dün bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum kızlarrabbim hepinizinkini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin..
amin canım çok sağol inşallah.. neden durur bilen var mı doktorum hiçbirşey söylemedi hiç motive etmedi hiç memnun kalmadım
hiçbir fikrim yok canım
keşke hemen ona aldırmayıp başka doktora gitseydin
açıklama yapmak zorunda sana
en azından patalojiye göndermek zorunda bebeğini
o zaman belli olurdu
amin canım çok sağol inşallah.. neden durur bilen var mı doktorum hiçbirşey söylemedi hiç motive etmedi hiç memnun kalmadım
2 doktora gittim canım kalbinin durduguna inanamadım zaten. dünde kend doktoruma gittim işte durum böyle gelişti 2 gün olmuş öleli ve neden bilmiyorum
2 doktora gittim canım kalbinin durduguna inanamadım zaten. dünde kend doktoruma gittim işte durum böyle gelişti 2 gün olmuş öleli ve neden bilmiyorum
Hayır canım olmuyormuş ben hem doktoruma sordum hem de tv de dinledim makyajın ojenin bi zararı yokmuş kan ve ağız yoluyla alınmayan kimyasal bebeğe hiçbir şey yapmıyormuş ben de çok hassastım ama şimdi rahatladım 😊
dün bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum kızlarrabbim hepinizinkini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin..
off her biri farklı diyor, bir arkadaşıma varsa aksi bir durum ilaçla tedavi var demiş. Bu konuda çok kafam karışık.
çok sağol canım..
bazen cok mu ehvam yapıyorum diyorum ama
öncesinde iki kayıp yaşayınca gelde ehvam yapma işte
hoşgeldin canım
bizim takvimlerimizin en altında hamilelik takvimini imza alanınıza eklemek için tıklayın yazıyor ona tıkla bebeğinin doğum tarihini yaz o ayarlıyor
benim karnımda haddinden fazla çıktı kızımda 4 aylıkken falan bukadardı bunda erken çıktı bizde inanamadık.sağlıklı olsunda bebeğim varsın karnım erken çıksın dimi ama :)
ANTI TOXOPLAZMA IGG 12,3
ANTI RUBELLA IGG 140
ANTİ-CMV IGG 10,6
bayanlar tahlıl sonuçlarım böyle çıkmış.sizde yaptırmışsınızdr.doktora yarın sorabileceğim.bilginiz varsa paylaşırmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?