- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
çok tatlısın canım , şu anda doktor olmadığıma sevindim :)Yok yahu o işin şakası, oyle kolay kurtulamazlar bendenewet adetin 20.gunu falan aramayi dusunuyorum asistanini, hapi kullaniyorum kontrole geleyimmi, tahlil vs gerekiyormu , degerlerim iyi mi bu hap etki edecek mi simdi derim. Sizce nasi gidiyorum, ben niye bant,jel,estrofem kullanmiyorum derim. Sorularimla onlari bogup,tum cevaplarimi alirimm ; ))))
hemşehrim nasılsın ne durumdasın (İzmirliydin dimi yanlış değil) .Dayanamayıp test yaptınmı ???Tamam bekliim o zaman(Ne uslu kadınım) Ya, ne billim geçen sefer mesela gebelik oluşmuştu, kimyasaldı ama..Taze transferdi, crinone jel de kahverengi pıhtı şeklinde çıkıyordu, bu sefer hiç çıkmadı, ben de negatif diye düşünüyorum farklı olunca yada belki dondurulmuş olduğu için mi kahverengilik yok? sizlerde oldu mu?
Aynen hemşerim, izmirliyim, ne soğuk dimi bugün? dondum valla[
hemşehrim nasılsın ne durumdasın (İzmirliydin dimi yanlış değil) .Dayanamayıp test yaptınmı ???
ay valla sorma çok soğuk işe gelirken dondum bide hamilelere ateş basar derler ben üşüyorum:)Aynen hemşerim, izmirliyim, ne soğuk dimi bugün? dondum valla
Yok yapmadım, dayanıcam galiba, yada belki pazar günü falan yaparım, fortest diye bi test var ya, ilişkiden 5 gün sonra falan sonuç veren, bulursam belki ondan alırım...
Bugün daha 7. günüm, senin nasıl gidiyo gebelik?
sayfaya çok giremiyorum ama seni özellikle merak etmiştim hem bahçeci erbil beyin hastası olmandan dolayı hemde 53 kodundan dolayı :) çok tebrik ederim çok sevindim umut oldun banada bekleyen adaylarada darısı başımıza :)Allah ima hamd olsun değerin 3679 çıktı darısı isteyen herkesin başına inşallah. COk mutluyum coookk
yoksa hamismisin kiz?hala adetimi bekliyorum ya üçgün gecikti .. gelsene tüpe başlasammmm offfff
Erkenden menopoz a falan mi girdi bu bee diye konusurdunuz hakkimda ; )))çok tatlısın canım , şu anda doktor olmadığıma sevindim :)
kesinlikle canım bak gelişmelerden haberdar et tamammı tedavinle ilgili öptüm bendeErkenden menopoz a falan mi girdi bu bee diye konusurdunuz hakkimda ; )))
Hak etsinler maaslarini dimi ama
Opuyorum..
Kuzu gibiyim zaten gel diolar geliorum,git diolar gidiorum.. gidip bi koli estrofem alcam, benim neyim eksik nie bana vermiosunuz , yokmu benm ignelerim falan dicemkesinlikle canım bak gelişmelerden haberdar et tamammı tedavinle ilgili öptüm bende
Ederim canım hem senin hem diğer isteyen bekleyen arkadaşlar için.Sende bize et teyzesi büyüyelim :)Kuzu gibiyim zaten gel diolar geliorum,git diolar gidiorum.. gidip bi koli estrofem alcam, benim neyim eksik nie bana vermiosunuz , yokmu benm ignelerim falan dicem
Aaa daralttilar ama benii)))
Ben yazarim illa ,kafanizi şisiririm zaten offf bi sus be dersiniz..
Şakalar bir yana, sen kendine cok iyi bak üşütme ve bizlere de dua ett canim...
ay valla sorma çok soğuk işe gelirken dondum bide hamilelere ateş basar derler ben üşüyorum:)
ya sen bilirsin ama çıkması zor bazen 8. günde kanda bile belli olamayabilir demişti dr. bana.bence yapçaksanda kan tahlili yaptır 1-2 gün sonra ben geçen sefer 10. gün yaptırmıştım çıkmıştı....
Dün kese görmeye gittik çok şükür gördükte ama biraz minikmişiz ona biraz evham yaptım büyüsün diye dua ediyorum onun dışında bi değişiklik yok daha
bu arada sen izmirde nerdesin ???
Çok geçmiş olsun canim,Rabbim sabirlar versin kimyasal mi oldu acabaKizlar cok uzgunum 2 gun once 73 olan degerim katlanmamis sadece 82 olabilmis
Kizlar cok uzgunum 2 gun once 73 olan degerim katlanmamis sadece 82 olabilmis
Çok Saol İnşallah sana da bekleyen tüm arkadaslarada nasip olsun ben erbil bey de değil mustafa beyde tedavi gördümsayfaya çok giremiyorum ama seni özellikle merak etmiştim hem bahçeci erbil beyin hastası olmandan dolayı hemde 53 kodundan dolayı :) çok tebrik ederim çok sevindim umut oldun banada bekleyen adaylarada darısı başımıza :)
Canım sarıyerdeyiz bizde. İşe de gidememiştim, eşimle evdeydik erken aradılar ve hemen çıkıp gittik. Tansferim oldu çok şükür :) artık beklemedeyim.Ssilan, nerede oturuyorsun bilmiyorum ama biz Gokturk teyiz ve cok kar var. Esim bile otobusle gitti ise. Ya bugin cagirirlarsa transfer icin offff... bizim biz bebekler buzu gercekten sevdi sanirim onlar cozuldu kar buz basladi
HAYIRLI OLSUNCanım sarıyerdeyiz bizde. İşe de gidememiştim, eşimle evdeydik erken aradılar ve hemen çıkıp gittik. Tansferim oldu çok şükür :) artık beklemedeyim.
HAYIRLI OLSUNEvettttt Kızlarrrrrrrrr,
Dün akşam 18:05'de bebişlerime kavuştum Allahın izni ile... Herşey gayet güzel geçti iki embriyo çözdürüldü ve ikisine gayet güzel çözüldü diye bilgi verdi embriyolog... Transferde rahat sayılırdı ve iki güzel ışığımı dolu dolu gözlerle emanet aldım, hayırlısı ile ayrılmayız inşallah... Bir saat dinlendikten sonra çıktık hastaneden, dışarıda yemek yedik ve eve gelince hemen uyudum :))))))))
Bugünde işe gitmedim izin verdim kendime... Karnımda ve kasıklarımda ağrı var sanırım normal onun dışında da iyim çok şükür... Ve Test Tarihimmmm 25 Şubat
Hayırlı olsun benimde transferi dün öğlen oldu test tarihim 2 martHAYIRLI OLSUN