bir tartıldım 82 olmuşum.
ben anlayamıyorum .kesinlikle çok yemiyorum. doktora söylüyorum diyetisyene yönlendirelim diyor. tiroitlerim falan normal.bir nedeni olmalı.
psikolojik mi neden bilmiyorum. ya da bu progestan hap, iğne onlar beynin doyma merkezini etkiliyormuş onlardan oluyor.
su topladı desem öyle değil çünkü görüntü olarakta devleştim.bütün vücudum su toplamış olamaz.
bende kendimi senin gibi 110 kiolara çıkarım diye düşünüyorum ama senin boyunda uzun ben duba olurum .işte vermesi kolay sonradan veririm ama rahatsızlık yapmasından korkuyorum.
selam arkadaşlar..
benım bı sorum var... bacaklarımın bitiş noktası cınsel organ başlangıç yeri..yanı kasıkların altı..bılemıyorum tam anlatabıldımmı... bikini başlangıç noktası siyeyim... hanı böyle zor bi spor yaparsınız hamlar ağrır ya...
öyle ağrıyor... yururken ayağa kalkarken otururken.. neden acaba ... cok değil ama sınırımı bozuyor ...hiç böyle hisseden oldumu.
selam arkadaşlar..
benım bı sorum var... bacaklarımın bitiş noktası cınsel organ başlangıç yeri..yanı kasıkların altı..bılemıyorum tam anlatabıldımmı... bikini başlangıç noktası siyeyim... hanı böyle zor bi spor yaparsınız hamlar ağrır ya...
öyle ağrıyor... yururken ayağa kalkarken otururken.. neden acaba ... cok değil ama sınırımı bozuyor ...hiç böyle hisseden oldumu.
selam arkadaşlar..
Ayakları şişen var mı? benim şişmeye başladı şimdidençok tuzlu seviyorum herşeyi.
bende 73 ile başladım ama boyum 1,60 .
eskiden 62 kiloydum hamıle kaldım 3 ayda 88 e çıktım, sonra bebek düştü.
tam işte o kiloları veriyordum 73 e kadar indim yeniden kaldım hamile.
öğrendiğimde tartıldım 73 idi sonra 15-20 geçmeden bir tartıldım 82 olmuşum.
ben anlayamıyorum .kesinlikle çok yemiyorum. doktora söylüyorum diyetisyene yönlendirelim diyor. tiroitlerim falan normal.bir nedeni olmalı.
psikolojik mi neden bilmiyorum. ya da bu progestan hap, iğne onlar beynin doyma merkezini etkiliyormuş onlardan oluyor.
su topladı desem öyle değil çünkü görüntü olarakta devleştim.bütün vücudum su toplamış olamaz.
bende kendimi senin gibi 110 kiolara çıkarım diye düşünüyorum ama senin boyunda uzun ben duba olurum .işte vermesi kolay sonradan veririm ama rahatsızlık yapmasından korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?