- 22 Kasım 2014
- 2.135
- 3.203
Gecmis olsun canim, opudan sonra zor gunler yasamissin gercekten.Martta birlikte gun sayariz insallah.Vardir herseyde bir hayir.Simdi regl olmayi bekliyorum ben tekrar estrofeme baslamak icin..
Selam Hanimlar,
Uzun zamandir bu forumlari takip ediyorum ama artik yazma zamanim geldi sanirim. Benim esim azospermi fakat microtese ile bolca kaliteli sperm bulundu ve donduruldu. Bende yaklasik 7-8 ay sonra tedavime basladim, Aralik 14 sonunda 17 tane yumurtam toplandi. 9 tanesi en iyi kalite 4 taneside ucuncu gune uygun olarak embriyolarim gelisti. Doktorum bastan taze transfer yapmak istemedigini soylemis, bizde kabul etmistik. OPU dan sonraki sureci gorunce cok hakli oldugunu anladim. Simdi transfer gunune yaklastik. Ocak adetimin ikinci gununden beri Climare Forte band kullandim. Gecen cumartesi Rahim kalinligi 11.2 idi.PAzar gununden beride Crinone jel kullaniyorum. Yarin yada persembe Sabah klinikten arayarak ogleden sonar transfere cagiracaklarmis. artik iyice heyecanliyim. Carsambadan sonrasini izin aldim pzartesiye kadar dinlenecegim. Sonucu ogrenmem icin 15 gun beklemem gerektigini soyledi doctor, nasil gececek gunler...
Bu jel, vucut hatlarimi kalinlastirdi sanki (gunde 7km yurumeme ve 3 litre su icmeme ragmen).. Sizde de var mi benzer yan etkiler?
Herkese bol bebisli gunler olsun :)
Yaaa kizlar ben 30 ocakta opu oldum, transferim ertelendi marta. bana bant, estrofem vs vermediler.. sadece cycloprognyva kullancam subatta, martta da transferim olacak ve mart ayinda ne ilac kullancam bilmiyorum..
Sizinkiler cok mu tedbirli yoksa benim merkez mi ustunkoru tedavi ediyor anlamadim. Bakiyorum cogu kisi kullaniyor bu ilaclari. Bana rahim kalinligi hakkinda da bisey demediler. Ilk gun hersey normal,kalinlik iyi dediler sadece. Simdi Tum ilaclari koca bir aya mı sigdiracaklar. Ya da bende bunlarla ilgili hicbir sorun yok mudur ;( folik asit bile kullan demediler yahu.. sanki degerlerimde bi bozukluk cikacakmis gibi hissediyorum..