- 10 Eylül 2020
- 1.391
- 1.192
alirsan kaucuk alirsin daha iyi silikondan. bilemedim hersey hakkinda hep farkli gorusler oluyor, bebegin ve annenin ihtiyacina gore ilerlemek en iyisi sanirim ne anne bunalsin ne bebek zorlansin. ben sureci rahat gecirme taraftariyim yoksa stres insani bitiren birsey emzik mi alir mama mi biberon mu artik nasil buyuyorsa en az zahmetle olursa ben de kafa olarak saglikli anne olurum.. ben de kendimle ilgilenmek istiyorum dogumdan sonra, su an cok saldim sacim basim tipim vucudum sporum yuruyusum biraz kendimi de mutlu etmek istiyorum ayni zamanda bebegimi de buyutmek istiyorum kendimi parcalamadanBana bugün 5 aya kadar emzik verme dediler ama 5 aylık bebek emzik mi kabul eder Allah aşkına o saatten sonra. Bebeğin ağzında plastik bir şeye hiç gerek yok dediler. Ama dün izlediğim bir doktor 1 aydan sonra emziğin hem ani bebek ölüm sendromunu önlediği hem bebeği sakin ve güvende hissettirdiği hem de diş damak yapısını, emme refleksini güçlendirdiğini söyledi mesela. Ben de veririm diye düşünüyorum 15-20 günlük veya bir aylık olduktan sonra. Bir de bebişler emzikle daha bir tatlı olmuyorlar mı