2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Kizlar kacinci gun donduruldu embriyolariniz birde doktorunuz kim?

Benim doktorum Guvenc Bey. 3. gun dondurulmustu. Fakat Guvenc Bey ozellile erkek etkenli tedavide transfer icin 5. yada 6. gunu beklemeyi uygun buldugunu soyledi.

bu nedenle de tek embriyo transfer edecek. Yasimda 30 buarada.

Hadi bakalım tekrar hayırlı olsun, inşallah Allah ım gönlüne göre verir, siz bebeğinize, kızın da kardeşine kavuşur.

Benim doktorum Guvenc Bey. 3. gun dondurulmustu. Fakat Guvenc Bey ozellile erkek etkenli tedavide transfer icin 5. yada 6. gunu beklemeyi uygun buldugunu soyledi.

bu nedenle de tek embriyo transfer edecek. Yasimda 30 buarada.
Benim doktorumda guvenc bey ocak sonunda opu oldu.bizimde erkek faktorlu bende 30 yasindayim. Demek tek dedi bizede tahminim oyle diyecek .senin transfer ne zaman?

Benim doktorumda guvenc bey ocak sonunda opu oldu.bizimde erkek faktorlu bende 30 yasindayim. Demek tek dedi bizede tahminim oyle diyecek .senin transfer ne zaman?

Benim Opu Araliktaydi. Bir ay bekledik olusan kistlerin gitmesi icin. Dogum kontrol hapi kullanmadan gitti bir ayda. Trasnfer carsamba yada persembe haber bekliyorum.

Tek embriyo konusunda ise herseyin normal 5. gun transferi yapacagimiz icin iki tane koyarak cogul gebelik riskini almam diyor. Zaten yasa da oyle diyor

Senin kac tane embriyo olustu?

Cnim cok sevindim insaallah ikizlerin olur bende ikiz istiyorum dunur oluruz :))

Amanda oncelikle transferin hayirli olsun bebislerin sana simsiki tutunsun insallah...darisi bize sen aldin geldin miniklerini.benide listeye ekler misin lutfen ama bilgilerim eksik.ben bahceci fulyada tedavi gordum. 30 yasindayim martin ortaSi gibi kismet olursa transfer var.hadi hepimiz icin hayirlisi...dua edelim birbirimize...[/QUOTE]

Teşekkür ederimmm... Elbette eklerim canım bilgilerini zamanla güncelleriz...

Hadi bakalım tekrar hayırlı olsun, inşallah Allah ım gönlüne göre verir, siz bebeğinize, kızın da kardeşine kavuşur.

İnşallah canım inşallahhhh... Heyecanlı geri sayım başladı...

[/QUOTE]
CaNim benide hamis diye guncelleyebilirsin

[/QUOTE]

Amanda, bebislerin hayirli ve hep seninle olsunlar. Listene beni de ekler misin lutfen.
Bahceci Fulya, yas 30, transfer 18 yada 19 subat. Daha guzel haberler verebilmek umidiyle...

İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE
E eskisehir 25Antalya16 Aralık06 Ocak15 Ocak
E eskisehir 29İzmir Euro Fertil22 Aralık08 Ocak19 Ocak (ikiz)
E eskisehir 30Antalya Tüp Bebek23 Aralık12 Ocak20 Ocak (2 Emb)
E eskisehir 28Adana?12 Ocak22 Ocak (2 Emb)
E eskisehir 29Adana Ankada25 Aralık13 Ocak23 Ocak
E eskisehir 26Pembe Mavi Bursa28 Aralık14 OcakÇözülmede SorunİPTAL
E eskisehir ?Maslak Acıbadem ?15 Ocak26 Ocak
E eskisehir 22Euro Fertil 1 Ocak15 Ocak27 Ocak (2 Emb)
E eskisehir ?Adana Acıbadem ? 16 Ocak28 Ocak
E eskisehir 29İzmir Dr.İsrael27 Aralık20 Ocak30 Ocak (2 Emb)
E eskisehir 33Bahçeci Fulya29 Aralık17 Ocak 31 Ocak (İkiz)
E eskisehir 37Bahçeci Fulya3 Ocak17 Ocak 31 Ocak (ikiz)
E eskisehir 30Bahçeci Fulya02 Ocak19 Ocak03 Şubat
E eskisehir 28Bahçeci Fulya05 Ocak22 Ocak7 Şubat
E eskisehir 29Malatya Doğu Fertil07 Ocak26 Ocak07 Şubat (1 Emb)
E eskisehir 35Ege Ünv.08 Ocak29 Ocak09 Şubat (2 Emb)
E eskisehir 30M.Park B.Evler 10 Ocak28 Ocak09 Şubat (1 Emb)
E eskisehir 31Bahçeci Umut?29 Ocak10 Şubat
E eskisehir 40Bahçeci Umut14 Ocak31 Ocak12 Şubat (2 Emb)
E eskisehir 30Maslak Acıbadem15 Ocak ? Yumurta GelişmesiİPTAL
E eskisehir 28Yurtdışı17 Ocak 04 Şubat13 Şubat
E eskisehir 26Medicana Beylikdüzü13 Ocak03 Şubat13 Şubat (2 Emb)
E eskisehir 33Malatya F.Ersen14 Ocak02 Şubat14 Şubat (2 Emb)
E eskisehir 34Maltepe Ünv.19 Ocak05 Şubat16 Şubat ?
E eskisehir 36Eurofertil?07 Şubat19 Şubat
E eskisehir 40İsrael Aruh/İzmir20 Ocak11 Şubat (1 Emb)23 Şubat ?
E eskisehir ???12 Şubat24 Şubat?
E eskisehir 27Bahçeci Umut?13 Şubat??
E eskisehir 35Memorial Şişli30 Ocak16 Şubat25 Şubat (2 Emb)?
E eskisehir 25Anadolu Sağlık Merkezi 3 Şubat?? ?
E eskisehir 30Bahçeci Diyarbakır8 Şubat25 Şubat? ?
E eskisehir 30Medistate10 Şubat?? ?
E eskisehir 28Bursa Art????
E eskisehir 27Maslak Acıbadem??? ?
E eskisehir 34???? ?
E eskisehir ????? ?
E eskisehir ?Bahçeci Fulya ??? ?
E eskisehir ?Dr.Faruk Buyru ??? ?
E eskisehir 30Özel İzmir18 Ocak ? ? ?

[TD] ÜYE [/TD]
[TD] YAŞ [/TD]
[TD] MERKEZ [/TD]
[TD] BAT/SAT [/TD]
[TD] TRANSFER [/TD]
[TD] TEST [/TD]
[TD] SONUÇ [/TD]
[/TR]

[/TR][/TR]
[TR][TR][/tr][/tr][/QUOTE]

Güzel hanımlar var mı güncellenecek bilgiler... Yazın haaaa kırk kere söyletmeyinnnn

Biz henuz o konuyu konusmadik guvenc beyle tek mi cift mi o karar verecek .bizim 3 oldu cunku bu deneme.ben bu ay dogum kontrol hapi kullaniyorum adetle bantlara basliyorum.benim 4 embriyom var dondurulmus.sizin kac tane var.

Oleeeeyy hadi bakalim hayirli olsun İnsallah..

Merhaba Amanda öncelikle transferin hayırlı olsun. Bende geçen hafta 5. Tedaviye başlamış oldum. Listeye beni de eklermisin? Yaşım 32 ankara t.b.merkezine gidiyorum.
Perşembe günü Usg randevum var. Transfer günü o zaman belli olur sanırım.

Biz henuz o konuyu konusmadik guvenc beyle tek mi cift mi o karar verecek .bizim 3 oldu cunku bu deneme.ben bu ay dogum kontrol hapi kullaniyorum adetle bantlara basliyorum.benim 4 embriyom var dondurulmus.sizin kac tane var.

Ben sormustum walla ve tek embriyo demisti. benim ilk tedavim. 9 iyi kalitede 4 tanede orta kalitede var dondurulmusum. bende bantlara adetimin ikinci gunu baslamistim, hala da kullaniyorum.

Hayırlı olsun canım tamamına ersin insallah

Tesekkurler Tomiris. Kilodan ziyade vucudum sismis gibi ama kuruntuda yapiyor olabilirim. Jel agri yapmiyor bende sadece beyaz ve cok hafif turuncu renkte akintim oluyor. Doktor ilac geri gelebilir demisti zaten.

Senin transferin oldu mu?
Oldu canim..pazartesi kese bakilacak İnsallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…