Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Ay kuzenim çok kilo almayan kadınlara takıktır, kıskanır falan. Çok kilo almadığım için kiloma bk atamadı, yüzümü uzun uzun inceleyip dedi ki cildin çok bozulmuş ama üzülme kız güzelliği alırmış 😂😂 cildim birkaç haftadır bozuk ama o günlerde hiç olmadığı kadar iyiydi bu arada. Neyse, kime kaç kilo aldığımı söylesem -soruyorlar çünkü- hmmmmm “son 1.5 ay çok alınıyo cnm ztn” cevabıyla karşılaşıyorum. Bunu duyduğuma çok sevindim o yüzden 😂😂
ay insanlardan nefret iyice 😡 görümcem de ay ödem olmuşsun diyo eşim yo aynı diyo sen her gün görüyosun diye diyo 🙄 yüzüğüm ve ayakkabılarım da oluyor yani ne ödemi acaba bu 🤣

O zaman bıraktırmak çok zor oluyo diyolar, dün bir konu okudum kadının çocuğu küvözdeyken biberonla vermişler eve gelince memeye hiç alıştıramamış en azından kaşık biberonla verin belki biberonu bırakır yazmıştı diğer analar
Ya ondan da korkuyorum açıkçası, inşallah hemen gelir sütümüz de hiç gerek kalmaz

Hey allaam insanlar da ne fesat yaa neye bk atacagını bilemiyorlar resmen. İlginç bir sekilde habire kilo alan ben de 34ten 36ya aynı kalmışım halbuki karnım baya büyüdü artık tuvalete zor oturuyorum nerdeyse😂 demek ki son haftalar cok kilo alınmıyomuş cidden.
Ayyy negzel geldi valla bu cümle 🫠

ay insanlardan nefret iyice 😡 görümcem de ay ödem olmuşsun diyo eşim yo aynı diyo sen her gün görüyosun diye diyo 🙄 yüzüğüm ve ayakkabılarım da oluyor yani ne ödemi acaba bu 🤣

Benimde karnım kaşınıyor, geriliyor diyorum çatlıcaksın ondan diyor. Henüz çok şükür çatlamadım aylardır böyle söyleyip duruyor. Aynı şekilde ödemlerin başladı mı diye sürekli soruyor 🙄

Aptal ya, ödem olmuşum bravo iyi ki söyledin 8 aylık hamileyiz ya olabiliyor aslında, bir de ayna var çok şükür görebiliyoruz ahfkdjd nefret ya gerçekten. Hamilelik çok yakışmış, çok güzel görünüyorsun vs demek bu kadar mı zor. Hayatımda gördüğüm her hamileye çok tatlısın vs dedim ben hep, aksi insanın aklına nasıl gelir aklım almıyor

aynen emzik vermeyen arkadaslarim kendi memelerini kullandilar cok yiprandilar cocuk bagimlisi olmustu artik. artik beslenmede degil rahatlama olarak emiyordu cocuklari, anneyi cok yoruyor o durum. emzigin bir zararini gormedim ben hatta emme refleksi cok baskin oluyor bebeklerde cok rahatlatiyor onlari. Kaucuk agiz yapisina uygun ortodontik birsey alinabilir ben Nuk almistim yine oyle aldim
zamanla gece uykusundan onceye cekilir, gun ici vermezsin hasta olmadigi surece, sonra da tamamen kesilir emzik.
Aylarca gece ağzından memeyi hiç çıkarmadan uyudu kızım, çıktığı an uyanırdı. Bu böyle gitmez diyip nasıl akıl edemedim bilmiyorum, sabahları hiç dinlenemeden uyanırdım. Ben de o yıprananlardan oldum yani. Kesme kısmına şu an kafamı yormuyorum bile, bebek severse yolculuk, aşı gibi durumlarda ne kadar rahatlık vereceğine odaklandım 😊

Benimde karnım kaşınıyor, geriliyor diyorum çatlıcaksın ondan diyor. Henüz çok şükür çatlamadım aylardır böyle söyleyip duruyor. Aynı şekilde ödemlerin başladı mı diye sürekli soruyor 🙄
Aptal ya, ödem olmuşum bravo iyi ki söyledin 8 aylık hamileyiz ya olabiliyor aslında, bir de ayna var çok şükür görebiliyoruz ahfkdjd nefret ya gerçekten. Hamilelik çok yakışmış, çok güzel görünüyorsun vs demek bu kadar mı zor. Hayatımda gördüğüm her hamileye çok tatlısın vs dedim ben hep, aksi insanın aklına nasıl gelir aklım almıyor

fesat bunlar yavrum fesat 🤣 kendi yaşadıkları kötü şeyleri herkes yaşasın istiyolar. 3. ayda bulantım geçtiğinde sevincimden ağlıyordum bana şey diyodu: benim 5. aya kadar sürmüştü düşün bakkkk 🙄 sen de mutlu olsana ayol benim mutluluğumla çok mu zor kadın 😡🤣

Ayyy negzel geldi valla bu cümle 🫠
Kuzum sen zaten birsey yiyemiyorsun habire kusuyorsun nerene alcan kilo boşver milletin dediğine ne bakcan. Yiyebildigin seyleri ye gitsin. Daha güzel bişi söyliyim emzirirken iyice kilo veriyordum ben yesem bile, 57 başladıgım hamileliklerimde 53e düştüm hep bebek 3-4 aylıkken ki birimde 10 birinde 13 kilo almıştım

ben hic olcturmedigm icin bilmiyorum glukoz testini atlamistim 🙈 kendim de bebek de normal kiloda ilerleyince suyumda iyi ailede seker de yok hic oyle olunca tamam demisti hastane sorun yok..
sen dikkat et canim karbonhidrat ve tatlilara zaten doguma cok az kaldi azcik disini siksan yeterli. doktor ne diyor?
Cumartesi gösteririm artık canım o gideceğim doktora. Prediyabet aralığında görünüyor. Bir öncekinde 5.4 çıkmış o referans aralık dışıymış ama 5.6yı geçtiğinde böyle oluyormuş yazan değere göre. Valla elimden geleni yapıyorum. Akşam menüde bulgurlu biber dolması var mesela hayatımda ilk defa yaptım nasıl bir şey oldu hiçbir fikrim yok 🥹 Ama pirinç rekor yükseltiyor yani mecburen böyle böyle idare edeceğiz birkaç hafta.. Sabah tokluk kan şekerim 116 çıkmış çok iyi bir değer. Laboratuvarda çıkması da çok mutlu etti beni cihazım eksik ya da fazla ölçmüyor demek ki. Hepsini bir göstereceğim muayene olacağım bakalım 🙏

Ya bunları okudukca gidip akrabalrıma ve arkadaşlarıma sarılmak istiyorum. İnsana böyle habire negatif yükleyen yakınlar olmaz olsun cidden. Bi ötede oynasınlar hayır konuşamıyorsan bari hiç konuşma sus yani

X