2015 Şubat Anneleri

tesekkur ederim canim 11 haftalik olduk 12 haftadan gun aliyoruz oburu evet kucucuk kizim ama ben cok mutluyum

emzirmeyi biraktim canim malesef kizim zaten cok az emiyordu gunde 2 kere falan 9 aylikken biraktik

Kıyamam az emmiş olsun sağlıklı olsunlar da önemli değil ne kadar anne sütü alabilirse kar sonuçta bazı bebekler hiç ememiyor :(

Hamilr kaldığımda 60tım şimdi 57yim 😢

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Acaba benden zayıf mısın diye düşünmüştüm canım ondan sordum ben 50 kiloyum hatta bu aralar biraz daha zayıfladım sanırım akşam bulantılarım oluyor pek yiyemiyorum :19:

Bende hiç göğüs yok :)) bebekler bu neymiş diyecekler emerken

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim de yoktu ama hamilelikle beraber insan hem kilo alıyor göğüsleri şişiyor hem de süt dolduğu için tabii daha sonra yine eski kıvamına geri dönüyor :(

Selam guzel anneler ve tatli minikleri..gecmise söyle bir goz attim da yine üzücü haberler gördüm uzuldum bi o kadar da tedirgin oldum:( bebeğini kaybeden arkadaslara rabbim sabir ve tez elden yeniden saglikli evlatlar versin inşallah. Bizlete de saglikla kucaklamayi tabi..

Iki gündür dis agrisi cekiyorum yine basladi kör olasica agrilar off off discide tedavi olabilmek için kaçıncı haftayi doldurmamiz gerekiyordu acaba

Canim ya surekli oluyo bnde biktim en son herpes cikmisti cok ktuydu dr gtmeme gerek varmi acaba uf

kefir iç bence
doktor ilaç verir
hiç sevmem onu ben yaa berbat bişi :2:

bende gittim bugün doktoraaaa :49:

çok şükür herşey yolundaymış ,duyduk kalbini de pıtpıtpıtpıtpıt :16: Allah hepimizin bebeklerini nazarlardan hastalıklardan korusun, bolca dua edelim, şükür edelim inşallah..

Ben sistit oldgumda hep kanama oluyo cok ktu ya wc ye gtmeye korkuyorum.kefir kullanayim o zman

kanama mııııııııııııııııı
doktoro git acilllllllllllll
kanama olmazz olmamalıı :S

Kızlar göğüsleriniz yumuşadımı, oğlumda herşeyi hatırlıyorum ama bi tek bu aklıma gelmiyor :1:

dün bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum kızlar :( rabbim hepinizinkini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin..

amin canım çok sağol inşallah.. neden durur bilen var mı doktorum hiçbirşey söylemedi hiç motive etmedi hiç memnun kalmadım:14:

2 doktora gittim canım kalbinin durduguna inanamadım zaten. dünde kend doktoruma gittim işte durum böyle gelişti 2 gün olmuş öleli ve neden bilmiyorum

Çok üzüldüm cnm Rabbim sabir versin. Benimle ayni anda hamile kalan bir kuzenim vardi onunda kalbi durmuş cumartesi kürtaj olacak o da ona da üzüldüm. Rabbim tez zamanda saglikli bir bebis gondersin. Patoloji en iyi çözüm durdum yerde olması mantiksiz geliyor bana da.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende gittim bugün doktoraaaa :49:

çok şükür herşey yolundaymış ,duyduk kalbini de pıtpıtpıtpıtpıt :16: Allah hepimizin bebeklerini nazarlardan hastalıklardan korusun, bolca dua edelim, şükür edelim inşallah..

Maşallah Allah tamına erdirsin, benimde az kaldı günlerim ama sanki geçmek bilmiyor :37:

güç bela süpürgemi yaptım
örümceklere yem olacakmışız az daha
heryeri örümcek ağı basmış
halbuki sirkeli suyla siliyordum her ay,
altı üstü 2 aydır silemedim hemen yerleşmişler eve
kendimden utandım :26:

bir kitaba sardım dün geceden beri biraz daha okuyayım
iyi geliyor kafamı meşgul etmek
kitabın adı BRONZ ATLI
okumayan varsa şiddetle tavsiye ediyorum sürükleyici bir kitap

Benim Yerimden kalkmaya mecalim yok siz nasıl yapıyorsunuz bilmem bravo valla kitabın konusu ne bu arada

Kaşlarımı aldırdım yemin ederim sanki kirpiklerimi tek tek çektirdim. Bu nasıl bir acı hayatımda böyle acıdığını hatırlamam. :53:

bu arada iki doktora gidiorum biri istanbulda biri oturduğum yerde çerkezköyde. ikisi arasında 1 hafta var. biri dio 9+4 diğeri dio 10+4 :1: hiç takılmıorum ben bu gün hafta olaylarına o anki ölçümlerine bağlı, sadece hani telefonda uygulamalar fln oluyor, bugün bebeğinizin şunu gelişti bunu gelişti die, onları takip edemiorum ona üzülüorum :emir_bebek: :)

Kizlar doktordan geldim simdi. Ateşten ölüyorum 40 derece sicaklikta donuyordum acilen doktora gittim ama mucizemi gördüm bende, mutluyum. 3 cm olmuş uyuyordu bicirik bizi tinlamadi pek. Kardesim bastan sona videoya aldi devamlı acip izleriz artik.

Bu arada üzücü bir haber daha gelmiş Rabbim en Lisa zamanda bir daha nasip etsin inşallah arkadasimiza, geçmiş olsun.

Back
X