aman ne güzel böyle devam etsin keseyide görmüşsün hayırlısıyla o bebekler bizimle kalsın allaha emanetler
Gobus sisti bile oğluna 85 kiloyla girmiştim doğuma. Bakalim Allah nasip ederse 100 kg olmam insallahhh...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin amin aminnnn n. günde ya malikel mülk, ya mürid çekiyorum netten araştırdım. Bu esmaları buldum Rabbim tamamına erdirsin hepsini.
2.5 saat uzaklıkta hayvanat bahçesi var oğlumla babaannesi gitti korkudan gidemedim doktor dinlen dedi..
Bi kaç gün içinde kendi doktoruma giderim inşallah..
Keseyi gören arkadaşlar 2.3 mm yazıyordu normalmidir acaba?
tabiki sonucu alınca yazarım bende tedirginim keseyi ve kalp atışını görene kadar rahatlayamayız heralde canım
Bu şimdiki halinmi?? Aman ne güzel aman keşke 100 kadar çıksam nerdeeee :))
Oğlanda 82 ile hamile kaldım 88 ile doğuma gittim :) şimi 60 bile yokum
aynen öyle canım, hatta be doğana kadar rahat edemeyecem. doğduktan sonra da başka kaygılar. off ne zormuş anne olmak. canım annem, hep der anne olunca anlarsın anne olmadan anladım vallaha :)
Cnm ben bugün gittim 5+4 üz 4 mm dedi keseye ama her gün milim milim büyüyo herhalde keseler
Cnm ben bugün gittim 5+4 üz 4 mm dedi keseye ama her gün milim milim büyüyo herhalde keseler
Evt cnm ya benim durum vahim topigin en gobeklisi olmaya tslibim desem yeri. Hic iç karnim yok. Hamile kalmadan önce hic yoktu gobegim hemen şişmeye basladi e boğazda acildi tabi. Önceden bi salata yeterdi öğlene simdi nerdeee... Maşallah sen güzel kilo vermissin ama onlar için değer dimi:))
Maşallah :)halsizlik uykusuzluk dışında pek sıkıntı yok dert ediyorum niye böyleymiş diye
Oğlumu gördüğümde 5+2 de 8 mm di normaldir. Bu sefer c.tesi gidicez bakalim ne kadar olacak.
Şimdi ben bunuda kafaya takarım oğlumda hiç erken gitmediğim için doktor bilmiyorum. Ama kaybettim bebeğim 6+3 ken 7.22 mm'di
:////
Zamanla herşeye alisiyorsun cnm çok evamli olmazsan rahat edersin sende çocukta. Fazla evham stres yapar..
Ayy inşallah süpriz yapar bebeğim D3 duyarım sesini bide bişi sormam ya sağlık ocağına da kayıt yaptiracaz ya ordada kalp atışı dinleniyor değil mimaşallah çok güzel artmış. keseyi kesin görürsün ama kalp atışlarıda süpriz yapabilir
işte durup durup kuruntu yapıyoruz kendimize herkeste miğde bulantısı olucak diye bir şey yokmuş aslında
sen bizden öndesin keseyi gördünmü?
dünürüm senin kese göründü mü? kese çift mi tek mi belli değil mi?
canım bu değer senin beklenen adet gününden kaç gün sonraki değer?merak ettim banada yüksek dedilerde