ben tüp bebekle gebe kaldığım için korkularım oluyo açıkçası o yüzden sordum üzmedim inşallah seni..bu gebeliğin 9 ay sürsün ve sonunda kucağında olsun yavrun inşallah
canım afedersiniz ama makattaydı kanama sonra durdu.doktorada sormadım devam etmediği için.bi daha olmaz inşallah ya.çok sağol kuzum merak ettiğin için
İnşallah saolasin. Uzmedin merak etme Allahin takdir dedik yolumuza devam ettik. Rabbim yasatmasin bir daha kimseye de vermesin insan korkuyor tabi şuan ben sevinemedim bile gebeliğime hep korku olacak mutlaka ama Rabbime guveniyorum o ne derse öyle olacagi için boşuna stres yapmaya gerek yok iyi düşünelim moralimizi yüksek tutalim inşallah herşey iyi olur..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hımm kabızlık sorunun varsa normaldir
hatıbulut cok sevındım senınde hayırlı olsun :) ankarayı sormamın sbebı doktor ısı suan okadar heyecanlıyım kı napıcagımı bılmıorum sen nereye gıdıyorsun
neden düştü acaba bebeğiniz birden çok kilo almaktanmı :44:
Benim 9 mayis tatlim gecen cuma kesemizi gördüm.bu c.tesi de kalp atisini duyariz insallahh. Kese üstten görünür rahat görünür hem de. Benim tahmin ters olduğu halde rahat göründü cnm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah önemli bişey yoktur
yok canım korkmayın kıloyla falan alakası yok. Benım rahımde perde vardı düşme ıhtımalı yuksektı ama yınede dene dedı doktorlar. Denedım ,ümitlendim ama olmadı. Sonra ameliyat oldum. şimdilik bir problem yok sanırım.
peki şekerime troidime ne zaman bakılır :44: Ben daha 4 haftalığım
benım 7 gun oldu bırakalı. ıcmedım hıc bır tane ıcersem başa dönerım dıye ıcmıyorum. herkes 2-3 tane iç stres yapma dedı ama az içmeyı beceremiyorum. toptan halledeyım dedım. zor oldu ama gecıyor yavaş yavaş.
bu progestanın etkılerı yanında pek bır sey degıl sigaranınkı. ben bıldıgın nöbet gecırıyorum hapı aldıktan sonra ama dr yapacak bir şey yok dıyo.
yok yok merak etme ama doktorunu bilgilendir ilaç fln yazar belki çünkü kabızlık basur normalmiş bebek baskı yapıyormuş
Bugün midem çok ağır şekilde bulanmıyor. Ama kötü birşey yemişim de midem yanıyor gibi, midem çok rahatsız gibi bi his var. Sanki herşey gelmiş boğazıma takılmış gibi. Normal mi acaba...
6. haftamdayım ve 2 gündür özellikle sabah ama gün içinde de mide bulantılarım oluyo..çok şiddetli değil ama rahatsız edici..bi de diyarbakır o kadar sıcak ki hiiççç tahammül edemiyorum ama katlanıyoruz fasülyelerimiz için herşeye =)) sizler ne alemdesiniz mutlu göbüşler =))
Selam herkese,
Ben bugün keseyi gördüm de biraz rahatladım. 30'unda da bebek görünür inşallah.
Sat: 13 mayıs 2014 5+5 gün yazıyo ultrason kağıdında.
3,5-4 cm de kist varmış bi de o çıktı. Hayırlı sağlıklı bi şekilde devam eder herkesin inşallah.
benmde yediğim ne varsa hop diye oturuyo mideme sonra başlıyo bulantılar
diyarbakır ne güzeldir şimdi dimi ya çok severim o taraflarıbenmde yemek yemesem sorun yok ama yedimmi başlıyo bişey midemde
bitanem görmüşsün maşallah tek bebişmi göründü :)))