2015 Şubat Anneleri

Bende istanbuldayim. Hangi Dr gidiyorsu n cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Figen Taser Guney cnm memorialde. Cok memnunum ben hamile kalmadan once de smear testi icin alan muayene olmustum. Sen kime gidiyorsun?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cok sukur Allahıma,,2 dusukten sonra arkadaslar yenı hamıle oldugumu ogrendım..Allahım ısteyen herkese versın cok mutluyum ama bir yandan korkuyorum ..

hayırlı olsun lamia inş gebeliğin sağlıklı bir şekilde devam ederde bebeğini kucağına alırsın. bende de aynı korku var cumartesi kanda çıktı ama daha önce dış gebelik geçirdiğim için yarın tekrar yaptıracam testi artış düzenliyse inş bende aranıza katılıcam :)

cok sukur bomba gibiyim :)
acayip yorgun hissediyorum onun disinda kasiklarda ara sira batma oluyor baska da bi sikayetim yok simdilik

mide bulantisi yok dun sadece yemek yaparken et kokusu felaket tiksindirdi o kadar

ya bir de sen goguslerinin yumusadigini soylemistin bu konuda doktora felan danistin mi ? cunku dunden beri goguslerimde ne agri ne de sislik var tekrar yumusadilar normal mi acaba :18:

ne kadar ufak detaylari kafaya takiyoruz :44:

İnşallah cnm sağlıkla alırsın bebişini kucağına

Son düzenleme:

sorma en ufak şeylere takılıyoruz işte
bendede uyku hali kasık ağrıları var birtek
göğüslerim bigün sert oluyor bigün yumuşak boşver takılma günü gününe değişiyor yani.Sadece biraz büyüdiler sankim

hadi hayirlisi yarin doktorumu arayip randevu alacagim insallah hersey yolundadir

Kizlar bende 4 haftalik hamileyim yalnz kasiklarim hala agriyor ve ne zaman bu agrilar gecer bilen varmi??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende de sağ kasığımda çok yoğun bir ağrı var hatta asağ bacağıma da ağrı vuruyor. belki tecrübeli anneler bizi bu konuda aydınlatabilir?

blackberry benim 4 hafta yeni doldu ama bulantı ara ara yokluyor. şimdiden başlamış olması tuhaf değil mi cumartesi beta 22,5 çıkmıştı bu değere bulantı olması beni şaşırtıyor.

canım çokk sevindim bende daha kan testi yaptırmadım pazartesi yaptıracam ama idrar testinde çizgim daha belirgin oldu inşallah güzel haberler veririz pazartesi

dicleberen naptın canım sonuçtan bizi haberdar et.

beni de listeye ekler misiniz ıkınci bebek tahmini dogum tarihi 12 şubat bugun dört haftalık olduk ama daha doktora gitmedik 6 haftalık olunca gidicem geçen perşembe beta hcg degerim 12 idi.daha tekrarlamadım bu perşembe tekrarlıycam geç mi olu acaba?

Cumartesi tekrarladim bende kan testini 3172 çıktı acaba cumaya kadar kaç olur hesabını bilen var mı bide cuma günü gitsem kalp atısında duyulur mu ki 5+5 olcaz cuma günü Ayy beklemek ne zor Allahım

7. haftaya gireceğim. 6. haftadan itibaren bulantılarım başladı, tuzlu kraker yiyorum, midemi boş bırakmamaya çalışıyorum. İnşallah daha çoğalmaz.

hayırlı olsun öncelikle. eğer herhangi bir kanaman,çok şiddetli bir ağrın yoksa tekrarlamak için gecikmiş sayılmazsın. bu arada kaç günde bir adet oluyorsun? birde ilk gebeliğinde ilk beta değerini hatırlıyor musun?

Cumartesi tekrarladim bende kan testini 3172 çıktı acaba cumaya kadar kaç olur hesabını bilen var mı bide cuma günü gitsem kalp atısında duyulur mu ki 5+5 olcaz cuma günü Ayy beklemek ne zor Allahım

maşallah çok güzel artmış. keseyi kesin görürsün ama kalp atışlarıda süpriz yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…