2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Hos geldin her seyin mukemmel gelismis...tedirgin olmani gerektiren bi durumun yok Masallah... Vucut hatlar derken kilo mu aldin.. Benim jeli koydugum zaman bi tek adet agrisi gibi bisey oluyor.. Tedavin hayirli olsun İnsallah..

Gecmis olsun canim, opudan sonra zor gunler yasamissin gercekten.Martta birlikte gun sayariz insallah.Vardir herseyde bir hayir.Simdi regl olmayi bekliyorum ben tekrar estrofeme baslamak icin..

Gecmis olsun canim, opudan sonra zor gunler yasamissin gercekten.Martta birlikte gun sayariz insallah.Vardir herseyde bir hayir.Simdi regl olmayi bekliyorum ben tekrar estrofeme baslamak icin..
Kizlar benimde martta transferim. simdi dogum kontrol hapi kullaniyorum adetle birlikte bantlara baslicam.hayirlisiyla bebislerimiz tutunurlar insallah bizlere.rabbim hepimizin yardimcisi olsun...

amanda29 geldin mi? iyi misin gördün mü ışık taneciklerini, alıp geldin mi buz bebişlerini? Hadi şimdiden hayırlısı olsun, Allah gönlünüze göre versin.

Amanda kipirdamadan yatiyodur belli

katılıyorum kesin yatıyor Amanda :)

Amandaaaa nefes almayi umutmaaa...o kadar da degil...nefes alabilirsin biliyosun dimi..

Ca

Caniim inşallah transferin iyi geçmiştir ve hayirlisiyla bebislerin sana sımsıkı tutunur güzel haberlerini alırız. Şimdiden hayırlı olsun canım

Canim insaallah bebisin sana simsiki tutunur bol bol dua et dualarimiz seninle

a

Evettttt Kızlarrrrrrrrr,

Dün akşam 18:05'de bebişlerime kavuştum Allahın izni ile... Herşey gayet güzel geçti iki embriyo çözdürüldü ve ikisine gayet güzel çözüldü diye bilgi verdi embriyolog... Transferde rahat sayılırdı ve iki güzel ışığımı dolu dolu gözlerle emanet aldım, hayırlısı ile ayrılmayız inşallah... Bir saat dinlendikten sonra çıktık hastaneden, dışarıda yemek yedik ve eve gelince hemen uyudum :))))))))
Bugünde işe gitmedim izin verdim kendime... Karnımda ve kasıklarımda ağrı var sanırım normal onun dışında da iyim çok şükür... Ve Test Tarihimmmm 25 Şubat

ohhh ohhh maşallah bebeislerini aldin geldin darisi müjdeli haberlerine tatlimmm dikkat et yorma kendini

Yazdıklarını okuyunca önce bu benim mesajımmı dedim.Herşey o kadar benzerlik gösteriyorki. Sadece eşim azosperm değil. ..Benden de 17 tane toplandı ve 9 tanesi iyi idi..6 tanesi donduruldu.. Ve aynı dönem hastasıyız.Bende yarın ya da prş günü transfer için haber bekliyorum. Sizde Bahçeci Fulya da mı tedavidesiniz? Herşey aynı olunca dikkattimi çekti de :)

Güzel haberlerini bekliyoruzz :)

ohhh ohhh maşallah bebeislerini aldin geldin darisi müjdeli haberlerine tatlimmm dikkat et yorma kendini

Evet canım şükür kavuştum bugün dinleniyorum ama yarın işe gitmem gerekiyor maalesef... Gerçi oturarak çalışıyorum ama evde olmayı özlemişim :)))

hadi hayırlısı canım benim .İnşallah 25. inde mutlu haberlerini alıcaz.
Bizde kese görmeye gittik teyzesi bugün ama biraz minikmişiz

hadi hayırlısı canım benim .İnşallah 25. inde mutlu haberlerini alıcaz.
Bizde kese görmeye gittik teyzesi bugün ama biraz minikmişiz

İnşallah canım, yaaaa bozma moralini canım minik olması normal değil mi küçük daha... Her bebeğin gelişimi farklı büyür o annesi büyür sıkma canını sen...

Hos geldin her seyin mukemmel gelismis...tedirgin olmani gerektiren bi durumun yok Masallah... Vucut hatlar derken kilo mu aldin.. Benim jeli koydugum zaman bi tek adet agrisi gibi bisey oluyor.. Tedavin hayirli olsun İnsallah..

Tesekkurler Tomiris. Kilodan ziyade vucudum sismis gibi ama kuruntuda yapiyor olabilirim. Jel agri yapmiyor bende sadece beyaz ve cok hafif turuncu renkte akintim oluyor. Doktor ilac geri gelebilir demisti zaten.

Senin transferin oldu mu?

İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE
E eskisehir 25Antalya16 Aralık06 Ocak15 Ocak
E eskisehir 29İzmir Euro Fertil22 Aralık08 Ocak19 Ocak (ikiz)
E eskisehir 30Antalya Tüp Bebek23 Aralık12 Ocak20 Ocak (2 Emb)
E eskisehir 28Adana?12 Ocak22 Ocak (2 Emb)
E eskisehir 29Adana Ankada25 Aralık13 Ocak23 Ocak
E eskisehir 26Pembe Mavi Bursa28 Aralık14 OcakÇözülmede SorunİPTAL
E eskisehir ?Maslak Acıbadem ?15 Ocak26 Ocak
E eskisehir 22Euro Fertil 1 Ocak15 Ocak27 Ocak (2 Emb)
E eskisehir ?Adana Acıbadem ? 16 Ocak28 Ocak
E eskisehir 29İzmir Dr.İsrael27 Aralık20 Ocak30 Ocak (2 Emb)
E eskisehir 33Bahçeci Fulya29 Aralık17 Ocak 31 Ocak (İkiz)
E eskisehir 37Bahçeci Fulya3 Ocak17 Ocak 31 Ocak (ikiz)
E eskisehir 30Bahçeci Fulya02 Ocak19 Ocak03 Şubat
E eskisehir 28Bahçeci Fulya05 Ocak22 Ocak7 Şubat
E eskisehir 29Malatya Doğu Fertil07 Ocak26 Ocak07 Şubat (1 Emb)
E eskisehir 35Ege Ünv.08 Ocak29 Ocak09 Şubat (2 Emb)
E eskisehir 30M.Park B.Evler 10 Ocak28 Ocak09 Şubat (1 Emb)
E eskisehir 31Bahçeci Umut?29 Ocak10 Şubat
E eskisehir 40Bahçeci Umut14 Ocak31 Ocak12 Şubat (2 Emb)
E eskisehir 30Maslak Acıbadem15 Ocak ? Yumurta GelişmesiİPTAL
E eskisehir 28Yurtdışı17 Ocak 04 Şubat13 Şubat
E eskisehir 26Medicana Beylikdüzü13 Ocak03 Şubat13 Şubat (2 Emb)
E eskisehir 33Malatya F.Ersen14 Ocak02 Şubat14 Şubat (2 Emb)
E eskisehir 34Maltepe Ünv.19 Ocak05 Şubat16 Şubat ?
E eskisehir 36Eurofertil?07 Şubat19 Şubat?
E eskisehir 40İsrael Aruh/İzmir20 Ocak11 Şubat (1 Emb)23 Şubat ?
E eskisehir ???12 Şubat24 Şubat?
E eskisehir 27Bahçeci Umut?13 Şubat??
E eskisehir 35Memorial Şişli30 Ocak16 Şubat25 Şubat (2 Emb)?
E eskisehir 25Anadolu Sağlık Merkezi 3 Şubat?? ?
E eskisehir 30Bahçeci Diyarbakır8 Şubat25 Şubat? ?
E eskisehir 30Medistate10 Şubat?? ?
E eskisehir 28Bursa Art????
E eskisehir 27Maslak Acıbadem??? ?
E eskisehir 34???? ?
E eskisehir ????? ?
E eskisehir ?Bahçeci Fulya ??? ?
E eskisehir ?Dr.Faruk Buyru ??? ?
E eskisehir 30Özel İzmir18 Ocak ? ? ?

[TD] ÜYE [/TD]
[TD] YAŞ [/TD]
[TD] MERKEZ [/TD]
[TD] BAT/SAT [/TD]
[TD] TRANSFER [/TD]
[TD] TEST [/TD]
[TD] SONUÇ [/TD]
[/TR]

[/TR][/TR]
[TR][TR][/tr][/tr][/QUOTE]

[/QUOTE]
Amanda oncelikle transferin hayirli olsun bebislerin sana simsiki tutunsun insallah...darisi bize sen aldin geldin miniklerini.benide listeye ekler misin lutfen ama bilgilerim eksik.ben bahceci fulyada tedavi gordum. 30 yasindayim martin ortaSi gibi kismet olursa transfer var.hadi hepimiz icin hayirlisi...dua edelim birbirimize...

Evet cok buyuk tesaduf :) Bende Bahceci Fulya hastasiyim. Bu oglen arayip 8 adet embiyomu cozduklerini ve hepsininde donduruldugu gibi iyi kalitede oldugunu soylediler. Yarin yada persembe haber bekleyin dediler.

Sizin kac tane cozuldu?

Evet cok buyuk tesaduf :) Bende Bahceci Fulya hastasiyim. Bu oglen arayip 8 adet embiyomu cozduklerini ve hepsininde donduruldugu gibi iyi kalitede oldugunu soylediler. Yarin yada persembe haber bekleyin dediler.

Sizin kac tane cozuldu?
Kizlar kacinci gun donduruldu embriyolariniz birde doktorunuz kim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…