- 10 Ekim 2013
- 438
- 120
- 34
benım adetımden sonra 30. gunde yapıldı kan testi. 29 nisanda adet oldum. 28 mayısta test yapıldı. senınkıler nasıl canım?
Benim regl tarihim birgun gecikince yapildi senin kadar degerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benım adetımden sonra 30. gunde yapıldı kan testi. 29 nisanda adet oldum. 28 mayısta test yapıldı. senınkıler nasıl canım?
Maşallah :) halsizlik uykusuzluk dışında pek sıkıntı yok dert ediyorum niye böyleymiş diye
Benimde çok uykum geliyo ara arada bulantı en iyisi zman geçirmek çın birşeylerde bulmak bunları kafaya takmasak için
Gobus sisti bile oğluna 85 kiloyla girmiştim doğuma. Bakalim Allah nasip ederse 100 kg olmam insallahhh...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen öyle canım, hatta be doğana kadar rahat edemeyecem. doğduktan sonra da başka kaygılar. off ne zormuş anne olmak. canım annem, hep der anne olunca anlarsın anne olmadan anladım vallaha :)
Kendime.soz vermistim bir daha hamile kalirsam sacma sapan seylere kafa yakmiyacam dedim :) ama iste gel tut sozu :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım merhaba ... yanlış hatırlamıyorsam sen 2014 mayıs topiğindeydin öyle değil mi?
Allah ın izni ile sağlıkla sıhhatle alırsın yavrunu kucağına, tüm bebeğini bekleyenlerle birlikte inşaAllah
Ayy inşallah süpriz yapar bebeğim D3 duyarım sesini bide bişi sormam ya sağlık ocağına da kayıt yaptiracaz ya ordada kalp atışı dinleniyor değil mi
benim sonuç bugün çıkmamış aile hekimimle görüştüm pazartesi diye yoğun olmuş yarın bakalım dedi yarına kadar sabır çekecez artık bide kimseye bişey diyemiyorum kan sonucu çıkmadan
ruya 27 30 gunde bir adet olurum.ilk bebegimde 21dl beta.neden sordun cnm
bugun kontolum vardı 6 haftalık oldum kese var bebek görünmedi 1 hafta daha beklıcez bebek olmazsa kürtaj dedi dr.normalde bebek görülmesi lazımmış kafam karıştı.
sasongulu 6 haftalik gidilmesi ideal.ruya cnm beim bata bir hafta kala 12 ama
mrb arkadaşlar doktora en erken ne zaman gidilmeidir
Canım senle tarihlerimiz aynıymış ben bugün gittim doktora keseyi gördük 2 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışı için birde hormon şeker kan testi istedi önümüzdeki bi iki hafta içinde gidebilirsin ama eğer folik asit almıyorsan en yakın zamanda git