2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

çok tatlısın canım , şu anda doktor olmadığıma sevindim :)

[
hemşehrim nasılsın ne durumdasın (İzmirliydin dimi yanlış değil) .Dayanamayıp test yaptınmı ???

[

hemşehrim nasılsın ne durumdasın (İzmirliydin dimi yanlış değil) .Dayanamayıp test yaptınmı ???
Aynen hemşerim, izmirliyim, ne soğuk dimi bugün? dondum valla
Yok yapmadım, dayanıcam galiba, yada belki pazar günü falan yaparım, fortest diye bi test var ya, ilişkiden 5 gün sonra falan sonuç veren, bulursam belki ondan alırım...
Bugün daha 7. günüm, senin nasıl gidiyo gebelik?

ay valla sorma çok soğuk işe gelirken dondum bide hamilelere ateş basar derler ben üşüyorum:)
ya sen bilirsin ama çıkması zor bazen 8. günde kanda bile belli olamayabilir demişti dr. bana.bence yapçaksanda kan tahlili yaptır 1-2 gün sonra ben geçen sefer 10. gün yaptırmıştım çıkmıştı....
Dün kese görmeye gittik çok şükür gördükte ama biraz minikmişiz ona biraz evham yaptım büyüsün diye dua ediyorum onun dışında bi değişiklik yok daha
bu arada sen izmirde nerdesin ???

Allah ima hamd olsun değerin 3679 çıktı darısı isteyen herkesin başına inşallah. COk mutluyum coookk
sayfaya çok giremiyorum ama seni özellikle merak etmiştim hem bahçeci erbil beyin hastası olmandan dolayı hemde 53 kodundan dolayı :) çok tebrik ederim çok sevindim umut oldun banada bekleyen adaylarada darısı başımıza :)

kesinlikle canım bak gelişmelerden haberdar et tamammı tedavinle ilgili öptüm bende
Kuzu gibiyim zaten gel diolar geliorum,git diolar gidiorum.. gidip bi koli estrofem alcam, benim neyim eksik nie bana vermiosunuz , yokmu benm ignelerim falan dicem
Aaa daralttilar ama benii )))
Ben yazarim illa ,kafanizi şisiririm zaten offf bi sus be dersiniz..
Şakalar bir yana, sen kendine cok iyi bak üşütme ve bizlere de dua ett canim...

Ederim canım hem senin hem diğer isteyen bekleyen arkadaşlar için.Sende bize et teyzesi büyüyelim :)

Canım benim ya, off bu iş de böyle işte, beta hcg pozitif dersin, 2 gün sonra katladı mı diye bakarsın, keseydi, kalp atışıydı, ikli testi üçlü testi, hep stres hep stres... Umarım büyür ufaklığın, seni hiç bırakmaz, umarım sorunsuz geçer gebeliğin, tüm iyi niyetlerim seninle canım...
Yok ya bakma sen bana, beklerim pazartesiyi, veririm kanımı

Çok Saol İnşallah sana da bekleyen tüm arkadaslarada nasip olsun ben erbil bey de değil mustafa beyde tedavi gördüm

Ssilan, nerede oturuyorsun bilmiyorum ama biz Gokturk teyiz ve cok kar var. Esim bile otobusle gitti ise. Ya bugin cagirirlarsa transfer icin offff... bizim biz bebekler buzu gercekten sevdi sanirim onlar cozuldu kar buz basladi
Canım sarıyerdeyiz bizde. İşe de gidememiştim, eşimle evdeydik erken aradılar ve hemen çıkıp gittik. Tansferim oldu çok şükür :) artık beklemedeyim.

HAYIRLI OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…