2015 Şubat Anneleri

Mrb cnm hoşgeldin bilgilerini yazarsan 1. Sayfadaki listenize ekleyelim. Saglikla kucagina alirsin insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabi:) sat:20.04 . 2014, bdt:03.02.2015 yaş: 26, istanbul.

Bir sey soracagim arkadaslar yardimci olabilirseniz sevinirim. Ilk hamileligim oldugu icin tecrubesizim tabi. Benim en son adet gordugum gun 29.04.2014. Gecen gun evde yaptigim testle hamile oldugumu ogrendikten sonra 06.06.2014 te doktora gittim ultrasonla kontrol ettikten sonra 4 haftalik hamilesin dedi keseyi de gordu. Ama internette falan arastiriyorum besinci haftadan once kese gorunemez diyor. Acaba 4 haftalik hamilesin derken 4. Haftayi bitirip 5. Haftanin icinde oldugumu mu kasetti?

Bir de 20.06.2014 te kontrole gel test yapacagiz dedi. Acaba ne testi yapiliyor? Artik karindan ultrasonla bebek gorulebilir mi sizce cunku 20.06 da 6.hafta olacak galiba.

Bir sey soracagim arkadaslar yardimci olabilirseniz sevinirim. Ilk hamileligim oldugu icin tecrubesizim tabi. Benim en son adet gordugum gun 29.04.2014. Gecen gun evde yaptigim testle hamile oldugumu ogrendikten sonra 06.06.2014 te doktora gittim ultrasonla kontrol ettikten sonra 4 haftalik hamilesin dedi keseyi de gordu. Ama internette falan arastiriyorum besinci haftadan once kese gorunemez diyor. Acaba 4 haftalik hamilesin derken 4. Haftayi bitirip 5. Haftanin icinde oldugumu mu kasetti?

Bir de 20.06.2014 te kontrole gel test yapacagiz dedi. Acaba ne testi yapiliyor? Artik karindan ultrasonla bebek gorulebilir mi sizce cunku 20.06 da 6.hafta olacak galiba.

Kalp atislatini duymak icin 6 haftayi beklemistir canm.
Ama doktoruna soru sor canim. Biz seve seve bildigimiz kadarini soyleriz o ayri ama doktorundan kesin net bilgi almalisin bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamam cnm cok tesekkur ederim :)

Evet geçen hafa bu konudan muzdariptim üzüm yedim geçti şükür ama kayısıda alıyım bi kenarda dursun
Her şey bebişler için :)

ya valla hersey onlar için. neye elimi atsam dusunur oldum zararı var mıdır acaba dıye :) helekı sıcak havalarda kola içememek çok koyuyor bana. yada soyle oturup kocaman bır hamburger ptatas kızartması falan. ay neyse canım cektı kapatıyorum konuyu :)

Kizlar bende 4 haftalik hamileyim yalnz kasiklarim hala agriyor ve ne zaman bu agrilar gecer bilen varmi??

Kizlar bende 4 haftalik hamileyim yalnz kasiklarim hala agriyor ve ne zaman bu agrilar gecer bilen varmi??

5 haftamdayim geçti çok şükür arada agriyor

Çarşambaya randevu aldim kendi Dr uma. İnşallah sorunsuz geçer randevumuz...

cok sukur Allahıma,,2 dusukten sonra arkadaslar yenı hamıle oldugumu ogrendım..Allahım ısteyen herkese versın cok mutluyum ama bir yandan korkuyorum ..:nazar::nazar::nazar::nazar:

Oğlunda da yaptim tutmuştu bu sefer kiz diyor ya kismett bakalim

ya valla hersey onlar için. neye elimi atsam dusunur oldum zararı var mıdır acaba dıye :) helekı sıcak havalarda kola içememek çok koyuyor bana. yada soyle oturup kocaman bır hamburger ptatas kızartması falan. ay neyse canım cektı kapatıyorum konuyu :)
Bende de durumlar aynı napalım sabredicez artık bi 8 aycık :)

canım satlarımız aynı. bende en son 29 nisanda adet oldum. 28 mayıs ta kan testi ile hamıle oldugumu ogrendım ve 3 haziranda doktora gıttım. 3 haziranda doktor bana 5 haftalıksın dedı. zaten ultrasondada 5 hft yazıyor. senınkı az soylemıs nedense. acaba gec dollenme falan mı oldu? aklıma baska bırsey gelmıyor acıkcası. bırde beta hcg degerın kac cıktı ve hangı tarıhte?

saglıklı sag saglım elimize alırız ınsallah.. cın takvımı kız dıyo bakalım tutacak mı hayırlısı:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Cnm ben 04.06 carsamba gecesi kan tahlili yaptirdim beta 738 cikti. İki gun sonra da doktora gittim ultrasonda gorundu. Bence benim doktor son adetimin ilk gununden itibaren saymaya baslamadi oyle olsa su an benim de 6. haftanin icinde olmam gerekirdi degil mi. Adetimden iki hafta sonrasindan saymaya basladi bence. İki hafta sonra cuma gunu kontrolum var o zaman soracagim doktora. Ne guzel degil mi buradaki herkes neredeyse ayni zamanlarda bebisleri kucagina alacak. Senin birdahaki kontrolun ne zaman cnm yine haber verir misin kontrolden sonra bakalim sana ne diyecek o zaman:)

Günaydın kıslarrr bnimde 5. haftamda kese göründü. dr iki hafta sonraya çağırdı test yapmamız lazım dedi açıks,cası test yapmak istemiyorum ne testi bilen var mı.

Birde yeme içme tabi önemli ama ara sıra yenen bir hamburgerden bişey olmaz sanıyorum. kolayı zaten içmezdim yine içmem ağırlığı süt ürünlerine proteine meyveye vermek istiyorum inşallah ama çalışınca istediğin gibi beslenmek zor oluyor.

Oğlunda da yaptim tutmuştu bu sefer kiz diyor ya kismett bakalim

Benim oğlumda tutmuştu çin takvimi. şimdi de kız diyor hayırlısı olacaksa kız olmasını çok isterim..

Cnm ben 04.06 carsamba gecesi kan tahlili yaptirdim beta 738 cikti. İki gun sonra da doktora gittim ultrasonda gorundu. Bence benim doktor son adetimin ilk gununden itibaren saymaya baslamadi oyle olsa su an benim de 6. haftanin icinde olmam gerekirdi degil mi. Adetimden iki hafta sonrasindan saymaya basladi bence. İki hafta sonra cuma gunu kontrolum var o zaman soracagim doktora. Ne guzel degil mi buradaki herkes neredeyse ayni zamanlarda bebisleri kucagina alacak. Senin birdahaki kontrolun ne zaman cnm yine haber verir misin kontrolden sonra bakalim sana ne diyecek o zaman:)

cnm ilk hamileliğimde yani oğlumda adetim 1 hafta geçince dra gitmiştim dr 5 haftalık hamile oldğmu söyledi ve kese görünmüştü. bu hamileliğimde adetim geçtikten 10 gün sonra gittim dra benim hesabıma göre 5 haftalık hatta 6 haftalık olmalıydım kı (son adet tarihine göre öyle oluyor). kandaki değerlerim 3 haftalık olduğunu gösteriyordu ve dr üstten keseyi göremedi bir hafta sonra gördü.. benim satım 22 nisan ocak annesi olacağımı sanarken inşallah şubat annesi olacağım sanırım geç döllenme olmuş.

X