2015 Şubat Anneleri

cnm ilk hamileliğimde yani oğlumda adetim 1 hafta geçince dra gitmiştim dr 5 haftalık hamile oldğmu söyledi ve kese görünmüştü. bu hamileliğimde adetim geçtikten 10 gün sonra gittim dra benim hesabıma göre 5 haftalık hatta 6 haftalık olmalıydım kı (son adet tarihine göre öyle oluyor). kandaki değerlerim 3 haftalık olduğunu gösteriyordu ve dr üstten keseyi göremedi bir hafta sonra gördü.. benim satım 22 nisan ocak annesi olacağımı sanarken inşallah şubat annesi olacağım sanırım geç döllenme olmuş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm ilk hamileliğimde yani oğlumda adetim 1 hafta geçince dra gitmiştim dr 5 haftalık hamile oldğmu söyledi ve kese görünmüştü. bu hamileliğimde adetim geçtikten 10 gün sonra gittim dra benim hesabıma göre 5 haftalık hatta 6 haftalık olmalıydım kı (son adet tarihine göre öyle oluyor). kandaki değerlerim 3 haftalık olduğunu gösteriyordu ve dr üstten keseyi göremedi bir hafta sonra gördü.. benim satım 22 nisan ocak annesi olacağımı sanarken inşallah şubat annesi olacağım sanırım geç döllenme olmuş.

Canim senin de hayirlisiyla kucagina alman nasip olur insallah saglikla. Demek ki dollenme zamanina gore beta degerine bakarak doktorlar hafta veriyor. O zaman son adetin ilk gununden itibaren saymaya baslamak dogru degil. Boylece bunu da ogrenmis olduk

SELAMM KIZLAAAR !

ben araniza yeni katiliyorum :)
daha dogrusu 7 ay once yine aranizdaydim ikiz bebeklerim icin. Ikiz bebeklerimi dusukte kaybettim. nedensiz sebepsiz kalp atislari durmustu..

simdi yeniden anne adayiyim :) Allah izin ederse subat 2015 te ben de sizin gibi yavrumu kucagima alirim insallah.

son adet tarihim : 06/05

yani muhtemelen zeytinilelimon la ayni anda hamile kaldik sanirim. yaziklarinizi takip ediyorum insallah hepimiz sorunsuz hamilelik yasariz :)

kizlar persembe gunu yani 6. ayin 5.de kan degerim 305 cikmisti bana biraz yuksek geldi acaba yine ikiz gebelik mi sorusu geldi aklima sizce normal mi bu deger ?

cevaplariniz icin tesekkurler :))

slm canım nasılsın?

seninle tarihlerimiz aynı olduğu için sana sorayım dedim sende miğde bulantısı falan başladımı?Bende henüz başlamadı aslında başlamaması daha iyi aslında ama insan merak ediyor fazla bir değişiklik hissetmiyorum çünkü

Kızlar kalp atışını duyan var mı içimizde?

dr 6. hafta kalp atışları duyular ama sen 7. hafta gel daha net olur demişti bana.

seninle tarihlerimiz aynı olduğu için sana sorayım dedim sende miğde bulantısı falan başladımı?Bende henüz başlamadı aslında başlamaması daha iyi aslında ama insan merak ediyor fazla bir değişiklik hissetmiyorum çünkü

mide bulantısı için çok erken 6. 7. haftadan sonra başlıyor...

Kizlar çin takvimine benim gibi siz de bakmissinizdir mutlaka:) acaba gercekten dogru sonuc veriyor mu daha onceden bu konuyla ilgili tanidiklarindan falan bilgi sahibi olan var mi ?

Kizlar çin takvimine benim gibi siz de bakmissinizdir mutlaka:) acaba gercekten dogru sonuc veriyor mu daha onceden bu konuyla ilgili tanidiklarindan falan bilgi sahibi olan var mi ?

Mrb cnm benim oglumda gorumcemin oğlunda müzenin kizinda diğer müzenin kizinda annemin 3 cocugunds tutuyor. Hakkimizda hayirlisi tabii.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kusmalar için yaptığınız özel bir şey var mı? Biraz önce yine çıkarttım, detarjan kokusu, yemek kokusuna hiç gelemiyorum :KK43:

Mrb cnm benim oglumda gorumcemin oğlunda müzenin kizinda diğer müzenin kizinda annemin 3 cocugunds tutuyor. Hakkimizda hayirlisi tabii.

Sagol canim cevapladigin icin. O zaman Allah kismet ederse bana da ogluş geliyor demektir:) gerci hic farketmez saglikli olsun hepimizinki önemli olan o

Kusmalar için yaptığınız özel bir şey var mı? Biraz önce yine çıkarttım, detarjan kokusu, yemek kokusuna hiç gelemiyorum :KK43:

Gecmis olsun canim. Kac haftalik senin gebeligin erken baslamis galiba biraz degil mi. Doktorun bana verdigi tavsiye yataktan aniden kalkma, tuzlu kraker bulundur yaninda, ögünlerini daha az ve daha sık olacak sekilde ayarla. Miden bos kaldikca bulantin artabiliyormus canim insallah en kisa zamanda duzelir.

Sagol canim cevapladigin icin. O zaman Allah kismet ederse bana da ogluş geliyor demektir:) gerci hic farketmez saglikli olsun hepimizinki önemli olan o

İljse hic sorun değil cnm benim oğlum var tabi önce saglikli ve hayirli olsun. Sonraki kiz olursa bende kesimde hatta herkes çok sevinecek inşallah Rabbim gönlümüze gore versin. Erkek de olsa basimin taci :)

Cnm kokuya yapacak birşey yok tatlim. Ben oğlunda sabah uyaninca modem bulanirdi leblebi yerdim çubuk kreker yerdim. İnşallah bu sefer bulantim olmaz çünkü gerçekten zorluyor.

İljse hic sorun değil cnm benim oğlum var tabi önce saglikli ve hayirli olsun. Sonraki kiz olursa bende kesimde hatta herkes çok sevinecek inşallah Rabbim gönlümüze gore versin. Erkek de olsa basimin taci :)

Evet canm benim ilk. Allah insallah gonlune gore verir senin de saglikli bir kizin olur insallah:)

Evet canm benim ilk. Allah insallah gonlune gore verir senin de saglikli bir kizin olur insallah:)

Amin canim Allah razi olsun. Saglikli olsun hayirli evlat olsun hepsi. Hangi sehirdesin cnm sen

Biz sabah doktordaydık kızlar keseyi gördük 4 mm miş susamımız minnak :) kalp atışı için 2 hafta sonraya tekrar çağırdı doktorumuz inşallah sağlıklı sıhhatlı gelsin minişlerimiz

Kızlar bir de bir sorum olucak küçük bi yumurtalık kisti varmış ama hamilelikle birlikte kaybolacak dedi doktor normal bişey mi bu

Biz sabah doktordaydık kızlar keseyi gördük 4 mm miş susamımız minnak :) kalp atışı için 2 hafta sonraya tekrar çağırdı doktorumuz inşallah sağlıklı sıhhatlı gelsin minişlerimiz

Kızlar bir de bir sorum olucak küçük bi yumurtalık kisti varmış ama hamilelikle birlikte kaybolacak dedi doktor normal bişey mi bu

Hayirli ugurlu olsun canim insallah saglikla kucagina alirsin sen de. Bende de ufak bir kist var canim doktor bana da hic problem degil dogumla birlikte gidecek dedi o yuzden endiselenme:)

X