- 14 Haziran 2011
- 100
- 20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm ben 04.06 carsamba gecesi kan tahlili yaptirdim beta 738 cikti. İki gun sonra da doktora gittim ultrasonda gorundu. Bence benim doktor son adetimin ilk gununden itibaren saymaya baslamadi oyle olsa su an benim de 6. haftanin icinde olmam gerekirdi degil mi. Adetimden iki hafta sonrasindan saymaya basladi bence. İki hafta sonra cuma gunu kontrolum var o zaman soracagim doktora. Ne guzel degil mi buradaki herkes neredeyse ayni zamanlarda bebisleri kucagina alacak. Senin birdahaki kontrolun ne zaman cnm yine haber verir misin kontrolden sonra bakalim sana ne diyecek o zaman:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın kıslarrr bnimde 5. haftamda kese göründü. dr iki hafta sonraya çağırdı test yapmamız lazım dedi açıks,cası test yapmak istemiyorum ne testi bilen var mı.
Birde yeme içme tabi önemli ama ara sıra yenen bir hamburgerden bişey olmaz sanıyorum. kolayı zaten içmezdim yine içmem ağırlığı süt ürünlerine proteine meyveye vermek istiyorum inşallah ama çalışınca istediğin gibi beslenmek zor oluyor.
ya sorma canım ya. calısırken cok zor yeme ıcme olayları. fırma yemeklerı cok kotu. mesela bugun resmen ac kaldım. sımdıden aksam yemegınde neler yesem dıye dusunuyorum:) bırde ofıs ortamı sureklı cay kahve gelıyor. bız bakıyoruz ooyle agzımızı acıp. evde olanlar cok şaanslı bu konuda.
slm canım nasılsın?
seninle tarihlerimiz aynı olduğu için sana sorayım dedim sende miğde bulantısı falan başladımı?Bende henüz başlamadı aslında başlamaması daha iyi aslında ama insan merak ediyor fazla bir değişiklik hissetmiyorum çünkü
ruya27 canım kanı sabah verdim 4 gibi sonuç çıkacak sonuca göre doktorumla görüşüp randevu alacam sen yarını bekliyorsun değilmi
canım benım bat 29 nisan. sizden 1 hafta falan ondeyım ama bendede başlamadı allaha sukur :)
canım alıntı ile cevap ver yaparsan ben daha rahat gorurum yazdıklarını. benım bırdahakı randevum 14 unde cumartesı gunu yanı. kalp atışı duymaya gıdıcez ınsallah. cok heyecanlıyım bende. bakalım nasıl olucak :) buarada benım beta hcg 1034. bir heyecanım da bu yuzden. ıkız olabılır dıyorlar ama belli olucak inş oda cumartesı :)
çatlatma iğnesinden sonraki 15.günüm beta hcg 15 cıktı doktorum carsamba tekrarlıcez yukselırse gebelık dedı 2defa düşüğüm var cok korkuyorm adetıme yakın oldugudan 15 cıkarmı yada benm durumum gıbı olan 15 cıkıpyukselen varmı
canım alıntı ile cevap ver yaparsan ben daha rahat gorurum yazdıklarını. benım bırdahakı randevum 14 unde cumartesı gunu yanı. kalp atışı duymaya gıdıcez ınsallah. cok heyecanlıyım bende. bakalım nasıl olucak :) buarada benım beta hcg 1034. bir heyecanım da bu yuzden. ıkız olabılır dıyorlar ama belli olucak inş oda cumartesı :)
tabiki sonucu alınca yazarım bende tedirginim keseyi ve kalp atışını görene kadar rahatlayamayız heralde canımevet canım yarın öğleden sonra randevum var. düne kadar çok stresliydim ama bugün güzel uyandım ve içimde iyi hisler var inş. iyi olacak herşey. seni de çok merak ediyorum akşam haber verirsin değil mi?
bozam moralini yükselir ben bir hafta önce öğrenmiştim değer 12,9 du sonra arttı rabbim ol derse olur gönlünü ferah tut bebeklerimiz allaha emanet.
işte durup durup kuruntu yapıyoruz kendimize herkeste miğde bulantısı olucak diye bir şey yokmuş aslında
sen bizden öndesin keseyi gördünmü?
tabiki sonucu alınca yazarım bende tedirginim keseyi ve kalp atışını görene kadar rahatlayamayız heralde canım
İNŞALLAH CANIM inşallah he hüsran yasadım mevlam bu sefer artıtsn ınsallah bende cok ıstıyorm buraya subat annesı olarak yazmayı ama guvenemıyorm 1080 den düştü ilk dusugm sonra kımyasal oldu 49dan düştü bu cok dusuk geldı bu yuzden okdar korkuyormkı ınsallah tutunur
İNŞALLAH CANIM inşallah he hüsran yasadım mevlam bu sefer artıtsn ınsallah bende cok ıstıyorm buraya subat annesı olarak yazmayı ama guvenemıyorm 1080 den düştü ilk dusugm sonra kımyasal oldu 49dan düştü bu cok dusuk geldı bu yuzden okdar korkuyormkı ınsallah tutunur
Ah canım ya bende de bişey yok 6+2 sanırım gün saymada istemiyorum o kadar psikolojim bozukki.. Eşim sakim ol bu sefer bişey olmayacak diyor, diyom bu seferde olmazsa çeker giderim buralardan :)))) 1 sene içinde 3. Gebeliğim..
Oğlumda günüme dört gün vardı nasıl kusuyordum anlatamam ordan hamile oldugumu anlamıştım :))
Allahım yüzümüze baksın, içime içimize ferahım versin...
Diyorum hiçbirşey hissetmediniz halde 5. Haftada keseyi gördüm şaşırdım resmen :)) şimdi acaba ilerliyorum yoksa durdumu derdindeyim ((((
Annneeee anneeeeeeee ben niye evlendim annneeeee hepsi ayrı dertttttttttt :))))))) anam çok uzakta :)))))