2015 Şubat Anneleri

can kızlarr benim gibi olan var mı yahuuu ne midem bulanıyorr nede hamileliğe dair bi belirti :))) sadece kasıklarda minik dalgalanmalar hariç
yoksa ben hamişş değilmiyim uleynnnn

blackcim sen ne zaman gidiyosun kalp atışları için?

Allah nasip ederse yarın canım saat 11.30 da randevumuz. İnşallah güzel haberlerle gelirim :) Aslında kendi dr um iki hafta sonra gel dedi de evime yakın bir hastanede daha kaydımı yaptırdım ben oğlumda da öyle yaptım acil durumlarda yakındaki özel hastanenin aciline gidiyorum orda da takip ediliyorum. şimdi yakındaki hastaneye gidicem. bir hafta sonra da yine kendi doktoruma gidicem :)

can kızlarr benim gibi olan var mı yahuuu ne midem bulanıyorr nede hamileliğe dair bi belirti :))) sadece kasıklarda minik dalgalanmalar hariç

ah canım 5. haftanın sonuna kadar bende senin gibiydim. sonradan yazdıklarıma pişman oldum. dua et inşallah olmaz tatlım yoksa hayat gerçekten çok sıkıcı oluyor.

aramıza hoşgeldin canım bende de aynı durum söz konusu ama merak etme sorun yok

ah canım 5. haftanın sonuna kadar bende senin gibiydim. sonradan yazdıklarıma pişman oldum. dua et inşallah olmaz tatlım yoksa hayat gerçekten çok sıkıcı oluyor.

öylemi yavrumm hem sev,ndim senin içinde üzüldüm kuzum gerçi haklısın benimki daha küçük :)))

Doktorum bana iki hafta çok yorgun hissedersin demişti. evet dediği gibi çok halsiz hissediyorum. eşim saolsun evi süpürüyor çok yardımcı oluyor. Birinci bebeği küçük anneler kreş düşünüyor musunuz yada okul 1. çocuklarda durum nedir? benimsediler mi söylediniz mi bebekleri?
ben oğluma söyledim karnımı seviyor bazen ama bebek diye. bazen geceleri hadi bebek iyi geceler ben seni seviyorum diyor. inşallah doğduğunda da sıkıcı durumlarla karşılaşmayız. bu arada düzenli gittiğimiz pedagoğumuz oğlanı kreşe verme sakın dedi özel anaokuluna göndermek istedim onu da kesinlikle kabul etmedi. bu sene evde kardeşiyle vakit geçirmeli dedi. zaten kendi de istemiyor gitmeyi evde seninle olmak istiyorum diyor. seninle çok vakit geçiremiyorum desem de hayır diyor. bu sene biraz zor geçebilir benim için. inşallah seneye daha rahat edeceğiz.

aramıza hoşgeldin canım bende de aynı durum söz konusu ama merak etme sorun yok

benim canımsınnn :))) ne kadar sevindim anlatamam kızz inş hep böle giderde o öğürmeler olmaz sadece sağlı sollu küçük kıprtılar hissediyorum tabi bağırsak hareketi diyolar ama hiçte değil sanki daha önce hiç bağırsak hareketi hissetmedim :))))

öylemi yavrumm hem sev,ndim senin içinde üzüldüm kuzum gerçi haklısın benimki daha küçük :)))

Saol canım oğlandaki duruma göre çok çok daha iyiyim şükrediyorum ben. tabi 6. haftadan sonra belli oluyor ama inşallah olmaz tabi. biraz bünye meselesi. annem bana ve kız kardeşime hamileyken hiç mide bulantısı olmamış. erkek kardeşimde hep midesi bulanırdı hatırlıyorum 10 yaşındaydım ben. Bu seferde erkek gelecek galiba ne biliyim...

ayy inş yarın duyarsın canım pıtpıtlarını. yakın hastane fikri çok mantıklı istanbul gibi yerde.hem doktorunu kızdırmadan sıklıkla bebeğini de takip edebilirsin :)))) yarına güzel haberlerini bekliyoruz o zaman. sen yarına duyarsan bende önümüzdeki haftaiçi gideyim diyorum senin sat benden 3 gün önce çünkü

kendi dr uma gittiğimde kese 10,6 mm di dr bebek içindedir mutlaka alttan bakarak kalp atışını duyabiliriz ama buna gerek görmüyorum dedi. 2 hafta bekleyelim tadını çıkar dedi bana. tabi kendi dr uma söyledim ilerleyen zamanlar için ilkinde de yaptığı biliyor sıkıntı çıkmamıştı. tabi ilkte çok tecrubesizdim her kasılmada soluğu hastanede alıyorduk ya normal doğarsa diye. ben normalden çok korkardım hala da korkuyorum ya. tabi kendi dr um avcılarda ben küçükçekmecedeyim.

black senin oğluşun vardı dimi bak bende kızımda çooookk çektim bulantı hatta sonuna kadar o derece ama kaybettiğim oğlumda çekmedim bulantı çooookk nadir minik minik oluyordu sağlıklı olsunlarda varsın bulansın midemiz inşş rabbim içinden geçeni nasip eder sana canım :))

canım daha bişey hissetmezsin o hareketler rahim genişlemesinden kaynaklı oluoyr. bebişin daha yeni yeni oluşmaya başladı :)
bende korkmuştum ama burd abizden çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…