2015 Şubat Anneleri

aman ne güzel böyle devam etsin keseyide görmüşsün hayırlısıyla o bebekler bizimle kalsın allaha emanetler

Amin amin aminnnn n. günde ya malikel mülk, ya mürid çekiyorum netten araştırdım. Bu esmaları buldum Rabbim tamamına erdirsin hepsini.

2.5 saat uzaklıkta hayvanat bahçesi var oğlumla babaannesi gitti korkudan gidemedim doktor dinlen dedi..

Bi kaç gün içinde kendi doktoruma giderim inşallah..

Keseyi gören arkadaşlar 2.3 mm yazıyordu normalmidir acaba?

Gobus sisti bile oğluna 85 kiloyla girmiştim doğuma. Bakalim Allah nasip ederse 100 kg olmam insallahhh...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu şimdiki halinmi?? Aman ne güzel aman keşke 100 kadar çıksam nerdeeee :))

Oğlanda 82 ile hamile kaldım 88 ile doğuma gittim :) şimi 60 bile yokum

Cnm ben bugün gittim 5+4 üz 4 mm dedi keseye ama her gün milim milim büyüyo herhalde keseler

tabiki sonucu alınca yazarım bende tedirginim keseyi ve kalp atışını görene kadar rahatlayamayız heralde canım

aynen öyle canım, hatta be doğana kadar rahat edemeyecem. doğduktan sonra da başka kaygılar. off ne zormuş anne olmak. canım annem, hep der anne olunca anlarsın anne olmadan anladım vallaha :)

Bu şimdiki halinmi?? Aman ne güzel aman keşke 100 kadar çıksam nerdeeee :))

Oğlanda 82 ile hamile kaldım 88 ile doğuma gittim :) şimi 60 bile yokum

Evt cnm ya benim durum vahim topigin en gobeklisi olmaya tslibim desem yeri. Hic iç karnim yok. Hamile kalmadan önce hic yoktu gobegim hemen şişmeye basladi e boğazda acildi tabi. Önceden bi salata yeterdi öğlene simdi nerdeee... Maşallah sen güzel kilo vermissin ama onlar için değer dimi:))

aynen öyle canım, hatta be doğana kadar rahat edemeyecem. doğduktan sonra da başka kaygılar. off ne zormuş anne olmak. canım annem, hep der anne olunca anlarsın anne olmadan anladım vallaha :)

Zamanla herşeye alisiyorsun cnm çok evamli olmazsan rahat edersin sende çocukta. Fazla evham stres yapar..

Cnm ben bugün gittim 5+4 üz 4 mm dedi keseye ama her gün milim milim büyüyo herhalde keseler

Oğlumu gördüğümde 5+2 de 8 mm di normaldir. Bu sefer c.tesi gidicez bakalim ne kadar olacak.

Değmez mi. :)))) inşallah bundada tam tersi olurum 100 kadar çıkarım :))) sağlıklı olsunda gerisi boş :))

Maşallah :) halsizlik uykusuzluk dışında pek sıkıntı yok dert ediyorum niye böyleymiş diye

Yaa bende bütün gün evdeyim ama uyku sifir. Oglanda yastigi koyar uyurdum bu sefer hic uykum yok yaş 12 de anca uyuyorum gece.

Oğlumu gördüğümde 5+2 de 8 mm di normaldir. Bu sefer c.tesi gidicez bakalim ne kadar olacak.

Şimdi ben bunuda kafaya takarım oğlumda hiç erken gitmediğim için doktor bilmiyorum. Ama kaybettim bebeğim 6+3 ken 7.22 mm'di

:////

Şimdi ben bunuda kafaya takarım oğlumda hiç erken gitmediğim için doktor bilmiyorum. Ama kaybettim bebeğim 6+3 ken 7.22 mm'di

:////

Ya cnm herkesçe ayni olacak değil ki takma kafana. Herşeyin hayirlisi olsun. Saglikla gelsinler de gerisi bos.

Tesekkurler kızlar benim 4 haftalikken betahgc 34.5 ckmsti snz nasl ckti benimki normalmi acaba??

Ben 2013 Mart annesiyim. Şimdi de 2015 Şubat annesi olucam. Beklenmedik olduğu için mutluluk ve tedirginliği aynı anda yasıyorum. Ama hamilelik cok güzel bir duygu. Bunu bana tekrar yaşayacağı için Rabb'ime şükürler olsun. Sat: 09 Mayıs BDT:13 subat

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallah çok güzel artmış. keseyi kesin görürsün ama kalp atışlarıda süpriz yapabilir
Ayy inşallah süpriz yapar bebeğim D3 duyarım sesini bide bişi sormam ya sağlık ocağına da kayıt yaptiracaz ya ordada kalp atışı dinleniyor değil mi

işte durup durup kuruntu yapıyoruz kendimize herkeste miğde bulantısı olucak diye bir şey yokmuş aslında
sen bizden öndesin keseyi gördünmü?

evet canım gordum. 3 hazıranda gorumustum keseyı :) 14 undede kalp atısı duymaya gıdıcez inşallah :)

dünürüm senin kese göründü mü? kese çift mi tek mi belli değil mi?

canım kese tek ama doktor tek yumurta ikizi ise bısey dıyemem kalp atısında bellı olur dedı. bana tek gibi geliyor dunur :) zaten dr da takılmayın beta hcg ye önemsız seyler onlar dıyor. bız saf gıbı kafayı yıyoruz :)

canım bu değer senin beklenen adet gününden kaç gün sonraki değer?merak ettim banada yüksek dedilerde

benım adetımden sonra 30. gunde yapıldı kan testi. 29 nisanda adet oldum. 28 mayısta test yapıldı. senınkıler nasıl canım?

2015 şubat annesi
kulağa çok hoş geliyor :)
ben de şubat annesi olmak istiyorum hayırlısıyla inşallah
sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…