- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
tesekkur ederim canim 11 haftalik olduk 12 haftadan gun aliyoruz oburu evet kucucuk kizim ama ben cok mutluyum
emzirmeyi biraktim canim malesef kizim zaten cok az emiyordu gunde 2 kere falan 9 aylikken biraktik
Hamilr kaldığımda 60tım şimdi 57yim 😢
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Bende hiç göğüs yok :)) bebekler bu neymiş diyecekler emerken
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm benimki böyle değildi bende negatif şeklinde yaxıyordu seninki demek ki referans aralıklarıyla verilmiş eğer verilen referans aralıkları içindeyse normal demektir
Kizlar sistit oldum yavarmi aranizda olan
gebeyken olabilirmiş normal canım
kefir için geçer
Canim ya surekli oluyo bnde biktim en son herpes cikmisti cok ktuydu dr gtmeme gerek varmi acaba uf
kefir iç bence
doktor ilaç verir
hiç sevmem onu ben yaa berbat bişi :2:
herkese merabalar bende 2015 şubat anne adayıyım 10 haftalık bebişim şuan çok heycanlıyız ilk bebeimiz Allah herkese nasip etsin
Ben sistit oldgumda hep kanama oluyo cok ktu ya wc ye gtmeye korkuyorum.kefir kullanayim o zman
dün bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum kızlarrabbim hepinizinkini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin..
amin canım çok sağol inşallah.. neden durur bilen var mı doktorum hiçbirşey söylemedi hiç motive etmedi hiç memnun kalmadım
2 doktora gittim canım kalbinin durduguna inanamadım zaten. dünde kend doktoruma gittim işte durum böyle gelişti 2 gün olmuş öleli ve neden bilmiyorum
bende gittim bugün doktoraaaa
çok şükür herşey yolundaymış ,duyduk kalbini de pıtpıtpıtpıtpıtAllah hepimizin bebeklerini nazarlardan hastalıklardan korusun, bolca dua edelim, şükür edelim inşallah..
güç bela süpürgemi yaptım
örümceklere yem olacakmışız az daha
heryeri örümcek ağı basmış
halbuki sirkeli suyla siliyordum her ay,
altı üstü 2 aydır silemedim hemen yerleşmişler eve
kendimden utandım :26:
bir kitaba sardım dün geceden beri biraz daha okuyayım
iyi geliyor kafamı meşgul etmek
kitabın adı BRONZ ATLI
okumayan varsa şiddetle tavsiye ediyorum sürükleyici bir kitap
dün bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum kızlarrabbim hepinizinkini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?