2015 Şubat Anneleri

dün bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum kızlar rabbim hepinizinkini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin..

Aaaaa zynpykta çok üzüldüm
Geçmiş olsun , zor ve berbat bir süreç seni bekliyor . Rabbim yardımcın olsun,sabır versin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin canım çok sağol inşallah.. neden durur bilen var mı doktorum hiçbirşey söylemedi hiç motive etmedi hiç memnun kalmadım

hiçbir fikrim yok canım
keşke hemen ona aldırmayıp başka doktora gitseydin
açıklama yapmak zorunda sana
en azından patalojiye göndermek zorunda bebeğini
o zaman belli olurdu

hiçbir fikrim yok canım
keşke hemen ona aldırmayıp başka doktora gitseydin
açıklama yapmak zorunda sana
en azından patalojiye göndermek zorunda bebeğini
o zaman belli olurdu

2 doktora gittim canım kalbinin durduguna inanamadım zaten. dünde kend doktoruma gittim işte durum böyle gelişti 2 gün olmuş öleli ve neden bilmiyorum

amin canım çok sağol inşallah.. neden durur bilen var mı doktorum hiçbirşey söylemedi hiç motive etmedi hiç memnun kalmadım

Ahhh ahhhh... Ben neden bu kadar para verip gidiyorum Acıbadem'e işte sebep bu. Kocaelide yok , doktor yok ! Açıklama yapıcak , seni anlıcak bir doktor yok. Sana şunu diyim benimde 10 hafta olması gereken bebeğim 8 haftada kalmış , kalbi durmuş. Sonuç kürtaj. Açıklama yapan doktorda olmaması yanına hediyesi. Bir ton sebep olabilir ama yüksek ihtimalle gelişmeyen , sakat bir bebek. Ve kendi kendini sonlandırdı. İnşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2 doktora gittim canım kalbinin durduguna inanamadım zaten. dünde kend doktoruma gittim işte durum böyle gelişti 2 gün olmuş öleli ve neden bilmiyorum

kürtaj belasının ne kadar kötü birşey olduğunu çok iyi biliyorum canım
ama patolojiye gönderselerdi sebebini öğrenirdiniz
bende kürtaj olduğumda dış gebelik teşhisi kondu ama patolojide durumun öyle olmadığı ortaya çıktı
bir arkadaşım 3 defa kalp durması sebebiyle kürtaj oldu
pataloji sonuçlarında hep genetik bir problem olduğu ortaya çıktı
meğer hamile kaldığından itibaren bir iğne kullanması gerekiyormuş
son gebeliğinde o iğneyi kullanarak doğum yaptı

gerekirse doktorunu değiştir inşallah birdaha böyle birşey yaşamazsın canım

Benim elim gitmiyo böyle şeyler yazan arkadaşlara aynı şeyi daha önce yaşadığım için okumaya bile cesaret edemiyorum inan yaşadığını yaşayan bilir ancak!!! Ama üzülme seninle alakalı bişey yok sakın kendini suçlsma... Ama resmen kötü bişeyler olduğunu hissetmiştim bi kaç gün şikayetlerim azalmıştı çünkü. Senin için herhangi bir belirti yaşandı mı cnm?

Gecmis olsun canim. Pihtilasma testleri, kromozom testleri yapiliyor. Kromozom testi hem sana hem esine. Patolojiden bisey cikmaz bebegi genetik teste gonderirsen net bisey cikar. Ona da cok gerek yok. Sen bi sure bekle iyiles. Sonra bi arastirma hastanesine git. Ilk dusuk dersen onemsemiyorlar 3 dusuk de. Ya da profun ozeline git ozaman baktirir testlere. Ya da bu ilk de akisina birak. Iki defa yasadigin seyi yasamis biri olarak ihmal etme testleri derim sana.

çok sağol canım..
bazen cok mu ehvam yapıyorum diyorum ama
öncesinde iki kayıp yaşayınca gelde ehvam yapma işte

dün bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum kızlar rabbim hepinizinkini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin..

Zor bir durum cnm cok gecmis olsun.hayirlisi boyleymis demekki sagliksiz gelisiyormus rabbim hayirli saglikli bir evlat versin insallh en yakin zamnda.

off her biri farklı diyor, bir arkadaşıma varsa aksi bir durum ilaçla tedavi var demiş. Bu konuda çok kafam karışık.

bende duydum kardesim bi hastasindan oyle birsey duymus bana soyle di simdi geri aradim doktoru sordum oda 2li 3lu testlerde sorun olsada tedavi sureci yok dedi ayrintili ultrasona girince sikinti olursa bakilir dedi benim ilk bebegimde organlari disarda ve sivisinda azalama oldugu icin sonlandirildi hicbir tedavisi olmadi o yuzden doktorumda bildigi icin beni o sekilde yonlendirdi rabbim sıkıntı vermesin sagsalim saglikla kucagimuza alalim

çok sağol canım..
bazen cok mu ehvam yapıyorum diyorum ama
öncesinde iki kayıp yaşayınca gelde ehvam yapma işte

Hepimiz aynıyız sanırım bu forumda çok fazla acı yaşamış anne adayı var o yüzden bu kadar hassas ve tedirginiz . Ve umarım bu vesveseler boşunadır ve herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır 🙏

canım çok geçmiş olsun
ben iki dfa yaşadım kalp durması değil ama ikisindede kalp atışı alamamıştık
kan pıhtılaşma bozuklugu çıktı sebep olarak
şimdi iğne kullanıyorum...
biraz dinlen kendini toparla kafanı dağıtmaya calış biliyorum cok zor ama zamanla acında hafifleyecektir
kromozam analizi ve trombofili paneli testlerini yaptırmayı ihmal etme

Canım çok üzüldüm Rabbim şefaatçin eylesin ahirette inşallah dilerim en kısa zamanda yeni bir gebelik yaşarsın ve bebişini alırsın sağsağlim kucağına

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim karnımda haddinden fazla çıktı kızımda 4 aylıkken falan bukadardı bunda erken çıktı bizde inanamadık.sağlıklı olsunda bebeğim varsın karnım erken çıksın dimi ama :)

Canim.bence onceden dogum.oldugu.icin sadece gobek o benimkide oyle daha bebek kasiklarda ilerki haftalarda daha buyuyecek yukari cikacak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

güç bela süpürgemi yaptım
örümceklere yem olacakmışız az daha
heryeri örümcek ağı basmış
halbuki sirkeli suyla siliyordum her ay,
altı üstü 2 aydır silemedim hemen yerleşmişler eve
kendimden utandım :26:

bir kitaba sardım dün geceden beri biraz daha okuyayım
iyi geliyor kafamı meşgul etmek
kitabın adı BRONZ ATLI
okumayan varsa şiddetle tavsiye ediyorum sürükleyici bir kitap

ANTI TOXOPLAZMA IGG 12,3
ANTI RUBELLA IGG 140
ANTİ-CMV IGG 10,6
bayanlar tahlıl sonuçlarım böyle çıkmış.sizde yaptırmışsınızdr.doktora yarın sorabileceğim.bilginiz varsa paylaşırmısınız?

Cnm benimki böyle değildi bende negatif şeklinde yaxıyordu seninki demek ki referans aralıklarıyla verilmiş eğer verilen referans aralıkları içindeyse normal demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…